Assassin’s Creed (The Rebel Collection) Typ konzoly:

Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
17,99 €
Cena bez DPH: 14,99 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 455224
UbisoftCZ titulky

Assassin’s Creed (The Rebel Collection) [NSW]

Balenie neobsahuje pamäťovú kartu a vyžaduje pripojenie ku sieti internet, kde si stiahnete hru pomocou kódu, ktorý je súčasťou balenia.


O hre

Zažite ocenenú franšízu Assassin’s Creed kdekoľvek a kedykoľvek. Assassin’s Creed: The Rebel Collection ponúka dve akčné hry pre jedného hráča. Staňte sa najobávanejším pirátom v Karibiku v hre Assassin’s Creed IV Black Flag a premeňte sa na dokonalého lovca vrahov v hre Assassin’s Creed Rogue. Táto exkluzívna kompilácia obsahuje vylepšené funkcie pre systém Nintendo Switch, ako je Handheld Mode, HD Rumble, dotykové rozhranie, optimalizovaný HUD a Motion Control Aiming.


Kľúčové vlastnosti

  • Assassin’s Creed IV Black Flag
    Vplávajte do zlatého veku pirátstva, keď si piráti založili vlastnú republiku bez zákonov. Staňte sa Edwardom Kenwayom, najobávanejším pirátskym kapitánom v Karibiku, ktorého priťahuje staroveká vojna medzi asasínmi a templármi. Zahrajte si úlohu v svetoznámych bitkách. Získajte rešpekt legiend ako Blackbeard. Objavte skryté poklady nespočetných vzdialených ostrovov, kde je korupcia, chamtivosť a krutosť bežnou záležitosťou.

  • Assassin’s Creed Rogue
    Uprostred chaosu francúzskej a indickej vojny pomalý zostup jedného muža do temnoty navždy formuje budúcnosť amerických kolónií. Hrajte ako Shay Patrick Cormac a premeňte sa z lojálneho člena Bratstva vrahov na dokonalého lovca vrahov. Vydajte sa na nebezpečnú cestu Amerikou a ľadovo studenými vodami Atlantiku a po prvý raz v histórii franšízy sa chopte perspektívy templára.


Trailer

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ titulkyEN dabing

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách