Apple AirPods Max, zelená

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
629 €
535 €
Cena bez DPH: 445,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
42 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
64 €
Predĺžená záruka o 1 rok
38 €
Predĺžená záruka o 2 roky
62 €
Kód produktu: 416112
Apple

Apple AirPods Max, zelená [MGYN3ZM/A]

Toto sú slúchadlá cez uši, aké tu ešte neboli. Dokonalé skĺbenie pôsobivého hi-fi zvuku a čarovných vlastností AirPodu pre vrcholný zážitok z počúvania. Dizajnová symfónia. Náušníky aj klenba hlavového mostu sa dokonale prispôsobujú individuálnemu tvaru hlavy, takže AirPods Max optimálne akusticky tesnia a poskytujú mimoriadny zážitok z počúvania. AirPods Max spájajú vysoko vernú reprodukciu zvuku so špičkovým aktívnym potláčaním hluku. Zážitok z počúvania je neprekonateľný. Každá súčasť ich špeciálneho budiča pomáha vytvárať zvuk s absolútne minimálnym skreslením v celom počuteľnom frekvenčnom rozsahu. Mohutné basy, presné stredy aj verné, čisté výšky znejú dokonale priezračne. Korunkou Digital Crown môžeš ovládať hlasitosť, preskakovať skladby a prijímať hovory.

Prečo kúpiť AirPods Max ?

  • Maximálne pohodlie
    Klenba hlavového mostu z priedušnej tkanej sieťoviny rovnomerne rozkladá hmotnosť slúchadiel a znižuje tlak na hlavu. Kostru z nerezovej ocele pokrýva mäkká škrupina, takže pevnosť, pružnosť a pohodlie sú v dokonalej súhre. Teleskopické ramená sa hladko posúvajú a držia v nastavenej polohe, slúchadlá tak pohodlne sedia a presne doliehajú. Krásne vytvorené mušle z anodizovaného hliníka majú revolučný mechanizmus, ktorý umožňuje ich nezávislé otáčanie a vyrovnávanie tlaku. Náušníky sú potiahnuté špeciálnou textilnou sieťovinou, takže pri počúvaní doliehajú na pokožku ako mäkké vankúšiky. Akustická pamäťová pena náušníkov jemne, ale spoľahlivo tesní, čo je základný predpoklad pre fantastický zvuk.
  • Dokonalý zvuk
    Vďaka výkonnému čipu Apple H1 v oboch náušniciach, jedinečnému akustickému riešeniu, vyspelému softvéru a výpočtovému audiu je zážitok z počúvania AirPodov Max priamo revolučný. Výpočtová audio pomocou desiatich audio jadier každého čipu blokuje okolitý hluk a prispôsobuje zvuk podľa usadenia náušníkov. Filmové scény tak pôsobia, ako by sa odohrávali priamo okolo teba. AirPods Max ponúkajú neuveriteľný priestorový zvuk s dynamickým snímaním polohy hlavy.
  • Vyspelé audio technológie
    Dynamický budič Apple pokrýva široký frekvenčný rozsah a necháva vyznieť jemné detaily každého tónu. S pomocou aktívneho potláčania hluku, režimu priepustnosti a adatptívnej ekvalizácie bude váš zážitok dokonalý, či budete počúvať hudbu alebo telefonovať. Na potláčanie nežiaduceho vonkajšieho hluku spolupracuje v AirPodoch Max celkom šesť mikrofónov namierených von - tie rozpoznávajú zvuky zvonku - a dva mikrofóny namierené dovnútra, ktoré pomáhajú analyzovať, čo presne počuješ. Mikrofóny s technológiou formovania lúča izolujú pri hovoroch tvoj hlas, aby bol počuť čisto.
  • Intuitívne ovládanie
    Na ovládanie slúži korunka Digital Crown známa z Apple Watch. Pomocou nej je možné ovládať hlasitosť, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov. AirPods Max navyše majú samostatné tlačidlo hlukového filtra, ktorého stlačením je možné prepínať medzi aktívnym potláčaním hluku a režimom priepustnosti.
  • Výborná výdrž
    AirPods Max vydržia až 20 hodín počúvania na jedno nabitie pri zapnutom aktívnom potláčaní hluku alebo režime priepustnosti / 20 hodín prehrávania filmov so zapnutým priestorovým zvukom / 20 hodín hovorov. Za 5 minút sa nabijú zhruba na 1,5 hodiny počúvania.
  • AirPods Max a Smart Case
    Smart Case udržuje slúchadlá v ultra úspornom režime, v ktorom si batéria zachováva úroveň nabitia.
  • Životné prostredie
    Pri hodnotení vplyvu na životné prostredie berie Apple do úvahy celý životný cyklus produktu. AirPods Max neobsahujú brómované spomaľovače horenia, neobsahujú PVC ani berýlium.

Technická špecifikácia

Bluetooth verzia: 5.0
Čip: Apple H1 (v oboch slúchadlách)
Počet mikrofónov: 9, 8 pre aktívne potláčanie hluku, 3 na snímanie hlasu
Výdrž batérie: až 20 hodín, 1,5 hodiny počúvania za 5 minút nabitia
Rozmery: 168,6 x 187,3 x 83,4 mm
Hmotnosť (slúchadlá): 384,8 g
Hmotnosť (Smart Case): 134,5 g
Kompatibilita: iPhone, iPod, iPad, Apple Watch, Mac, AppleTV - všetky s najnovšou verziou operačného systému

Obsah predajného balenia:

  • AirPods Max
  • Smart Case
  • Príručka rýchleho štartu
  • USB-C kábel s konektorom Lightning
  • dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách