ASUS Herný monitor VG258QR 25" LED

Cena s DPH
302,99 €
Cena bez DPH: 252,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
48 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
82 €
Predĺžená záruka o 1 rok
35 €
Predĺžená záruka o 2 roky
51 €
Kód produktu: 441708
ASUS

ASUS Herný monitor VG258QR 25" LED [90LM0453-B01370]


Rýchlosť, viacej rýchlosti a ešte viacej rýchlosti

24,5-palcový Full HD monitor ASUS VG258QR je stvorený pre rýchle hranie, preto je vybavený ultra rýchlou dobou odozvy 0.5ms* a neuveriteľnou obnovovacou frekvenciou 165hz, ktorá zaručuje plynulé zobrazenie vašich hier. VG258QR disponuje technológiou Adaptive-Sync (FreeSync™), ktorá eliminuje zasekávanie obrazovky a trhané snímky. Funkcie orientované na hráča, ako je ASUS GamePlus, vylepšujú vaše herné zážitky a GameVisual ponúka rôzne prednastavené režimy zobrazenie pre optimalizáciu vizualizácií pre rôzne typy hier.



Blesková odozva

ASUS VG258QR je so svojou dobou odozvy 0.5ms* najrýchlejší vo svojej triede. Pohyby sú ostré a plynulé bez rozmazania a šmúh. Môžete tak okamžite reagovať na to, čo vidíte na obrazovke, čo vám v rýchlych hrách dáva konkurenčnú výhodu. Existuje aj ASUS Extreme Low Motion Blur ELMB) Technológia, ktorá robí objekty v pohybe ostrejšie, takže hra je omnoho plynulejšia a citlivejšia.





165 Hz Obnovovacia frekvencia

Vďaka neuveriteľnej obnovovacej frekvencii 165 Hz nepredstavujú pohybujúce sa obrazy pre VG258QR žiadny problém. Frustrujúce meškania zobrazenia je eliminované, takže získavate výhodu v FPS strielačkách, pretekoch, športových tituloch i strategických hrách.

Technológia Adaptive-Sync pre plynulé herné zobrazenia

VG258QR je vybavený technológiou Adaptive-Sync (FreeSync) pre zaistenie zobrazenia bez zasekávania obrazu či trhaných snímkou. Získavate tak hodvábne plynulé zobrazenie vašej hernej akcie.



Pretože každá milisekunda sa počíta

Vstupné meškanie na LCD monitore je typicky omnoho nižšie než pri televízóre a ASUS VG258QR je vybavený technológiou GameFast, ktorá vstupné meškanie minimalizuje. Táto technológia poskytuje omnoho rýchlejšie sekvencie pohybu, takže vy budete vždy reagovať rýchle a v reálnom čase, presnejšie v okamihu, kedy vaša rýchla akcia rozhoduje o prehre či víťazstve.





Exkluzívna technológia GamePlus a ASUS Game Visual

ASUS VG258QR je vybavený tlačidlom ASUS GamePlus, ktoré vám poskytne vylepšenie priamo v hrách, ktoré si vďaka tomu budete môcť užívať skutočne na maximum. Táto funkcia bola vyvinutá spoločne s profesionálnymi hráčmi tak, aby im pomáhala vylepšovať ich herné schopnosti.

Technológia ASUS GameVisual ponúka sedem prednastavených režimov upravených rôznym typom zobrazenia. Túto jedinečnú funkciu možno aktivovať prostredníctvom klávesy alebo OSD (On Screen Display) ponuky.



Široké možnosti pripojenia

ASUS VG258QR má rozsiahle možnosti pripojenia, vrátane duálneho portu DVI-D, DisplayPortu 1.2 a HDMI portu (v1.4), takže ho môžete pripojiť k širokému okruhu multimediálnych zariadení. Rovnako má super úzky rámik o šírke 1 cm, ktorý je ideálny pre pohlcujúce a panoramatické herné nastavenie.



Vlastnosti:

  • 24,5-palcový herný Full HD monitor s ultra rýchlou obnovovacou frekvenciou 165Hz a technológiou Adaptive-Sync pre zaistenie úplne plynulého zobrazenia
  • Certifikované ako G-SYNC Compatible a poskytuje plynulý herný zážitok bez trhania vďaka povoleniu VRR (variabilná obnovovacia frekvencia) v predvolenom nastavení.
  • Doba odozvy 0,5ms* na plynulé hranie a technológie ASUS Extreme
  • Low Motion Blur (ELMB), ktorá ďalej znižuje tieňovanie a rozostrenie pohybu
  • Technológia GameFast Input minimalizuje vstupné oneskorenie a poskytuje výrazne rýchlejší prenos pohybu z koncových zariadení na monitor
  • Exkluzívna klávesová skratka ASUS GamePlus pre herné vylepšenia a GameVisual pre optimalizáciu vizuálnych efektov

Ergonomické prevedenie a možnosť upevnenia na stenu

ASUS VG258QR je špeciálne navrhnutý na hranie, ktoré neberie konca. Je vybavený ergonomickým stojanom, ktorý umožňuje naklopenie, natočenie do strán, nastavenie výšky i otočenie obrazovky o 90°. Vždy tak ľahko dosiahnete ideálne polohy pre sledovanie. Pomocou držiaku VESA ho možno upevniť tiež na stenu a ušetriť miesto na stole.


Technická špecifikácia

Displej
Uhlopriečka (palce):24,5"
Pomer strán :16:9
Povrch displeja:Non-Glare
Zobrazovacia plocha displeja:543,74 x 302,62 mm (VxŠ)
Podsvietenie :LED
Typ panela:TN
Pozorovacie uhly (CR>=10):170°/ 160°
Rozlíšenie:1920x1080
Jas (bežný):400 cd/m2
Kontrastný pomer (bežný):1000:1
Farby:16,7M
Doba odozvy:0,5 ms (GTG)
Doba odozvy (Max):165 Hz
Technológia Flicker-Free:Áno
Porty
DisplayPort 1.2:x1
HDMI(v1.4):x1
Dual-Link DVI:x1
Earphone Jack:Áno
PC Audio Input:Áno
Vlastnosti
Naklonenie:Áno (+33° ~ -5°)
Otáčanie:Áno (+90° ~ -90°)
Nastavenie výšky:0~130 mm
Technológia Trace Free:Áno
GameVisual:Áno
Teplota farby Výber:Áno (4 režimy)
GamePlus:Áno
HDCP:Áno
Extreme Low Motion Blur:Áno
Technológia VRR:G-SYNC Compatible
GameFast Input technology:Áno
Low Blue Light:Áno
Reproduktor:Áno (2Wx2)
Dimenzie
Fyzické rozmery so stojanom (ŠxVxH):562,5 x 356,6 x 221,4 mm
Fyzické rozmery bez stojana (ŠxVxH):562,5 x 328,9 x 51,5 mm
Rozmer balenia (ŠxVxH):664 x 415 x 221 mm
Čistá hmotnosť so stojanom:5,1 Kg
Čistá hmotnosť bez stojana:2,7 Kg


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách