ASUS ROG Falchion ACE, Moonlight White

Cena s DPH
107,99 €
Cena bez DPH: 89,99 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 459437
ASUS

ASUS ROG Falchion ACE, Moonlight White [90MP0346-BKUA11]

ROG Falchion Ace

Asus ROG Falchion Ace je 65 % kompaktná herná klávesnica s vopred namazanými mechanickými spínačmi ROG NX so stabilizátorom spínačov ROG, dvojitými krytmi kláves PBT, penou tlmiacou zvuk, interaktívnym dotykovým panelom, duálnymi portami typu C, tromi uhlmi sklonu klávesnice a krytom

O produkte

  • Pripravená na boj
    Pripravte sa na boj s klávesnicou ROG Falchion Ace. Táto kompaktná herná klávesnica s tvarovým faktorom 65 % sa môže pochváliť interaktívnym dotykovým panelom a inovatívnym obojsmerným krytom a obsahuje vopred namazané mechanické spínače ROG NX, stabilizátory ROG a odolné kryty ROG PBT doubleshot pre hladké a presné stlačenie kláves. Dva porty USB-C na oboch stranách klávesnice umožňujú elegantné a flexibilné nastavenie, zatiaľ čo tri uhly sklonu klávesnice zaisťujú pohodlné hranie.

  • Kompaktný 65% tvarový faktor
    Cieľom tímu ROG bolo poskytnúť kompaktnú klávesnicu bez kompromisov, majstrovsky začleniť šípky a navigačné klávesy do 65 % rozloženia klávesnice. A s dĺžkou iba 306 mm má ROG Falchion Ace takmer rovnakú veľkosť ako 60 % klávesnica. Poskytuje vám všetky funkcie bežnej klávesnice bez toho, aby zaberala veľa miesta na pracovnej ploche.

  • Mechanické spínače GOG NX
    Vlastné mechanické spínače od Asus sú od základu starostlivo navrhnuté pre maximálny užívateľský prínos. ROG predstavujú dokonalú vyváženosť, od sily ovládania až po pomer kliknutia. Každá z klávesov je uchytená v štyroch bodoch, jej stlačením tak nedochádza k kývaniu a je zaistená presnosť, či už sa dotknete jej stredu alebo kraja. Opticko-mechanické spínače navyše ponúknu vyššiu rýchlosť a väčšiu odolnosť.

  • Interaktívny dotykový panel
    Inovatívny dotykový panel na ľavej strane Falchion Ace vám umožňuje pohodlne upravovať hlasitosť alebo vytvárať skratky na prepínanie aplikácií alebo kopírovanie a vkladanie. Dá sa naprogramovať aj na použitie ako makro kláves pre intuitívnejšie ovládanie pri hraní hier.

  • Klávesy ROG PBT Doubleshot
    Klávesy ROG PBT doubleshot poskytujú jedinečný a prémiový pocit a ponúkajú dlhotrvajúcu odolnosť. Dizajn klávesov bol optimalizovaný so strednou výškou klávesov a kratšou stopkou, aby sa znížilo kolísanie klávesov pre pohodlnejšie používanie.

  • Stabilizátor prepínača ROG
    V porovnaní so štandardnými mechanizmami stabilizácie klávesov má Falchion Ace špeciálne vyladené, namazané stabilizátory spínačov, ktoré výrazne znižujú trenie pri stlačení klávesov, aby poskytovali hladké a stabilné stlačenia dlhších kláves, ako sú klávesy Spacebar, Shift a Enter.

  • Kryt pre mobilitu bez úhony
    Súčasťou klávesnice je odolný polykarbonátový kryt, vďaka ktorému môžete ROG Falchion Ace bezpečne prenášať. Kryt je možné pri používaní umiestniť aj pod klávesnicu, aby spodné RGB osvetlenie získalo rozptýlený vzhľad.

  • Nulový „ghosting“
    Samozrejmosťou ROG Flachion Ace je funkcia Anti-Ghostingu. Nežiaduce ,,ghosting efekt“ spomaľuje vás a vaše výkony počas hry. S klávesnicou Flachion Ace vám dôverne známe nezaznamenanie stlačenia klávesy rozhodne nehrozí.

  • Pena tlmiaca zvuk
    Integrovaná pena pohlcuje zvuky zvonenia a ozveny pre lepšiu akustiku.


Kľúčové vlastnosti

  • 65 % klávesnica v 60 % ráme majstrovsky zahŕňa šípky a navigačné klávesy
  • Mechanické spínače ROG NX - namazaný driek a kryt pre hladšie kliknutia a elimináciu odrazového hluku, rýchle ovládanie a vyladené krivky sily ROG pre skvelé, konzistentné stlačenia kláves
  • Špeciálne navrhnutý stabilizátor prepínača ROG, ktorý zaisťuje hladké stlačenie kláves a stabilitu pre dlhšie klávesy, plus dvojité kryty kláves ROG PBT a vstavaná pena tlmiaca zvuk pre lepšiu akustiku
  • Interaktívny dotykový panel pre jednoduché úpravy a prispôsobenie
  • Flexibilné umiestnenie portov pre prehľadnejšie nastavenie a umožňuje používateľom rýchlo prepínať medzi dvoma počítačmi
  • Tri uhly sklonu klávesnice pre pohodlie a ovládanie
  • Inovatívne puzdro krytu klávesnice poskytuje ochranu na cestách

Technická špecifikácia
Všeobecné
Typ spínača mechanický
Pripojenie Káblové, opletený kábel
Určenie Herné
Softvér Armory Crate
Anti-Ghosting 100% Anti-Ghosting
Hmotnosť 599 g
Rozmery 305,8 x 37,5 x 101 mm
Klávesnica
Layout US
Enter Jednoriadkový
Ľavý Shift Dlhý
Podsvietenie Áno, RGB
RGB synchronizácia ASUS Aura Sync
Formát klávesnice Kompaktný (60-75%)
Špeciálne vybavenie Odnímateľný kábel
Čas odozvy 1 ms
Rollover N-key
Klávesové skratky profilu Fn + 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6
Klávesové skratky pre svetelné efekty Fn + vpravo alebo Fn + vľavo
Klávesové skratky nastavenia jasu Fn + Up: Zvýšenie jasu Fn + Down: Zníženie jasu
Klávesové skratky pre makro Nahrávanie makra za chodu: Krok 1: Fn + L-ALT na spustenie nahrávania Krok 2: Fn + L-ALT na ukončenie nahrávania Krok 3: Priradenie nového tlačidla makra
Klávesové skratky pre médiá Prehrať/Pozastaviť (F5), Zastaviť (F6), Predchádzajúci (F7), Nasledujúci (F8), Stlmiť (F9), Znížiť hlasitosť (F10), Zvýšiť hlasitosť (F11). Stealth Key (F12)
Spínače
Variant spínača ASUS ROG NX Red
Delenie spínačov Linear
Aktivačná sila 45 cN
Aktivačná dráha 1,8 mm
Celková dráha zdvihu 4 mm

Obsah balenia:

  • 1 x herná klávesnica ROG Falchion Ace
  • 1 x odnímateľný opletený kábel
  • 1 x príručka rýchleho spustenia
  • 1 x nálepka ROG
  • 1 x záručný list
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách