ADATA kábel USB typ C na USB typ A 3.1

Cena s DPH
4,99 €
Cena bez DPH: 4,16 €
 
Kód produktu: 455806
ADATA

ADATA kábel USB typ C na USB typ A 3.1 [ACA3AL-100CM-CSV]

Kábel s rozhraním USB-C využíva pohodlný reverzibilný konektor, ktorý podporuje najrýchlejší prenos dát a stáva sa stále rozšírenejším. Ponúka tiež rýchlejšie nabíjanie ako pri klasických USB. Kábel je navyše odolnejší vďaka ochrannému krytu, aby sa zabránilo rušeniu a strate dát. Na výrobu boli použité najlepšie materiály, ktoré zaisťujú, že kábel vydrží ohýbanie, krútenie alebo ťahanie. Integrovaný E-MARK čip zvyšuje vysielací výkon, čím je zaručená dostatočná rýchlosť na nabíjanie a dostatok šírky pásma na prenos Ultra HD 4K videí.

O produkte

  • Obojstranný konektor
    Testuje pripájanie USB konektora vašu trpezlivosť? S konektorom USB-C, je toto minulosťou. Neexistuje žiadne hore alebo dole, konektor pripojíte vždy na prvýkrát. Ako veľký prínos získate oveľa rýchlejšie dátové prenosy a nabíjanie. USB-C sa stáva novým štandardom pre notebooky, tablety, chytré telefóny, powerbanky a mnoho ďalších zariadení.

  • Trvanlivé a rýchle
    USB-C káble značky A-Data používajú pletené viacvrstvové puzdro, ktoré chránia vnútorné vodiče pred poškodením pri súčasnom zamedzení úniku signálu alebo rušeniu. Vonkajšia vrstva používa vysoko elastické PVC, odolávajúce deformácii a poškodeniu v dôsledku krútenia, ohýbania alebo ťahania (konektor bol testovaný na 10.000 cyklov vloženia/vybratia). Integrovaný radič high-grade E-MARK reguluje a zvyšuje dodávky elektriny s cieľom zaistiť bezpečnosť, účinnosť a rýchlosť.

  • Hladký prenos Ultra HD 4K
    Vďaka podpore dátových štandardov USB 3.1 Gen 2 je kábel ideálny aj pre veľké video súbory v natívnom Ultra HD rozlíšení 4K. To všetko bez spomalenia alebo straty kvality.

Technická špecifikácia

Rozhranie: USB-C na USB-A 3.1
Rýchlosť prenosu dát: až 5 Gb/s
Dĺžka: 100 cm

Obsah predajného balenia:

  • Kábel
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách