Asterix & Obelix: Slap Them All! (Limited Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Asterix & Obelix: Slap Them All! (Limited Edition) - Xbox Series X|SAsterix & Obelix: Slap Them All! (Limited Edition) - NSW
54,99 €
32,99 €
Cena bez DPH: 27,49 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 438063
MicroidsEN dabing

Asterix & Obelix: Slap Them All! (Limited Edition) [PS4]

Limitovaná edícia plná predmetov a dobrodružstiev inšpirovaných slávnym francúzskym komiksom.

Buďte pripravení dokázať svoju odvahu!

Píše sa rok 50 p.n.l. Gália je celá okupovaná Rimanmi. No nie celkom… Len jedna malá dedina nezdolných Galov sa stále drží proti útočníkom.

Hrajte za Asterixa a Obelixa a vydajte sa na najikonickejšie miesta v komiksovej sérii a zároveň bojujte s rímskymi legionármi, pirátmi, banditami a dokonca aj s obávanými Normanmi. Nepriatelia a diviaky budú musieť byť opatrní! Asterix a Obelix sú späť... A bude to ďalší skvelý súboj!

  • Postavte sa hordám Rimanov v rôznych prostrediach inšpirovaných existujúcimi albumami Asterix & Obelix
  • Hrajte ako Asterix a Obelix v spolupráci (miestny režim pre viacerých hráčov) s rodinou alebo priateľmi!
  • Ubite tisíce Rimanov širokou škálou pohybov a jedinečných komb pre každú postavu!
Kapitoly dobrodružného režimu sú založené na existujúcich albumoch Asterix & Obelix. Hra obsahuje aj exkluzívnu kapitolu, ktorá bola vytvorená špeciálne pre hru.

Na rozdiel od dielu Getafix’s magic potion nie je v hre okrem dobrej, staromódnej zábavy žiadna tajná ingrediencia. Zamyslite sa nad základnými mechanizmami, ktoré definujú žáner beat’em up, a pridajte kooperáciu! Pri Jupiterovi, pri Teutatesovi... Títo Galovia sú blázni!

Vývojári sa rozhodli ísť umeleckým smerom veľmi blízkym komiksu, kde sú postavy, scenérie a animácie ručne kreslené. Je to skutočná pocta 2D animovaným klasikám a je spracovaný štýlom, ktorý určite osloví fanúšikov Asterixa aj retro hráčov.

Očakávajte hodiny hrania s dobrodružným režimom plným Rimanov, ako aj arkádovým režimom s online rebríčkom, v ktorom môžete súťažiť s ostatnými hráčmi.

Limitovaná edícia obsahuje:

  • Hra Asterix & Obelix: Slap them All! s limitovanou edíciou krabice
  • Kľúčenka
  • Dva hárky nálepiek
  • Tri litografie
asterix-banner

Trailer




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách