Assassin’s Creed: Valhalla Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Assassin’s Creed: Valhalla - PS4Assassin’s Creed: Valhalla - PS5Assassin’s Creed: Valhalla - XBOX ONE
49,99 €
42,99 €
Cena bez DPH: 35,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 408242
UbisoftEN dabing

Assassin’s Creed: Valhalla [PC CIAB]

Táto verzia hry neobsahuje fyzické médium, balenie obsahuje len kód.

Ubisoft konečne ukončil čakanie hráčov na ďalší diel zo série Assassin´s Creed a predstavil nám hru Assassin´s Creed Valhalla, ďalšie pokračovanie v histórii zahŕňajúcej akčné dobrodružstvo, tentokrát približujúce prostredie Vikingov.

Valhalla predstavuje najnovšiu hru v sérii od roku 2018 kedy uzrela svetlo sveta hra Assassin´s Creed Odyssey, ktorá do série pridala celý rád nových mechaník podobných RPG.

V hre budeme hrať za postavu Eivora, mocného Vikingského vodcu. Budete s ním viesť svoj klan z pobrežia Nórska do nového domova a to Anglicka v 9.storočí. Budete objavovať tajomný otvorený svet, kde budete čeliť brutálnym nepriateľom, budovať svoju dedinu a plieniť pevnosti a hradby. Samotná mapa teda bude zachytávať 4 kráľovstvá a časť Nórska.

V novom domovskom prostredí sa stretnete so Saxami vrátane kráľa Alfréda Veľkého z Wessexu, ktorý váš klan nazýva pohanmi a plánuje sa stať vládcom celého civilizovaného Anglicka. Budete tak musieť vytvárať spojenectvá, bojové rozhodnutia a politické aliancie, pritom už samotné dialógy môžu výrazne ovplyvniť svet hry. Musíte sa rozhodovať správne, aby ste si vybudovali svoju slávu a získali miesto vo Valhalle.

Príbeh sa odohráva v temnom období Európy, kedy Rímska ríša zanikla, všetko bolo rozdrobené a Vikingovia tu hrali dôležitú úlohu v znovuvybudovaní sveta.

Budete môcť hrať za muža alebo ženu s plnými úpravami postavy, od tetovaní, vlasov, bojovým maľovaním. Definovanie postavy bude hlbšie a rovnako aj bojový systém, ktorý vám da možnosť bojovať dvomi zbraňami, ako sú sekery, meče a aj skrytá čepeľ, dokonca štíty a aj viesť svoju jednotku. Do boja sa teraz pridajú aj rozmanitejší nepriatelia. Nebudú chýbať typické vikingské lode a výpravy do lokalít, ktoré môžete vyrabovať a získať odtiaľ zásoby.

RPG mechaniky sa tu ešte viac rozšíria o nové smery, keďže budete rásť ako bojovník, tak aj ako vodca. Nevyhnutnosťou sú získavanie nových schopností a vybavení. Pričom sa budete starať o samotnú dedinu. Budete príjmať nových členov klanu a stavať vylepšiteľné budovy. Čo znamená, že budete napríklad vylepšovať kováčsku dielňu, aby mohol kováč vyrábať ešte lepšie zbrane, budete stavať kasárne, aby ste získali lepších bojovníkov a podobne.

Vydajte sa na cestu neľútostného boja, či už na zemi alebo na vode. Nečakajte ale, že vaše lode budú mať kanóny alebo sedadlá. Toto Vikingovia nespravili. Loď bude vašim najrýchlejším spôsobom presúvania sa a vracania sa do domoviny pred neľútostnými protivníkmi.

Novinkami v hre bude aj lov, alebo dokonca minihry, kde budú kocky, alebo alkoholické hry, tradičné severské turnaje Flyting, čo sú vlastne niečo ako rapové súboje. Veď predsa každý bojovník si tiež potrebuje vydýchnuť a tiež sa tým zbližovať so svojim ľudom.

Vezmite sekeru a štít, oblečte si brnenie prekryté kožušinou a vyrazte do boja!




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách