51 Worldwide Games Nintendo SWITCH

Po dohraní odkúpime naspäť
39,99 €
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 408905
NintendoEN dabing
 
Chceš ušetriť 7 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 27,99 €

51 Worldwide Games [NSW]

Zahrajte si a objavte 51 spoločenských hier, stolových hier a ďalších v jednom balíčku - Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics. Táto rozmanitá zbierka zahŕňa hry z celého sveta naprieč rôznymi žánrami, od známych obľúbených ako šach, až po medzinárodné hity ako Mankala, ktorá existuje už stovky rokov!

Vychutnajte si obľúbené rodinné hry a naučte sa hrať skryté drahokamy z celého sveta v tejto kolekcii 51 doskových hier, stolových hier a ďalších! Či už chcete sedieť a strategizovať alebo sa spoliehať na reflexy. Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics obsahuje hry z celého radu žánrov, ktoré môžete hrať a objavovať. Každá hra je prezentovaná s ohromujúcimi detailmi.

Strategickí hráči sa budú cítiť ako doma s hrami ako Four-in-a-row alebo Renegade, zatiaľ čo tí, ktorí dávajú prednosť použitiu svojich reflexov, si môžu vychutnať hry, ako sú Slot Cars a Toy Boxing!

Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics je eklektická zbierka hier, ktoré sa dajú hrať a objavovať na vašej konzole Nintendo Switch.

  • Vychutnajte si 51 stolových hier a ďalších z celého sveta z pohodlia vášho systému Nintendo Switch .
  • Zahrajte si svoje obľúbené hry alebo objavujte a učte sa nové.
  • Hrajte sami alebo s priateľmi lokálne alebo online v hre pre až štyroch hráčov. K dispozícii bude bezplatný doplnkový softvér, ktorý umožní hráčom pripojenie v lokálnom multiplayeri s niekým, kto vlastní plnú verziu hry.



    Online multiplayer vyžaduje predplatné do služby Nintendo Switch Online!
    Online multiplayer vyžaduje pripojenie k sieti internet!



  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách