Herná myš ASUS ROG Spatha X

169,99 €
112,99 €
Cena bez DPH: 94,16 €
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 435809
ASUS

Herná myš ASUS ROG Spatha X [90MP0220-BMUA00]

Bezdrôtová herná myš, Asus ROG Spatha X, s pripojením v dvoch režimoch (káblové / 2,4 GHz) s magnetickým nabíjacím stojanom, 12 programovateľných tlačidiel, špeciálne vyladený senzor ROG 19 000 dpi, exkluzívne zásuvné prepínače Push-Fit, mikrospínače ROG, ROG Paracord a osvetlenie Aura Sync RGB

Prečo kúpiť Hernú myš Asus ROG Spatha X?

  • Programovateľný 12-tlačidlový dizajn s pokročilými možnosťami prispôsobenia.
  • Väčšia flexibilita - hrajte v káblových alebo bezdrôtových režimoch RF 2,4 GHz.
  • Špičkový optický senzor s rozlíšením 19 000 dpi a pollingovou frekvenciou 1 000 Hz v 2,4 GHz aj v káblovom režime.
  • Až 67 hodín výdrže batérie v bezdrôtovom režime s vypnutým RGB.
  • Exkluzívne zásuvné spínacie zásuvky, ktoré prispôsobia silu kliknutia a predĺžia životnosť myši.
  • Mikrospínače ROG ponúkajú konzistentnú silu kliknutia a životnosť 70 miliónov kliknutí.
  • Mechanizmus otočných tlačidiel pre rýchlejšie a pohotovejšie kliknutia myšou.
  • DPI On-The-Scroll umožňuje bezproblémové úpravy presnosti.
  • ROG Paracord zaisťuje rýchle a plynulé kĺzanie.
  • Exkluzívny softvér Armory Crate pre intuitívnu konfiguráciu nastavení.


Dokončite velenie v bitke

Pustite sa do boja s ROG Spatha X. Táto bezdrôtová herná myš ponúka pripojenie v dvoch režimoch, ktoré vám umožnia hrať bezdrôtovo prostredníctvom RF 2,4 GHz alebo tradične s káblovým pripojením USB-C. Špeciálne vyladený snímač s rozlíšením 19 000 dpi vám umožní rýchlo poraziť protivníkov s extrémnou presnosťou a 12 programovateľných tlačidiel zaisťuje, že všetky príkazy budete mať na dosah ruky. ROG Spatha X je navyše vybavený exkluzívnymi zásuvnými prepínačmi push-fit, mikrospínačom ROG, Aura Sync RGB a magnetickým nabíjacím dokom.



Pripojenie v dvoch režimoch

Pripojenie v dvoch režimoch vám umožní hrať podľa seba. ROG Spatha X využíva pripojenie RF 2,4 GHz s vysokou dátovou priepustnosťou, aby bolo zaistené presné sledovanie vašich príkazov v hre. Akonáhle sa batéria vybije, stačí ju zapojiť a pokračovať v boji počas nabíjania, a to všetko bez straty odozvy a výkonu.



Až 12 programovateľných tlačidiel

12 programovateľných tlačidiel na zariadení ROG Spatha X vám vloží do dlaní nespočetné množstvo príkazov, pričom šesť bočných tlačidiel je usporiadaných tak, aby pripomínalo ikonické oko ROG. Umiestnenie každého tlačidla bolo starostlivo zvážené, aby bolo na dosah, a všetky boli navrhnuté tak, aby poskytovali hmatový pocit pri kliknutí a intuitívne a citlivé ovládanie.



Pokročilé riešenie napájania

ROG Spatha X ponúka fenomenálnu výdrž batérie, ktorá vám pri plnom nabití poskytne až 67 hodín prehrávania. A ak je batéria takmer vybitá, iba 15 minút nabíjania cez USB-C alebo nabíjaciu základňu poskytne až 12 hodín intenzívneho bezdrôtového hrania.

Mikrospínač ROG

Mikrospínač ROG ponúka pozlátenú elektroinštaláciu a životnosť 70 miliónov kliknutí, aby sa zvýšila odolnosť a predĺžila životnosť myši. Prísne výrobné štandardy ROG zaisťujú, že každé tlačidlo myši udržuje odchýlku sily v rozmedzí +/- 5 gramov, aby bol pocit klikania konzistentný.

Exkluzívna zásuvka Push-Fit

Exkluzívne zásuvné spínacie zásuvky uľahčujú zasúvanie nových spínačov-takže si môžete prispôsobiť prevádzkovú silu a spätnú väzbu podľa svojich preferencií alebo vymeniť opotrebované alebo zlomené spínače.

DPI On-The-Scroll

Jedinečná funkcia DPI On-The-Scroll vám umožňuje ľahko nastaviť citlivosť myši bez prístupu k softvéru. Stačí stlačiť a podržať tlačidlo DPI na tri sekundy a potom otáčať rolovacím kolieskom a opätovným kliknutím na tlačidlo nastaviť a uložiť úroveň citlivosti. Môžete tiež jednoducho kliknúť na tlačidlo a prechádzať štyrmi rôznymi úrovňami DPI.

ROG Paracord

Extrémne flexibilný a ľahký ROG Paracord je navrhnutý tak, aby minimalizoval zádrhele a maximalizoval pohyb. Vyvýšený port ROG Spatha X poskytuje priestor medzi káblom a povrchom stolovej dosky alebo podložky pod myš, čím sa minimalizuje ťahanie a hluk kábla.

RGB osvetlenie Aura

Osvetlenie ROG Aura RGB je integrované do loga, rolovacieho kolieska a bočných tlačidiel ROG Spatha X. Osvetlenie je možné prispôsobiť takmer nekonečným spektrom farieb a radom dynamických efektov. Na palube je navyše možné uložiť až päť profilov, takže vaše preferencie cestujú s vami.



Armory Crate

Armory Crate je vylepšený nástroj na konfiguráciu periférnych zariadení, ktorý ponúka rozsiahle ovládanie. Intuitívne používateľské rozhranie vám umožňuje ľahko naladiť ROG Spatha X tak, aby vyhovoval vášmu hernému štýlu - upravte výkon a nastavenia kalibrácie povrchu, programové a mapové tlačidlá, prispôsobte svetelné efekty a ďalšie. Počas hry môžete dokonca sledovať hardvérové štatistiky na analýzu údajov.





Technická špecifikácia

Konektivita: Wireless RF 2.4 GHz, Wired USB Wireless RF 2.4 GHz, Wired USB
Senzor : Optický Laserový
Max DPI: 19,000 dpi 8,200 DPI
Výdrž batérie (s vypnutým RGB): 67 hodín 33 hodín
Micro Switch: Mikrospínač ROG so životnosťou 70 miliónov kliknutí Prepínač Omron so životnosťou 20 miliónov kliknutí
Programovateľné tlačidlá: 12 12
Vyhradené tlačidlá DPI: 4 úrovne, nastaviteľné 2 úrovne, nastaviteľné
DPI On-The-Scroll: Áno Nie
Exkluzívny dizajn zásuvky Push-Fit: Áno Áno
Mechanizmus otočného gombíka: Áno Nie


Rozmery a váha
  • 89 x 137 x 45 mm (myš)
  • 81 x 141 x 22 mm (dok)
  • 168g


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách