1971 Project Helios [Steam]

digitálna distribúcia
9,99 €
7,99 €
Cena bez DPH: 6,66 €
 
Kód produktu: 411976
CobiEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

1971 Project Helios [Steam] [PC digital]

1971 Project Helios je ťahová strategická hra, ktorá kombinuje modernú vojenskú taktiku a boj z blízka. Strelné zbrane a vozidlá sú vzácne, konflikty a nepriateľské akcie nemajú konca a strašná zima ničí priateľov i nepriateľov na svojej ceste.

Osem postáv musí spojiť svoje sily pre spoločnú vec, ktorou je nájdenie dôležitého vedca uneseného masívnou stratokraciou. Počas cesty sa budete musieť vyhnúť útokom lupičov, vyšetriť vojenské veliteľstvo a preniknúť na územie nebezpečnej anti-technologickej náboženskej sekty. Kampaň sa odohráva v zamrznutom svete, v ktorom sa osem ľudí (každý s vlastnými problémami a záujmami) pripojí k akémukoľvek dočasnému spojenectvu s cieľom nájsť jednu konkrétnu osobu: Dr. Margaret Blytheovú. Po stopách jej pobytu budete cestovať a bojovať bok po boku a spoznávať ostatných spolubojovníkov. V závislosti na strategických a osobných rozhodnutiach budete tieto postavy viesť k jednému z troch možných koncov tejto hry.

  • Boj proti trom rôznym frakciám, z ktorých každá má svoje jedinečné jednotky, stratégiu a výhody. Vojaci, ostreľovači, prefíkaní banditi, rytieri imúnni voči chladu, atď. Študujte svojich nepriateľov, naplánujte si každý pohyb a prispôsobte sa všetkým konfrontáciám!
  • Cestujte po rôznych miestach, od vojenských enkláv, až po stredoveké žaláre. Tam môžete vyhľadávať fulgora (jediný zdroj na prežitie), nové vybavenie pre vaše postavy a informácie o svete, v ktorom sa nachádzate a informácie o frakciách, ktorým čelíte.
  • Keď zistíte, že zariadenie je kompatibilné s každou postavou, môžete odomknúť a vylepšiť nové zručnosti a skombinovať ich tak, aby boli perfektné pre vašu stratégiu
  • Použite všetok fulgor (jediný zdroj na prežitie), ktorý nájdete na rozmrazenie vášho života, zníženie chladenia a oživenie padlých jednotiek.



    Jedná sa o digitálnu verziu hry 1971 Project Helios, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách