ADATA XPG D41 Pamäť DDR4 8 GB 3200 MHz CL16 1x 8 GB RGB, sivá

Cena s DPH
30,09 €
Cena bez DPH: 25,08 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 455967
ADATA

ADATA XPG D41 Pamäť DDR4 8 GB 3200 MHz CL16 1x 8 GB RGB, sivá [AX4U32008G16A-ST41]

Pamäť XPG SPECTRIX D41 DDR4 RGB v sebe spája jedinečný výkon a fascinujúce RGB osvetlenie, ktoré dajú vášmu počítaču hodnotný upgrade.

O produkte

  • Ohromujúci výkon a elegancia
    Pamäť XPG SPECTRIX D41 DDR4 RGB v sebe spája jedinečný výkon a fascinujúce RGB osvetlenie, ktoré dajú vášmu počítaču hodnotný upgrade. Modul SPECTRIX D41 dosahuje úžasnú frekvenciu až 5 000 MHz a umožňuje plynulé a rýchle hranie a pretaktovanie – to všetko s podporou platforiem Intel X299 a AMD AM4/Ryzen. Okrem toho ponúka dynamické RGB osvetlenie, ktoré je kompatibilné s rozsahom softvéru na ovládanie osvetlenia. S takýmto herným vybavením predčíte konkurenciu.

  • Blysnite sa s RGB osvetlením
    Vzhľad modulu SPECTRIX D41 je inšpirovaný stredovekým brnením. Kovový chladič má výrazné rysy, ktoré symbolizujú jeho vysoký výkon. Na hornej časti je úplne odkrytý RGB LED svetelný pás, ktorý neobmedzene svieti vo vami vybraných farbách. V ponuke sú dve farebné možnosti modulu SPECTRIX D41 - karmínovo červená a titánovo šedá.

  • Prispôsobte svoju eleganciu
    Prispôsobte svoj herný zážitok vďaka programovateľným svetelným efektom. Je možné nastavovať svetelné impulzy, rýchlosť impulzov, intenzitu osvetlenia a ďalšie. Na jednoduché ovládanie slúži aplikácia XPG RGB Sync. Ak máte už existujúci softvér pre ovládanie RGB osvetlenia od niektorého popredného výrobcu základných dosiek, môžete ho tiež použiť.

  • Honba za výkonom
    Modul SPECTRIX D41 vám prináša jedinečný výkon a ohromujúce rýchlosti so širokým rozsahom prevádzkových frekvencií od 2 666 MHz po 5 000 MHz a podporuje platformy Intel X299 2666 MHz a AMD AM4/Ryzen.

  • Kvalita, na ktorú sa môžete spoľahnúť
    Modul SPECTRIX D41 používa iba vysoko kvalitné čipy, ktoré prešli prísnym výberom pre zaistenie spoľahlivosti a životnosti. Je vybavený chladičom vlastnej konštrukcie, ktorá ponúka zvýšenú kvalitu prenosu signálu a zároveň taktiež poskytuje vyššiu stabilitu.

  • Jednoduché pretaktovanie s aplikáciou Intel XMP 2.0
    Aplikácia Intel Extreme Memory Profile (XMP) 2.0 uľahčuje pretaktovanie a vylepšuje stabilitu systému. Nie je nutné upravovať jednotlivé parametre v systéme BIOS – môžete tak urobiť priamo v operačnom systéme počítača.

  • Špeciálna herná verzia TUF
    Herná verzia SPECTRIX D41 TUF pamäťového modulu DDR4 RGB získala certifikát združenia TUF Gaming. Znamená to, že tento modul prešiel prísnym testovaním a spĺňa najprísnejšie normy združenia. Tento pamäťový modul ponúka rovnako skvelý výkon a oslnivé programovateľné RGB osvetlenie ako pôvodný model. Má však bojovnejší vzhľad vďaka čiernym rozptyľovačom tepla so žltým vzorom.

Technická špecifikácia:
Typ pamäte: DDR4
Kapacita pamäte: 8 GB
Počet modulov RAM: 1
Frekvencia pamäti: 3200 MHz
Časovanie: CL16
ECC: nie
XMP: Podpora Intel XMP 2.0
Podsvietenie: RGB
Rozmery: 45,8 x 8 x 133 mm
Hmotnosť: 45 g

Obsah balenia:

  • DDR4
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách