Asus ROG Scabbard II MEDIUM

29,99 €
12,99 €
Cena bez DPH: 10,83 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 452331
ASUS

Asus ROG Scabbard II MEDIUM [90MP02H0-BPUA00]

ROG Scabbard II pripravuje pôdu pre vaše najepickejšie súboje a ohromujúce víťazstvá. Táto rozšírená herná podložka pod myš ponúka dostatok priestoru pre vašu klávesnicu, myš a ďalšie herné zariadenia, čo z nej robí ideálne miesto na predstavenie predtým, ako vyrazíte do bitky. Je vyrobený z odolnej textílie s vojenským nano povlakom, ktorý odpudzuje vodu, olej a prach a poskytuje vám tak optimálny kĺzavý povrch myši. ROG Scabbard II je vybavený najlepším spojencom v hrách a je odolný proti roztrhnutiu. Má ploché šité hrany a protišmykovú gumovú základňu.

Herná podložka pod myš ROG Scabbard II s trojitou ochranou ponúka dostatok priestoru pre vašu klávesnicu, myš a ďalšie herné zariadenia, čo z nej robí ideálne miesto na predstavenie predtým, ako vyrazíte do boja.

ROG Scabbard II je vyrobený z odolnej tkanej tkaniny s špičkovou odolnosťou proti vode a olejom triedy American Association of Textile Chemists and Colorists (AATCC) triedy 100 proti vode, takže je chránený proti náhodnému rozliatiu a ľahko sa čistí a udržuje. Má ochranný vojenský nano povlak *, ktorý zaisťuje konzistentný a pohotový sledovací povrch, ktorý obstojí v boji. *Tekutiny nad 30 ° C môžu poškodiť ochranný nanopovlak.

  • Horný materiál: tkanina
  • Dolný materiál: guma
  • Rozmery: 360 x 260 x 3mm


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách