Aqara dávkovač krmiva

119 €
89 €
Cena bez DPH: 74,17 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
9 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
15 €
Predĺžená záruka o 1 rok
11 €
Predĺžená záruka o 2 roky
24 €
Kód produktu: 459136
Aqara

Aqara dávkovač krmiva [57983114008]

Chytré krmítko, ktoré nakŕmi vašich miláčikov

Inteligentný dávkovač krmiva pre malých a stredných domácich miláčikov. Prepojenie s aplikáciou Aqara Home pre Android a iOS, bezdrôtový protokol ZigBee 3.0.

O produkte

  • Kompatibilita
    Kompatibilné s najpopulárnejšími ekosystémami a dá sa ovládať hlasom. Siri, Alexa, Google, IFTTT sú podporované vytváraním scén Aqara Home a ich spúšťaním hlasom alebo prostredníctvom automatizácie.

  • Objavujte Zigbee
    Zigbee 3.0 Protokol - Vychutnajte si výhody najrýchlejšej, najstabilnejšej a energeticky efektívnej technológie inteligentného domu. Lepšia stabilita a kompatibilita (viac štandardizovaný protokol), dlhšia podpora a viac funkcií.
    Pet Feeder C1 môže posilniť vašu sieť Zigbee tým, že funguje ako rozširovač pripojenie (router). Vzdialené zariadenia Aqara Zigbee, ktoré niekedy nemôžu dosiahnuť rozbočovač, sa k nemu automaticky znova pripoja.

  • Plánované a vzdialené kŕmenie
    Kŕmidlo pre domáce zvieratá zostáva vždy pripojené k vášmu centru Aqara, možno ho ovládať na diaľku, aj keď ste stovky kilometrov ďaleko, a podporuje rozvrhy alebo plány kŕmenia.

  • Inteligentná domáca automatizácia
    Iba automatizácia robí pripojený produkt skutočne inteligentným: v Aqara Home budete môcť automatizovať pomocou iných senzorov a ovládačov a vydať jedlo toľkokrát za deň, koľkokrát budete chcieť.

  • oliteľná záložná batéria a lokálna automatizácia
    Okrem napájania z portu USB-A podporuje kŕmidlo C1 pre domáce zvieratá voliteľnú záložnú batériu typu D (LR20). Na rozdiel od iných podávačov zostáva pripojený aj pri napájaní z batérií! V porovnaní s konkurenciou bude C1 udržiavať kŕmenie podľa plánu aj po výpadku hubu alebo internetového pripojenia.

  • 4L nádrž na krmivo pre malé a stredné domáce zvieratá
    Veľká 4-litrová nádrž na krmivo, ktorá je vhodná pre mačky aj psy do 15 kg, môže obsahovať približne 1,7 kg (3,7 libier) typického krmiva pre domáce zvieratá, čo znamená až mesiac kŕmenie pre 4 kg (9 libier) mačky.

  • Udržuje krmivo pre domáce zvieratá čerstvé a suché
    Vďaka vysúšaciemu prostriedku, ktorý je súčasťou balenia, udrží krmivo Pet Feeder C1 krmivo suché a čerstvé, zatiaľ čo veko nádrže s konštrukciou proti rozliatiu zachráni krmivo v prípade naklonenia.

  • Hlasové vysielanie
    Kŕmidlo má vstavaný mikrofón, pomocou ktorého je možné nahrať správu pre vášho domáceho maznáčika a zavolať ho, keď bude jedlo vypustené.

  • Bezpečný a ľahko čistiteľný dizajn
    Všetky časti kŕmidla, ktoré prichádzajú do kontaktu s krmivom, sú vyrobené z materiálov, ktoré sú bezpečné pre domáce zvieratá. Nerezová miska, plastová nádrž a gumené drvičové koleso sa ľahko čistia a odnímajú.

Technická špecifikácia
Menovitý prúd 1 A
Menovité napätie 5 V
Menovitý príkon 5 W
Prevádzková vlhkosť 0-95% RH, bez kondenzácie
Podpora hlasových asistentov Alexa
Google Assistant
Siri
Rozmery 193 × 193 × 312 mm

Obsah balenia:

  • Dávkovač krmiva
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách