ASUS ProArt Display PA147CDV, 14" IPS, Full HD, 100% sRGB, čierny

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
predĺžená záruka na tento produkt je 3 mesiacov
3
679 €
575,99 €
Cena bez DPH: 479,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
64 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
117 €
Predĺžená záruka o 1 rok
44 €
Predĺžená záruka o 2 roky
69 €
Kód produktu: 459173
ASUS

ASUS ProArt Display PA147CDV, 14" IPS, Full HD, 100% sRGB, čierny [90LM0720-B01170]

Profesionálny pracant

ProArt Display PA147CDV je 14-palcový kreatívny nástroj s pomerom strán 32:9. Je vytvorený tak, aby tvorcom umožnil a zefektívnil tvorivé pracovné postupy v štúdiu alebo na mieste, a je vybavený intuitívnym ovládačom ASUS Dial, prispôsobiteľným ovládacím panelom, 10 bodovým viacdotykovým ovládaním a podporou protokolu Microsoft Pen Protocol 2.0 (MPP 2.0). Monitor PA147CDV je overený spoločnosťou Calman az výroby kalibrovaný na hodnotu Delta E < 2 a pokrýva 100 % farebných priestorov sRGB a Rec. 709 pre výnimočné farby. Monitor PA147CDV vyzerá dobre aj po estetickej stránke - získal ocenenie Good Design 2021 a Computex d&i Gold 2021.

O produkte

  • Zefektívnite svoj pracovný postup
    Prispôsobiteľný ovládací panel ponúka nástroje a funkcie, ktoré potrebujete, a umožňuje vám rýchlo vykonávať úpravy pre efektívnejšie pracovné postupy. Pre jednoduchšie multitasking môžete dokonca použiť režim rozdelenej obrazovky a zobraziť zástupcov rôznych aplikácií vedľa seba.

  • Pripravenosť na tvorivú iskru
    S ProArt Display PA147CDV ste vždy pripravení na nápad. Robte si poznámky alebo skicujte na cestách pomocou stylusu alebo ho pripojte k notebooku pomocou jediného kábla.

  • Písanie alebo kresba
    Vďaka podpore MPP 2.0 si môžete pomocou pera alebo stylusu zapisovať alebo kresliť nápady, kedykoľvek vás prepadne inšpirácia.

  • Kreativita s otočením
    ASUS Dial je navrhnutý pre prácu s kompatibilným softvérom Adobe, ako je Photoshop, Photoshop Lightroom Classic, Premiere Pro a After Effects. Prispôsobené klávesové skratky umožňujú zväčšovať a zmenšovať obrázky alebo upravovať veľkosť štetca jednoduchým otáčaním voliča ASUS Dial. Predvolené rozhranie si dokonca môžete prispôsobiť vlastnému štýlu práce.

  • Skúsenosť v plných farbách
    Široký 100% farebný gamut sRGB a 100% farebný gamut Rec. 709 ponúka živšie farby a zaisťuje sýtejšie základné farby, ako je červená, zelená a modrá, a bohatšie sekundárne farby. Vychutnajte si čisté a výrazné odtiene vďaka presnej a vernej reprodukcii farieb. Presnosť farieb Delta E < 2 znamená, že vaše snímky sú na obrazovke reprodukované presne, takže presne vidíte, ako budú vyzerať.

  • Rýchle nastavenie farebného gamutu
    Exkluzívna predvoľba ProArt od spoločnosti ASUS ponúka niekoľko režimov na rýchle nastavenie farebného gamutu. Či už triedite farby, upravujete videá alebo manipulujete s fotografiami, môžete ich ľahko prepínať a prispôsobovať svojim potrebám.

  • Bohaté možnosti pripojenia
    PA147CDV ponúka množstvo portov, ktoré uspokoja vaše kreatívne potreby. Dva porty USB-C zaisťujú vstup videa a napájanie prostredníctvom jediného kábla a ďalšiu flexibilitu ponúka port HDMI pre pripojenie k rôznym vstupným zdrojom.

  • Vstavaný nastaviteľný stojan
    PA147CDV má dizajn ocenený mnohými cenami, ktorý získal ocenenie Good Design 2021 a Computex d&I Gold. Jeho patentovaný mechanický stojan umožňuje nastaviť displej do ideálneho uhla. Položte PA147CDV naplocho na stôl, aby ste mohli kresliť, alebo ho naklopte do takmer vertikálnej polohy, aby ste mohli sledovať časovú os v aplikácii pre strih videa. Jednoducho nastavte správny uhol náklonu podľa toho, čo práve robíte.

  • ASUS Flicker-Free
    Technológia ASUS Flicker-Free zaisťuje pohodlnejšie sledovanie vďaka redukcii blikania na obrazovke, čím minimalizuje namáhanie očí, bolesti hlavy a únavu očí, ktoré sa môžu objaviť pri dlhých hodinách strávených pred displejom. Exkluzívna technológia ASUS Ultra-Low Blue Light chráni vaše oči pred škodlivým vyžarovaním modrého svetla pomocou štyroch nastavení filtra modrého svetla, ktoré sú ľahko dostupné prostredníctvom ponuky na obrazovke.
proart


Kľúčové vlastnosti

  • 14-palcový panel IPS s rozlíšením Full HD (1920 x 550) , pomerom strán 32:9, 10-bodovým multitouchom a podporou protokolu Microsoft Pen 2.0.
  • Overené spoločnosťou Calman a kalibrované z výroby na hodnotu Delta E < 2 pre výnimočnú presnosť farieb so 100% pokrytím sRGB a 100% pokrytím Rec. 709.
  • ASUS Dial a Control Panel poskytujú skratky v podporovanom kreatívnom softvéri Adobe.
  • Patentovaná mechanická konštrukcia stojanu sa plynule rozkladá a podopiera displej v orientácii na výšku alebo na šírku, aby vyhovoval rôznym scenárom tvorcu.
  • Obsahuje jeden štandardný port HDMI a dva porty USB typu C (režim DP Alt) na pripojenie rôznych zariadení.
  • Monitory ASUS Eye Care sú vybavené technológiami Flicker-free a Low Blue Light s certifikáciou TÜV Rheinland, ktoré zaisťujú pohodlné sledovanie.

Technická špecifikácia
Základné parametre
Uhlopriečka 14"
Rozlíšenie 1920 x 550 (Full HD)
Typ IPS
Povrch matný
Frekvencia 60 Hz
Doba odozvy 5 ms (GTG)
Pomer strán 16:9
Rozteč bodov 0,179 mm
Jas 400 cd/m2
Podpora farieb 16,7 miliónov
Vlastnosti obrazovky
Uhol horizontálneho pohľadu 178 °
Uhol vertikálneho pohľadu 178 °
Tvar obrazovky rovná
Naklonenie +25° ~ 70°
Otočenie 0° ~ 90° v smere hodinových ručičiek
Výbava
Reproduktory 2 x 1 W
Vstupy/výstupy 2 x USB-C
1 x HDMI
Funkcie Blue light reduction
Flicker free
Ostatné
Napájanie 100 - 240 V, 50/60 Hz
Spotreba 10 W
Rozmery produktu 357,23 x 127,66 x 20,71 mm
Hmotnosť 0,95 kg

Obsah balenia:

  • ASUS monitor
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách