Herná myš ASUS ROG Keris

79,99 €
45,99 €
Cena bez DPH: 38,33 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 430403
ASUS
 
Chceš ušetriť 2 € ? Tento produkt predávame aj ako rozbalený za 43,99 €

Herná myš ASUS ROG Keris [90MP01R0-B0UA00]


Vytvorená pre profesionálov

ROG Keris je herná myš o hmotnosťou len 62 gramov pre FPS hráčov so špeciálne vyladeným snímačom s rozlíšením 16 000 DPI. Je vybavená exkluzívnymi spínacími puzdrami ROG a mikrospínačmi ROG, spolu s ľavým a pravým tlačidlom z PBT polyméru, podložkami ROG Omni Mouse Feet, káblom ROG Paracord a osvetlením Aura Sync RGB.

Maximálna presnosť

Každé kliknutie môže byť rozhodujúce. Srdcom ROG Keris je špeciálne vyladený optický snímač, ktorý zabezpečuje neomylnú presnosť a precíznosť, ktorá pomôže poraziť konkurenciu.

16 000 DPI
ROZLÍŠENIE


400 IPS
MAXIMÁLNA RÝCHLOSŤ


50 G
MAXIMÁLNE ZRÝCHLENIE



Ľahká konštrukcia

Vnútorná voštinová konštrukcia zabezpečuje štrukturálnu tuhosť a pomáha udržať celkovú hmotnosť len na 62 gramoch. (Celková hmotnosť bez kábla)

62 GRAMOV
Dizajn s nízkou hmotnosťou


ŠTRUKTÚRA VČELÍCH PLÁSTOV







ROG Paracord

ROG Keris prináša vylepšený kábel ROG Paracord – extrémne flexibilný a ľahký kábel navrhnutý tak, aby minimalizoval zadrhávanie a maximalizoval pohyb. Vyvýšený dizajn portov myši ROG Keris navyše poskytuje priestor medzi káblom a povrchom myši, čo znižuje odpor kábla aj hluk.

Mikrospinač ROG

ROG Keris sa môže pochváliť novým spínačom ROG Micro Switch s životnosťou 70 miliónov kliknutí a pozláteným elektrokontaktom pre lepšiu odolnosť a dlhú životnosť. Prísne výrobné štandardy ROG zabezpečujú kontrolu a triedenie každého jednotlivého spínača, pričom ľavý aj pravý spínač sú spárované tak, aby bola zachovaná odchýlka sily v rozmedzí +/- 5 GF pre konzistentný pocit z každého kliknutia.

70 000 000 KLIKNUTÍ
ŽIVOTNOSŤ


+ / - GF
ODCHÝLKA SILY L / R SPÍNAČA


POZLÁTENÝ
ELEKTRONTAKT








Exkluzívny PUSH-FIT Socket

Vďaka exkluzívnym puzdrám pre spínače môžete jednoducho vymeniť nové spínače za chodu – môžete tak prispôsobiť ovládaciu silu aj spätnú väzbu vlastným preferenciám, alebo vymeniť opotrebované či poškodené spínače, čím sa predĺži ich životnosť.







Ľavé a pravé PBT tlačidlo

Ľavé a pravé tlačidlo z PBT materiálu má odolný nekĺzavý povrch, ktorý sa neopotrebováva ani neleskne a zabezpečuje trvalý pocit pohodlia.







Nožičky rog omni

Po rade testov tím návrhárov z divízie ROG zistil, že podložky a smerovosť myši ovplyvňujú sklz viac než veľkosť. Stopercentne teflónové (PTFE) podložky myši ROG Keris sú zaoblené a o 25 % hladšie než u iných herných myší, aby zaistili jednoduchý sklz po akomkoľvek povrchu.



PODSVIETENIE AURA RGB A ARMOURY CRATE

Integrované osvetlenie ROG RGB v logu a rolovacom koliesku môžete prispôsobiť takmer nekonečným spektrom farieb aj radom dynamických efektov. Používatelia si môžu do zabudovanej pamäte uložiť až tri profily, takže preferované nastavenia sú jednoducho dostupné. Softvér Armoury Crate navyše umožňuje jednoducho upravovať nastavenie výkonu a kalibrácie alebo programovať a mapovať tlačidlá, prispôsobovať svetelné efekty a mnoho ďalšieho.



Kľúčové vlastnosti:

  • Špeciálne vyladené ROG 16 000 dpi, optický snímač 400 ips a rýchlosť snímania 1 000 Hz
  • Ergonomický dizajn je optimalizovaný pre hry FPS a je založený na vstupoch profesionálov z oblasti eSports
  • Exkluzívna zásuvná prepínacia zásuvka ROG na zmenu sily kliknutia a predĺženie životnosti myši
  • Mikrospínače ROG pre stálu silu klikania a životnosť 70 miliónov kliknutí
  • Voštinová vnútorná štruktúra má za následok ľahký 62 gramový dizajn
  • Prémiové PBT polymérové tlačidlá L / R s odolným matným povrchom
  • ROG Paracord a 100% PTFE nohy myši so zaoblenými hranami pre rýchly a hladký pohyb
  • DPI On-The-Scroll pre jednoduché úpravy presnosti
  • Exkluzívny softvér Armory Crate pre ľahkú a intuitívnu konfiguráciu






Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách