Aqara smart radiátorová hlavica E1

57,90 €
49,90 €
Cena bez DPH: 41,58 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 450462
Aqara

Aqara smart radiátorová hlavica E1 [SRTS-A01]

Šikovná termostatická hlavica, ktorá šetrí náklady na vykurovanie

Aqara radiátorová hlavica je skvelým doplnkom to Aqara Smart Home systému. Je to radiátorový termostat E1 na radiátor so skvelými funkciami, ktorý môžete používať v systéme Aqara, ale aj HomeKit. Navyše vďaka párovaniu viacerých hlavic a možnosti regulácie na základe externého čidla teploty je ideálna aj pre miestnosti s problematický umiestneným radiátorom. Pracuje na protokole Zigbee 3.0 (vyžaduje si Aqara riadiacu jednotku).

O produkte

  • Chytré teplo domova
    Aqara radiátorová hlavica je skvelým doplnkom to Aqara Smart Home systému. Vďaka výbornému dizajnu a skvelým funkciám dokážete s touto hlavicou ovládať radiátory v každej miestnosti domácnosti. Hlavica podporuje taktiež párovanie viacerých termostatov ako aj možnosť regulácie na základe iného senzora teploty.

  • Podpora aplikácií
    Veľkým benefitom tejto radiátorovej hlavice je jej podpora v aplikácií Aqara ale aj HomeKit a taktiež budúca podpora protokolu Matter, ktorá síce nie je dostupná hneď, ale zariadenie bude na ňu aktualitované cez Aqara Hub v budúcnosti. Aktuálne táto hlavica komunikuje na protokole Zigbee 3.0 (vyžaduje si Aqara riadiacu jednotku).

  • Jasný prehľad
    Smart radiárotová hlavica Aqara dokaže taktiež sledovať otvorenie okna a to hneď dvoma spôsobmi. Buď pomocou odhalenie prudkej zmeny teploty cez zabudovaný senzor alebo spárovaním so senzorom dverí Aqara. Takéto prepojenie zabezpečí maximálnu úsporu.

  • Nastavenie aplikácie
    Samozrejme, aby bola hlavica smart, musí ju byť možné ovládať cez aplikáciu. Navyše aby ste vedeli zabezpečiť čo najvyššiu úsporu na kúrení, hlavica ponúka aj skvelé možnosti plánovania kúrenia v harmonogramoch, ktoré je dodatočne možné riadiť pomocou geofencingu a teda automatický vypínať, keď nie ste doma. Navyše, ak hlavicu pridáte do riadiacej jednotky Aqara kameru Hub, je možné nastaviť si teplotu podľa toho, kto sa v miestnosti nachádza vďaka rozpoznávaniu tvári.


Kľúčové vlastnosti

  • Úspora nákladov na vykurovanie
  • Ľahko čitateľný LCD displej
  • Jednoduché ovládanie
  • Protokol ZigBee

Technická špecifikácia
Napájanie Batérie
Batérie 3V DC (2 × 1,5V AA)
Displej LCD s LED podsvietením
Závitové pripojenie M30×1,5 mm
Bezdrôtové protokoly Zigbee 3.0
Zigbee <10 dBm
Vlastnosti Detekcia otvoreného okna
Prázdninový režim
Automatický a manuálny režim
Eco režim
Offset teploty
Prevádzková teplota 0°C ~ 40°C (32°F ~ 104°F)
Prevádzková vlhkosť 0 ~ 95% RH, bez kondenzácie
Rozmery 57 × 89 mm

Obsah balenia:

  • Aqara radiátorová hlavica E1 SRTS-A01
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách