70Mai Dash M300, Black

59,99 €
50,99 €
Cena bez DPH: 42,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 437300
70Mai

70Mai Dash M300, Black

Ideálna autokamera pre začiatočníkov

Prečo kúpiť Xiaomi autokameru M300?

  • 3megapixelová kvalita obrazu
    70mai Dash Cam M300 je vybavená 3megapixelovým fotoaparátom, ktorý zaznamenáva obraz v rozlíšení 2304x1296P, čo je 1,5x viac ako u štandardného 1080P. Širokouhlé 140 ° pole pokryje tri jazdné pruhy a zachytáva viac detailov na ceste.
  • Detekcia G-senzorom
    Integrovaný G-senzor M300 meria pohyb vášho vozidla cez 3 osi; dopredu, dozadu, vľavo, vpravo, hore a dole, a keď je detekovaný neobvyklý pohyb, G-senzor spustí núdzový stav a vyzve palubnú kameru, aby začala nahrávanie. Neuniknú vám teda žiadne kľúčové momenty. Všetky núdzové videá sú uzamknuté v „súbore udalosti“, aby sa zabránilo prepísaniu.
  • Nepretržitý parkovací dohľad
    Sada 70 mAi Hardwire* napája palubnú kameru, aby pokračovala v činnosti, keď je vozidlo zaparkované. G-Sensor detekuje náhle otrasy alebo kolízie a vyzve palubnú kameru, aby zaznamenala stav núdze a uložila video za vás. Ak je zaznamenané núdzové video, prístroj vás po opätovnom zapnutí upozorní hlasovým známením.
    *Sada káblov 70 mAi sa predáva samostatne.
  • Stabilný výkon pri nízkom osvetlení
    3D algoritmus redukcia šumu odstraňuje nežiaduce pixely v obraze, najmä pri zázname v tmavých podmienkach. Technológia spracovania obrazu wdr pomáha vyrovnať úroveň expozície a vytvára jasný obraz v noci, v tuneli alebo pod iným nežiaducim osvetlením
  • Časozberné nahrávanie*
    Keď je vozidlo zaparkované, umožňuje dlhodobé nepretržité nahrávanie rýchlosťou jednej snímky za sekundu. Komprimuje každých 30 minút záznamu do 1 minúty, čo výrazne šetrí miesto na pamäťovej karte. Hodinové monitorovacie video je možné prehrať v priebehu niekoľkých minút a rýchlo zachytiť dôležité udalosti. V prípade, že palubná kamera detekuje pohyb, automaticky sa prepne na núdzové nahrávanie videa.
    *funkčná len s hardvérovou sadou 70mai, ktorá sa predáva samostatne.
  • Malé telo, nekonečný priestor
    Už sa nemusíte starať o zaplnenie pamäťovej karty! Fotoaparát M300 nahráva v slučke, takže nové nahrávky automaticky prepíšu staršie zábery a vám nikdy nedôjde miesto. Všetky núdzové videá budú uzamknuté v „súbore udalostí“, aby sa zabránilo prepísaniu, pričom budú zachované kľúčové dôkazy, kedykoľvek ich budete potrebovať.

  • Technická špecifikácia

    Kamera
    Rozlíšenie:2304x1296
    FPS:30
    Zorné pole:140° širokouhlý
    Video formát:MOV
    Video výstup:AV-Out, HDMI
    Formát obrazu:JPEG
    Nočné videnie:áno
    Napájanie
    Batéria:240 mAh
    Typ:Li-ion
    Nabíjanie:USB 5V 2A
    Výdrž:na jedno nabitie až 24 hodín
    Vlastnosti
    Podporované pamäaťové karty:microSD až 64 GB (minimálne Class 10)
    Rozmery:121,5 x 108 x 47,8 mm
    Hmotnosť:272 g

Obsah balenia:

  • Kamera
  • Adaptér do autozapaľovača
  • Nabíjací kábel
  • Samolepka na sklo
  • 2x elektrostatické nálepky


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách