Bezdrôtová herná myš ASUS ROG Pugio II

119,99 €
66,99 €
Cena bez DPH: 55,83 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 413440
ASUS

Bezdrôtová herná myš ASUS ROG Pugio II [90MP01L0-BMUA00]


Podsvietená pre elitu

Obojručná herná myš ROG Pugio II postúpila na vyššiu úroveň a stala sa prvou voľbou pre najrýchlejších, najschopnejších a najlepších hráčov. Úplne nové Pugio II, ktoré zdedilo ikonický štýl pôvodného Pugia, sa môže pochváliť trojrežimovým bezdrôtovým alebo káblovým pripojením, prispôsobiteľnými bočnými tlačidlami a poskytuje batériu s dlhou výdržou pre nepretržité hranie na jedno nabitie. Vďaka ľahkému dizajnu, siedmim konfigurovateľným tlačidlám a integrovanému podsvieteniu Aura RGB je Pugio II dokonalou bočnou zbraňou pre každého elitného hráča.

Tri možnosti pripojenia

ROG Pugio II ponúka úplnú flexibilitu pripojenia s možnosťami ultrarýchleho 2,4 GHz, energeticky úsporného Bluetooth LE alebo káblového USB. Vďaka praktickému rádiovému prepínaču na spodnej strane trvá prechod medzi 2,4 GHz alebo Bluetooth LE len chvíľu, čím sa maximalizuje výdrž batérie.



SmartHop Technológia

ROG Pugio II skenuje rádiové spektrum tisíckrát každú sekundu a využíva technológiu ASUS SmartHop na identifikáciu a predchádzanie preťaženiu a rušeniu, ktoré obklopuje pásmo 2,4 GHz. To mu umožňuje plynule a v reálnom čase prepínať na najčistejšie kanály, čím sa zaisťuje silné a stabilné pripojenie bez ohľadu na to, kam idete, alebo na iné zariadenia okolo vás.





Nastaviteľné magnetické bočné tlačítka

Konfigurovateľné magnetické tlačidlá na oboch bokoch poskytujú skutočne obojručnú a ergonomickú hernú myš. Toto nastavenie uľahčuje prispôsobenie Pugio II, takže môžete mať až štyri tlačidlá alebo žiadne bočné tlačidlá a je novo vylepšené s plochejším a ergonomickejším povrchom pre lepšie pohodlie.





Vysoká presnosť

ROG Pugio II sme vytvorili pre elitných hráčov. Obsahuje špičkový optický snímač s rozlíšením 16 000 dpi pre dokonalú presnosť, sledovanie až 400 palcov za sekundu (ips) a zrýchlenie 40 g a otočný tlačidlový mechanizmus pre rýchlu odozvu a presný výkon – víťazstvo máte pevne na dosah.

Puzdro na príslušenstvo

Zahrnuté puzdro na príslušenstvo poskytuje špeciálne vrecká pre ďalšie spínače, tlačidlá a pinzetu, vďaka čomu bude vaša súprava v bezpečí v ikonickom štýle ROG.



Prispôsobte si svoju Pugio II

Odnímateľná magnetická horná doska sa rýchlo a jednoducho vysunie, nie sú potrebné žiadne nástroje.

Jednoducho vložte spínače, ktoré vyhovujú vašej preferovanej prevádzkovej sile a spätnej väzbe – alebo vymeňte opotrebované alebo zlomené spínače, aby ste predĺžili životnosť Pugio II.

Pugio II ťaží z vysoko odolných spínačov Omron, ktoré sú dimenzované na 50 miliónov kliknutí, čo zaisťuje vynikajúci dlhodobý výkon.

Logo ROG je hrdo zobrazené a pridali sme aj prispôsobiteľný prázdny odznak, ktorý je pre vás pripravený urobiť váš ROG Pugio II skutočne jedinečným. Myš tiež obsahuje integrované úložisko pre svoj bezdrôtový dongle, vďaka čomu je udržiavaná v poriadku a v bezpečí.



OSVETLENIE AURA LIGHTING

Osvetlenie ASUS Aura RGB je priamo zabudované, pripravené rozžiariť ROG Pugio II. Po prevzatí základnej estetiky a dizajnu pôvodnej myši Pugio si užijete výber zo siedmich dynamických svetelných efektov. Prípadne môžete pokračovať v prispôsobení a vytvoriť si vlastné efekty, ktoré sa dajú jednoducho zladiť v rámci vášho herného nastavenia pomocou Aura Sync.



Kľúčové vlastnosti:

  • Optický senzor PixArt PAW3335
  • Nastavitelná citlivosť až 16 000 DPI
  • 7 praktických tlačítek
  • Možnost ľahko vymeniť spínače
  • Odnímatelný magnetický kryt
  • Podsvietenie Asus Aura Sync RGB
  • Bedrôtové pripojenie 2,4 GHz/Bluetooth
  • Možnost káblového pripojenia cez USB



Technická špecifikácia
Senzor optický
Max DPI 16000 DPI
Prevedenie bezdrôtové
hmotnosť 102 g bez kábla
Rozmery 40 x 57 x 126 mm


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách