A Star Wars VR Series: Vader Immortal (Special Retail Edition) PS4

29,99 €
15,99 €
Cena bez DPH: 13,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 430464
PerpEN dabing

A Star Wars VR Series: Vader Immortal (Special Retail Edition) [PS4]

Vader Immortal: A Star Wars VR Series je filmový interaktívny zážitok, ktorý vás prenesie do veľmi, veľmi vzdialenej galaxie a vsadí do úlohy pašeráka, ktorý pracuje v blízkosti ohnivej planéty Mustafar, ktorú Darth Vader nazýva svojím domovom. Ocitnete sa na veľkolepej výprave, kde môžete zdokonaľovať svoje schopnosti so svetelným mečom, vyhýbať sa nebezpečenstvu a stretnúť sa tvárou v tvár so samotným Vaderom.

V epizóde 1. sa stretnete s novými postavami vrátane druidského kopilota Z0-E3, budete používať svetelný meč a prehľadáte Vaderovú pevnosť, aby ste zistili, po čom vlastne pátra.

V epizóde 2. vám bude sprievodcu robiť obávaný pán zo Sithov a budete bojovať s desivými príšerami, aby ste odhalili prastaré tajomstvo pod povrchom planéty a naučili sa ovládať Silu.



V epizóde 3. budete mať v rukách osud celého Mustafar a budete potrebovať všetko, čo ste sa počas výpravy naučili, aby ste obstáli vo finálnom strete.

Každá epizóda obsahuje dódžó so svetelnými mečmi, výcvikový režim s otvorenými koncom, kde sa môžete zdokonaľovať v ovládaní zbrane rytiera Jedi a odomykať rôzne rúčky pre svetelný meč.



Vader Immortal: A Star Wars VR Series obsahuje:
  • Digitálny artbook s novými konceptmi a informáciami o tvorbe hry Vader Immortal, ktoré spísala Kelly Knox, ktorá píše pre StarWars.com
  • Nové zákulisné video o tvorbe ZO-E3, vášho druidského spoločníka, ktorého dabuje Maya Rudolph, špeciálne zábery z natáčania dabingu, konceptovú grafiku, rozhovorom s tvorcami a ďalšími bonusmi.
  • Dve zberateľské fyzické pohľadnice, na ktorých sú strhujúce koncepty a obrázky.

    vader_PS4


    Hra vyžaduje PlayStation VR, PlayStation Move a PlayStation kameru pre PS4.


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách