ASUS Herný monitor XG279Q-W 27" LED

Cena s DPH
629,99 €
Cena bez DPH: 524,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
85 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
156 €
Predĺžená záruka o 1 rok
60 €
Predĺžená záruka o 2 roky
87 €
Kód produktu: 442032
ASUS

ASUS Herný monitor XG279Q-W 27" LED [90LM05D4-B01370]


ASUS XG27AQM

ASUS XG27AQM doplní vašu gamingovú zostavu o displej s uhlopriečkou 27" a obrazom vykresľovaným IPS technológiou, ktorá sa vyznačuje špičkovým podaním farieb a rozsiahlými pozorovacími uhlami.



Vysoko detailný obraz a kontrast

Je vybavený panelom WQHD (2560 x 1440), ktorý poskytuje až o 77 % viac miesta na pracovnej ploche obrazovky než štandardné displeje Full HD (1920 x 1080).



Doba odozvy displeja ASUS FastIPS - 1 ms (GTG)

ASUS FastIPS Display umožňuje prepínanie prvkov z tekutých kryštálov až 4x rýchlejšie ako bežné IPS panely pre lepšiu odozvu. S dobou odozvy 1 ms zo sivej na sivú sú rozmazanie a rozmazanie pohybu prakticky eliminované. Tento displej tiež poskytuje vynikajúci obraz s vynikajúcimi farbami vďaka 95 % farebnému gamutu DCI-P3 a úžasnému kontrastnému pomeru 1 000:1. Široké 178-stupňové pozorovacie uhly zaisťujú minimálne skreslenie a posun farieb, aj keď sa pozeráte z extrémnych pozícií.





NEUVERITEĽNE RÝCHLA OBNOVOVACIA FREKVENCIA 170HZ

Zažijete neuveriteľne plynulý herný obraz, ktorý vám poskytne prevahu v strieľačkách z pohľadu prvej osoby, pretekoch, stratégiách v reálnom čase a športových tituloch.





PRESNÁ, ŠIROKÁ FAREBNÁ PALETA

Poskytuje širšiu škálu farieb s farebným gamutom DCI-P3 cinema-standard 95 % a sRGB 150 %. Na zabezpečenie presnosti farieb sú všetky monitory predkalibrované z výroby so správou o kalibrácii z výroby.





Certifikácia kompatibility NVIDIA G-SYNC

Poskytuje bezproblémový herný zážitok bez trhania obrazu vďaka východiskovému nastaveniu VRR na grafických kartách NVIDIA GeForce GTX 10 a NVIDIA GeForce RTX 20.

VYSOKÝ DYNAMICKÝ ROZSAH (HDR) A DISPLAYHDR 400

Technológia HDR podporuje celý rad jasov a poskytuje širší farebný rozsah a vyšší kontrast než tradičné monitory. Najjasnejšia biela a najtmavšia čierna so sebou prinášajú detaily ako nikdy predtým. A aby monitor splnil požiadavky na certifikáciu DisplayHDR 400, dokáže dosiahnuť špičkový jas až 400 nitov.





Bohatá konektivita

Rozsiahle možnosti pripojenia, vrátane I/O: DisplayPort 1.2, HDMI (v2.0) podporujú širokú škálu multimediálnych zariadení.





OSVETLENIE ASUS AURA SYNC

Vďaka exkluzívnej technológii osvetlenia Aura Sync od spoločnosti ASUS poskytuje monitor ROG Strix XG279Q-W osvetlenie, ktoré môžete synchronizovať s ďalšími komponentmi a periférnymi zariadeniami, ktoré tiež podporujú osvetlenie Aura Sync.



Vlastnosti:

  • 27-palcový WQHD (2560 x 1440) herný monitor s ultrarýchlou obnovovacou frekvenciou 170*Hz (pretaktovanie) určený pre profesionálnych hráčov
  • Technológia ASUS Fast IPS umožňuje dobu odozvy 1 ms (GTG) pre ostrý herný obraz s vysokou snímkovou frekvenciou
  • Technológia ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB SYNC) umožňuje ELMB spolu s G-SYNC Compatible, čím eliminuje duchov a trhanie pre ostrý herný vizuál s vysokou snímkovou frekvenciou.
  • Technológia vysokého dynamického rozsahu (HDR) s profesionálnym farebným gamutom poskytuje kontrast a farebný výkon, ktorý spĺňa certifikáciu DisplayHDR 400
  • Certifikované ako G-SYNC Compatible a poskytuje plynulý herný zážitok bez trhania vďaka povoleniu VRR (variabilná obnovovacia frekvencia) v predvolenom nastavení.
  • Shadow Boost
    Technológia ASUS Shadow Boost objasňuje tmavé oblasti hry bez preexponovania svetlejších oblastí, zlepšuje celkové zobrazenie a zároveň uľahčuje rozpoznanie nepriateľov skrytých v tmavých oblastiach mapy.
  • GamePlus
    Exkluzívna integrovaná klávesová skratka GamePlus od spoločnosti ASUS ponúka vylepšenia v hre, ktoré vám pomôžu vyťažiť z hry viac. Táto funkcia je vyvinutá v spolupráci s príspevkami od profesionálnych hráčov, čo im umožňuje trénovať a zlepšovať svoje herné zručnosti.
  • GameVisual
    Technológia ASUS GameVisual má sedem prednastavených režimov zobrazenia na optimalizáciu obrazu pre rôzne typy obsahu. K tejto jedinečnej funkcii je možné jednoducho pristupovať pomocou klávesovej skratky alebo ponuky nastavení na obrazovke
  • Technológia Flicker-Free
    Technológia Flicker-Free znižuje blikanie, aby sa minimalizovalo namáhanie zraku, čím sa zvyšuje pohodlie, keď ste zapletení do dlhých herných sedení.
  • Technológia Ultra-Low Blue Light
    Technológia ASUS Ultra-Low Blue Light znižuje množstvo potenciálne škodlivého modrého svetla vyžarovaného displejom. Na ovládanie množstva redukcie modrého svetla sú k dispozícii štyri rôzne nastavenia filtra.

Ergonomický dizajn

S ergonomicky navrhnutým stojanom umožňuje nastavenie sklonu, otáčania, otáčania a výšky, takže môžete ľahko nájsť svoju ideálnu polohu na sledovanie. Displej je tiež kompatibilný s VESA pre montáž na stenu.


Technická špecifikácia

Displej
Uhlopriečka (palce):27"
Pomer strán :16:9
Povrch displeja:Non-Glare
Zobrazovacia plocha displeja:596,74 x 335,66 mm (VxŠ)
Podsvietenie :LED
Typ panela:IPS
Pozorovacie uhly (CR>=10):178°/ 178°
Rozlíšenie:2560x1440
Jas (bežný):400 cd/m2
Kontrastný pomer (bežný):1000:1
Farby:16,7M
Doba odozvy:1 ms (GTG)
Doba odozvy (Max):170 Hz
Technológia Flicker-Free:Áno
Porty
DisplayPort 1.2:x1
HDMI(v2.0):x2
USB Hub:2x USB 3.2 Gen 2 Type-A
Earphone Jack:Áno
Vlastnosti
Naklonenie:Áno (+20° ~ -5°)
Otáčanie:Áno (+40° ~ -40°)
Nastavenie výšky:0~120 mm
Technológia Trace Free:Áno
GameVisual:Áno
GamePlus:Áno
HDCP:Áno
Extreme Low Motion Blur:Áno
Technológia VRR:G-SYNC Compatible
DisplayWidget:Áno
Low Blue Light:Áno
Svetelné efekty:Aura Sync
Reproduktor:Áno (2Wx2)
Dimenzie
Fyzické rozmery so stojanom (ŠxVxH):611 x (422-542) x 270 mm
Fyzické rozmery bez stojana (ŠxVxH):611 x 367 x 82 mm
Rozmer balenia (ŠxVxH):711 x 271 x 481 mm
Čistá hmotnosť so stojanom:7,0 Kg
Čistá hmotnosť bez stojana:4,0 Kg


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách