Assetto Corsa Competizione Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Assetto Corsa Competizione - PS4Assetto Corsa Competizione - Xbox Series X|SAssetto Corsa Competizione - XBOX ONE
39,99 €
35,99 €
Cena bez DPH: 29,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 438832
MilestoneEN dabing
 
Chceš ušetriť 7 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 28,99 €

Assetto Corsa Competizione [PS5]

Assetto Corsa Competizione je nová oficiálna videohra GT World Challenge. Vďaka mimoriadnej kvalite simulácie vám hra umožní zažiť skutočnú atmosféru šampionátu homologovaného FIA GT3, kde súperíte s oficiálnymi jazdcami, tímami, autami a okruhmi, reprodukovanými v hre s najvyššou dosiahnutou presnosťou. Preteky Sprint, Endurance a Spa 24 Hours ožijú s neuveriteľnou úrovňou reality v režime pre jedného aj v režime pre viacerých hráčov.

Ako naživo

Assetto Corsa Competizione sa zrodilo z dlhodobých skúseností KUNOS Simulazioni a naplno využíva Unreal Engine 4 na zabezpečenie fotorealistických poveternostných podmienok a grafiky, nočných pretekov, animácií snímania pohybu, vďaka čomu dosahuje nový štandard v oblasti realizmu a pohltenia jazdy. Tešiť sa môžete na erne stvárnený výkon a zážitok z jazdy skutočných vozidiel GT World Challenge prostredníctvom sofistikovaného matematického modelu, ktorý presne kopíruje priľnavosť pneumatík, aerodynamický vplyv, parametre motora, odpruženie a elektronické systémy, ktoré určujú rovnováhu vozidla, ako aj vplyv mechanického poškodenia na jazdné vlastnosti auta. Okrem toho Assetto Corsa Competizione zaisťuje plnú kompatibilitu so širokou škálou periférií od gamepadov až po profesionálne volanty.

Legendy ožijú

Assetto Corsa Competizione je navrhnutá tak, aby inovovala, bude propagovať eSports, privedie hráčov do centra GT World Challenge a posadí ich za volant Ferrari, Lamborghini, McLarens a mnohých ďalších prestížnych pretekárskych vozidiel GT, všetky sú reprodukované s vynikajúcou úrovňou detailov.

Grafika novej generácie

Unreal Engine 4 zaručuje fotorealistické vykresľovanie a presné znázornenie scenárov, materiálov auta a poveternostných podmienok. Vďaka viackanálovému vzorkovaniu zvuku skutočných vozidiel GT hra sprostredkúva podmanivé a pohlcujúce akustické prostredie a realistické efekty prostredia. Technológia snímania pohybu sa používa na vytváranie animácií mechanikov a jazdcov ešte realistickejším spôsobom a zaručuje vysokú úroveň zapojenia hráčov počas pretekov, zastávok v boxoch a výmeny jazdcov.

Detaily

Dokonca aj sekundárne detaily sú verne reprodukované, aby ste cítili vzrušenie z toho, že ste v kokpite skutočného pretekárskeho auta. Dvere, stierače čelného skla, svetlomety, pretekárske svetlá, pretekárske vybavenie a ovládacie zariadenia, ako je ABS, trakčná kontrola, zapaľovanie motora a mapovanie ECU, sú všetky pod správou vodiča, aby sa zabezpečil najlepší výkon a hráčovi ponúkla úplná kontrola nad autom.

Najpresnejšie okruhy

Vďaka technológii Laserscan je možné obvody vytvoriť s maximálnou presnosťou: všetky obrubníky a detaily dokonale zapadajú do ich skutočných náprotivkov, aby bol herný zážitok čo najvernejší realite.

Pokročilé funkcie pre Multiplayer

Dobre štruktúrovaný hodnotiaci systém bude hodnotiť individuálny výkon a jazdné správanie s cieľom odmeniť najcnostnejších vodičov a podporovať fair play v online súťažiach. Funkcia matchmaking zaisťuje, že môžete súťažiť so súpermi s podobnou úrovňou zručností a ľahko nájsť online preteky, do ktorých sa môžete zapojiť, zatiaľ čo rebríčky vám umožnia porovnať výkon na jedno kolo s virtuálnymi pilotmi z celého sveta s rovnakým autom, okruhom a počasím. podmienky.

Intenzívny žážitok v Singleplayer móde

Režimy Career, Championship a Free Play ponúkajú kompletný a prispôsobiteľný herný zážitok, a to aj vďaka návodom a progresívnym úrovniam pomoci, ktoré vám umožňujú prispôsobiť obtiažnosť súpera a ovládanie stability vozidla vašim schopnostiam. Špeciálne podujatia vám umožnia získať z prvej ruky tie najpozoruhodnejšie skutočné výzvy GT World Challenge.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách