ASUS ROG Claymore 2 (ROG RX RED), US layout

299,99 €
219,99 €
Cena bez DPH: 183,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 424008
ASUS

ASUS ROG Claymore 2 (ROG RX RED), US layout [90MP01W0-BKUA00]

ROG Claymore II je vyrobený tak, aby zaujal v pokoji aj pri používaní. Horný kryt je vyrobený z brúseného hliníka pre prvotriedny pocit a zvýšenú odolnosť a každý z hlavných komponentov je navrhnutý s ohľadom na minimálnu stopu. Priložená magneticky pripevniteľná opierka zápästia je polstrovaná mäkkou koženkou pre pohodlný a luxusný pocit. Krása tejto opierky však nesie viac než len kožu. Jej dizajn rieši skutočný problém pre náročných používateľov.

clay_opierka


Rýchlosť svetla

Hlavná klávesnica aj číselná klávesnica majú rovnaký neuveriteľný pocit pri písaní vďaka celej sade optických mechanických spínačov ROG RX. Tieto nové kľúčové prepínače vychádzajú z našich dizajnérskych laboratórií a sú doslova meničom hier. Na registráciu stlačenia klávesu sa v bežných dizajnoch používa elektrické spojenie medzi kovovými kontaktmi, ktoré sa vytvorí po stlačení klávesu. Znie to jednoducho, ale nevyhnutne existuje časové obdobie, v ktorom sa elektrický signál bude nejaký čas meniť, kým ho nebude možné spoľahlivo zistiť ako „zapnutý“ alebo „vypnutý“.

clay_speed


Každá z týchto drahých milisekúnd sa sčítava v intenzívnej prestrelke. Napríklad oneskorenie odskoku 12 ms neznie príliš veľa, kým si neuvedomíte, že vykreslenie jediného rámca dodaného pri 90 FPS trvá iba 11 ms alebo dlhšie, než to trvá stlačenie klávesu, kým sa zaregistruje. Ak vaše perfektne načasované stlačenie klávesov zaregistruje iba jeden rámček príliš neskoro, môže to pre vás znamenať koniec kola.

Na zaistenie takmer nulovej latencie používajú optické mechanické spínače ROG RX lúč infračerveného svetla, ktorý sa po stlačení klávesu dostane na senzor. Tieto prepínače odstraňujú kovové kontakty, ich obskakovacie obvody a súvisiace oneskorenie, vďaka čomu získate výraznú výhodu v zápale boja.

Konštrukcia piestu optického mechanického spínača ROG RX využíva dutý štvorhranný driek. Každý kľúč sa pripája k piestu pomocou štyroch rohových stĺpikov. Táto konštrukcia stabilizuje každý kryt a stopku kláves pre plynulé a bezpečné stlačenie klávesu, ktoré smeruje akúkoľvek ovládací silu do primárneho zdvihu hore a dole. Stabilizátor X pod každou klávesou ďalej zlepšuje vyváženie a RGB LED zaistená v strede predstavca zaisťuje rovnomerné zaplavenie všetkých legiend klávesov. Každý optický mechanický prepínač ROG RX má životnosť 100 miliónov stlačení kláves, aby bol zaistený dlhý a spoľahlivý servis.

clay_spi


Zbavte sa káblov

ROG Claymore II ponúka možnosti káblového aj bezdrôtového pripojenia 2,4 GHz. Čas odozvy je v bezdrôtovom režime iba 1 ms, čo ponúka rovnakú okamžitú odozvu ako štandardný káblový režim. Odpojiteľný kábel používa USB Type-C a pre ďalšie stolné periférie je k dispozícii ďalší priechodný port USB Type-A. Plné nabitie umožní ROG Claymore II vydržať až 100 hodín v bezdrôtovom režime s vypnutými svetlami alebo až 40 hodín so zapnutým osvetlením. A vďaka technológiám rýchleho nabíjania USB-C poskytuje integrovaná batéria s kapacitou 4000 mAh až 18 hodín používania s deaktivovaným podsvietením Aura už po 30 minútach nabíjania, ak sa ocitnete v núdzi.

Keď už sme pri tejto téme, osvetlenie LED Clauraore Aura Sync RGB LED je konfigurovateľné pre každý jednotlivý kľúč a môže sa synchronizovať s kompatibilnými systémovými komponentmi a perifériami pomocou softvéru Armory Crate. Logo ROG vľavo hore a štvorstupňový indikátor nabitia batérie vedľa neho sa úplne integrujú do aktuálnej schémy osvetlenia klávesnice Aura. Môžete dokonca nakonfigurovať Aura Sync aj v bezdrôtovom režime klávesnice.

clay_koniec


  • Play It Your Way: Odnímateľný numerický blok možno pripevniť na obe strany 80% klávesnice, aby vyhovoval osobným štýlom hrania a herným nastavením.
  • Optické mechanické spínače ROG RX: Prepínače RX Red a RX Blue sa vyznačujú centralizovaným osvetlením a poskytujú konzistentné stlačenia klávesov bez kolísania s takmer nulovým oneskorením.
  • Pripojenie bez oneskorenia: Veľmi rýchla odozva 1 ms v káblovom aj bezdrôtovom režime 2,4 GHz.
  • Vynikajúca životnosť batérie: 4000 mAh batéria poskytuje až 43 hodín používania (v plnej veľkosti so zapnutým osvetlením) a klávesnica obsahuje vstavaný indikátor stavu batérie LED.
  • Rýchle nabíjanie a priechod USB: Jednoduché prepínanie medzi rýchlym nabíjaním USB-C® a priechodom USB typu A.
  • Intuitívne ovládanie: Štyri plne prispôsobiteľné klávesové skratky a integrované koliesko ovládania hlasitosti na numerickej klávesnici.
  • Wireless Aura Sync: Synchronizované svetelné efekty - dokonca aj v bezdrôtovom režime.
  • Ergonomický dizajn: Odnímateľná magnetická opierka zápästia pre pohodlné hranie.

    clay_hlas


    Technická špecifikácia:
  • Layout: US
  • Klávesový spínač: Optický mechanický spínač ROG RX RED, Optický mechanický spínač ROG RX BLUE
  • Konektivita: USB 2.0, RF 2,4 GHz
  • Veľkosť (plná / TKL): 100%
  • Osvetlenie: LED diódy RGB
  • AURA Sync: Áno
  • Anti-Ghosting: 100% anti-Ghosting
  • Rýchlosť hlásenia USB: 1 000 Hz
  • USB priechod: Áno, plná funkcia

    clay_zaver



  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách