ARK (Ultimate Survivor Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA ARK (Ultimate Survivor Edition) - PS4
49,99 €
28,99 €
Cena bez DPH: 24,16 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 435196
StudioEN dabing

ARK (Ultimate Survivor Edition) [Xbox Series X|S]

Užite si všetko, čo vám ponúka značka ARK v tejto definitívnej kolekcii! Skroťte si praveká zvieratá a jazdite na nich, zatiaľ čo budete objavovať divoké krajiny, spájať sa s ostatnými hráčmi a zápoliť v epických kmeňových bitkách. Vydajte sa spoločne na to najlepšie dobrodružstvo všetkých čias plné dinosaurov.

ARK: The Ultimate Survivor Edition obsahuje ARK: Survival Evolved a tiež rozšírenie Scorched Earth, Aberration, Extinction a Genesis Parts 1 & 2. Všetok obsah je optimalizovaný a aktualizovaný o všetky vylepšenia, ktorých sa základná hra dočkala od svojho vydania, takže vám môže ponúknuť až niekoľko tisíc hodín hrateľnosti.

Od pravekých ostrovných džunglí, až po futuristické záhrady medzihviezdnych lodí môžete dobyť každé rozsiahle prostredie, ktoré v hre nájdete. Objavte stovky jedinečných druhov, ktoré sa voľne pohybujú po týchto krajinách, od prehistorických až po fantasy, a naučte sa, ako sa s týmito tvormi spriateliť alebo ako ich poraziť. Skompletizujte svoju zbierku zápiskov a poznámok, ktoré tu nechali predchádzajúci prieskumníci, a objavte prekvapivú históriu ARK. Preverte svoj kmeň a svoje šelmy v bitke v rámci každej výzvy s bossom.



Máte vy a vaši priatelia na to, prežiť vo svete ARK?






Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách