Alex Kidd in Miracle World DX Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Alex Kidd in Miracle World DX - PS4Alex Kidd in Miracle World DX - PS5Alex Kidd in Miracle World DX - NSW
29,99 €
28,99 €
Cena bez DPH: 24,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 432534
MergeEN dabing

Alex Kidd in Miracle World DX [Xbox Series X|S]

Legendárny Alex Kidd sa vracia v Miracle World DX!

Od svojho prvého vystúpenia v roku 1986 s Alexom Kiddom v zázračnom svete sa poprvý krát Alex Kidd vracia k rozbíjaniu skál, zbieraniu mincí a ďalšiemu zdolávaniu bossov.

Vráťte kráľovstvo Radaxian do jeho bývalej slávy a zničte zlého Jankena Veľkého!

Skladá sa zo všetkých úrovní pôvodného titulu, ako aj z úplne nových úrovní, ktoré rozširujú tradíciu Alexa Kidda, a začite zázračný svet tak, ako ste ho ešte nikdy nevideli, s novými animáciami, grafickými detailmi a vylepšeniami hry.

Prežite legendárne bitky v duchu "kameň, papier, nožnice" v Boss Rush móde!

Okrem zahrnutia všetkých pôvodných klasických súbojov s bossmi Vám Boss Rush Mode dá príležitosť zažiť akciu bez prerušenia!

Preneste sa priamo do klasiky s režimom Retro!

Skočte priamo do pôvodnej klasiky stlačením tlačidla v Retro režime! Kedykoľvek počas hry môžete prepínať medzi vylepšenou grafikou a rekreáciou v originálnom umeleckom štýle!

alex_kidd


Prehľad funkcií:

  • Legend Reborn - ponorte sa do ohromujúcej rekreácie Alexa Kidda v zázračnom svete s nápadným novým umením, prísnejšími a plynulejšími ovládacími prvkami.
  • Nové režimy - popri štandardnej hre, budú hráčom k dispozícii nové režimy, ako napríklad "Classic Mode a "Boss Rush Mode".
  • Nové úrovne - vyskúšajte nové úrovne, ktoré rozširujú tradíciu pôvodnej hry.
  • Alternatívne Boss súboje - nová a vylepšená mechanika boja s bossmi a intuitívnejší boj.
  • Klasický režim - vyskúšajte originálnu hru so súbojmi s bossmi, dialógmi, úrovňami a funkciami, ktoré sú rovnaké ako v pôvodnej verzii systému Master System.
  • Nová a remastrovaná hudba - široká škála prepracovaných hudobných skladieb, ako aj remastrovaných skladieb z pôvodnej klasickej hry!


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách