Anno 2205 [Uplay]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
9,99 €
Cena bez DPH: 8,33 €
 
Kód produktu: 411136
UbisoftEN dabing

Anno 2205 [Uplay] [PC digital]

Anno 2205 - obľúbená staviteľská hra sa vydáva do vesmíru!

V hre Anno 2205 sa pridáte k ďalšiemu ľudskému kroku do budúcnosti so sľubom vybudovania lepších zajtrajškov. Dobijete planétu Zem, vybudujete bohaté, hemžiace sa mestá a obrovské priemyselné komplexy, ale pre zabezpečenie prosperity vášho ľudu sa musíte vydať do vesmíru.

Vedecký prelom v energetickej fúzii sľubuje revolúciu vo všetkých aspektoch spoločnosti. Potrebný izotop, helium-3 je možné nájsť v zberateľných množstvách iba na mesiaci. Vydajte sa do vesmíru a vytvorte kolóniu na mesiaci vo vzrušujúcej vesmírnej naháňačke za surovinami a mocou.

Majstrovský, ekonomický herný štýl sa vracia vyzdvihuje strategické stavanie budov do nových výšin, vysiela ho do vesmíru!

  • Ocenená staviteľská hra sa vydáva ku hviezdam
    Hra Anno 2205 je šiestym pokračovaním cenami ovenčenej série ANNO, ktorá sa vydáva do vesmíru. Kolonizujte kontinenty na planéte Zem, zriaďte základne na mesiaci a ťažte mesačné zdroje, vďaka ktorým premeníte vaše mestá na prekvitajúce metropoly.

  • Neobmedzené stavanie miest
    Tisíce hodín dostupného a vzrušujúceho hrania Vám umožní sa vydať za hranice príbehu a vybudovať monumentálne mestá s tisíckami budov. Kontroluje vašu narastajúcu korporáciu, zároveň na viacerých miestach, na Zemi a Mesiaci. Hra prináša revolučný "Session" mód, ktorý Vám umožní hrať na mnohých ostrovoch, čím prepojíte viaceré regióny. Hra Anno 2205 je najväčšou v sérii, ponúka nekončenú hodnotu opakovaného hrania na ostrovoch 5 krát väčších ako v predošlých dieloch.

  • Benevolentná grafika privádza mestá k životu
    Nový herný engine ponúka pravý zmysel veľkoleposti a prináša neočakávané úrovne detailu a pohltenia. Vaše mesto prichádza k životu vďaka lietajúcim autám a viac ako miliónu prosperujúcich občanov popri hučiacich továrňach, škrípajúcich baniach a úžasnému divokému životu, všetky tieto veci sú animované a podporované vďaka vašim akciám.





    Jedná sa o digitálnu verziu hry Anno 2205, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE dabingPL titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách