ASUS TUF Gaming F15 FX506HF-HN004, i5-11400H, 15.6" 1920x1080 FHD, RTX2050/4GB, 16GB, SSD 512GB, FDOS

779,99 €
739,99 €
Cena bez DPH: 616,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
85 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
156 €
Predĺžená záruka o 1 rok
60 €
Predĺžená záruka o 2 roky
87 €
Kód produktu: 458679
ASUS

ASUS TUF Gaming F15 FX506HF-HN004, i5-11400H, 15.6" 1920x1080 FHD, RTX2050/4GB, 16GB, SSD 512GB, FDOS [FX506HF-HN004]

Darček - Herná myš ASUS ROG Gladius II Core v cene 27,99 €
ROG Gladius II Core ľahká, ergonomická, káblová optická herná myš so senzorom 6200 dpi, exkluzívnym dizajnom výmenných spínačov od ROG a osvetlením Aura Sync
  • Klasická ergonómia ROG Gladius, s oddelenými ľavými a pravými tlačidlami, odľahčeným dizajnom a odolnými protišmykovými bočnými držadlami s ikonickým ROG logom
  • Optický senzor PAW3327 hernej úrovne s až 6200 DPI pre rýchle a presné sledovanie
  • Exkluzívny dizajn výmenných spínačov od ROG pre zmenu odporu kliknutí a predĺženie životnosti myši
  • Intuitívny softvér ASUS Armoury II pre jednoduché prispôsobenie tlačidiel, nastavenie výkonu a osvetlenia ROG Gladius II Core využíva klasického herného ducha optickej myši Gladius do prístupnej novej podoby so športovými protišmykovými hranami zdobenými reliéfom ikonického loga ROG. Gladius II Core má optický senzor 6200 dpi a nezávislé ľavé a pravé tlačidlo pre presnú odozvu a presné ovládanie. Vďaka ergonómii pre pravú ruku pre maximálne pohodlie a ľahkej konštrukcii šetriacej vaše zápästie, výmenným spínačom a integrovanému osvetleniu Aura Sync je Gladius II Core pripravený pre jednoznačné víťazstvo. Vďaka optickému senzoru PAW3327 hernej úrovne je ROG Gladius II Core dokonalou zbraňou pre vaše víťazstvo a poskytuje citlivosť 200 až 6200 dpi pre výnimočnú presnosť. Sleduje tiež až 220 palcov za sekundu (IPS) pri zrýchlení až 30 g, čo vám umožňuje útočiť a odrážať útoky tak rýchlo, ako je treba pre získanie nadvlády nad herným bojiskom. Taktiež sme optimalizovali interiér Gladius II Core, čo viedlo k vysoko výkonnej hernej myši, ktorá je o 20% ľahšia než pôvodný Gladius. Zjednodušuje každý pohyb, zmierňuje bolesti zápästia a únavu, takže môžete hrať dlhšie. Dizajn exkluzívnych výmenných spínačov ROG umožňuje personalizáciu na úplne novú úroveň tým, že umožňuje jednoduchú výmenu spínačov myši. To znamená, že máte možnosť nainštalovať spínač požadovanej sily a spätnej väzby a môžete vymeniť opotrebované alebo zlomené spínače a predĺžiť tak životnosť myši. ROG Gladius II Core prináša najvyšší herný komfort, víťazstvo za víťazstvom, hru za hrou. Jej obrysy a ďalšie konštrukčné detaily, ako sú textúrované bočné panely, boli vyvinuté s využitím dômyselných skúšok. Výsledkom je herná myš, ktorá sa pohodlne vojde do pravej ruky a je optimalizovaná najmä pre štýly úchopov typu palm, claw a fingertip. S osvetlením ASUS Aura Sync RGB posuňte svoj herný štýl o úroveň vyššie. Naplno prispôsobte svoju myš pomocou nekonečného spektra farieb a radu dynamických svetelných efektov. Celé osvetlenie môžete synchronizovať s neustále rastúcim portfóliom hardvéru, ktorý podporuje systém Aura Sync, a môžete si tak vytvárať skutočne personalizované herné prostredie. ASUS Armory II je vylepšený obslužný program pre konfiguráciu periférií, ktorý ponúka rozsiahle ovládacie prvky. Intuitívne používateľské rozhranie vám umožní jednoducho vyladiť ROG Gladius II Core presne podľa vašich predstáv a vašej hry - upravte nastavenie výkonu a kalibráciu povrchu, programujte a mapujte tlačidlá, prispôsobte svetelné efekty a ďalšie. Môžete dokonca sledovať hardvérové štatistiky behom hrania pre analýzu dát. Technická špecifikácia:

  • Optický senzor 200-6200 DPI pre rýchle a presné sledovanie
  • Konektivita USB 2.0
  • Senzor PMW 3327
  • Maximálna rýchlosť 220 IPS
  • Maximálna akcelerácia: 30G
  • USB report rate: 1000Hz
  • 6 programovateľných tlačidiel
  • Podporovaný OS: Windown 10
  • Rozmery a hmotnosť: 126 x 67 x 45mm / 92,5g
  • Zobraziť celý popis darčeka

    Zostaňte v plnej sile

    TUF Gaming F15 je plne nabitý herný notebook, ktorý vás privedie k víťazstvu, určený na seriózne hranie a odolnosť v skutočnom svete. Akčné hranie, poháňané procesorom Intel Core i5 11. generácie a GPU GeForce RTX, je rýchle, plynulé a plne saturuje rýchle displeje na úrovni IPS až do 144 Hz. Efektívne samočistiace chladenie v kombinácii s charakteristickou odolnosťou TUF na vojenskej úrovni robí z tohto bojom testovaného cestného bojovníka mocného spojenca pre každého hráča.

    Impozantný vzhľad

    Napriek tomu, že sa môže pochváliť so šasi, ktoré je menšie a ľahšie ako mali jeho predchodcovia, F15 obsahuje solídnu batériu pre dlhšiu životnosť. Tento model vás upúta svojim vzhľadom v prevedení Bonfire Black s karmínovým pruhom. Jemný voštinový vzor okolo základne dodáva priľnavosť a odráža šesťuholníkové výstuhy okolo šasi, zatiaľ čo ťahy štetcom v podobe vlasov po opierke dlaní ju udržujú elegantnú a čistú.



    Kľúčové vlastnosti

    • Odolnosť TUF
      Odolnosť na vojenskej úrovni robí z každého herného notebooku TUF cestného bojovníka pripraveného na všetky extrémy života. Aby si tieto notebooky získali meno TUF Gaming, musia úspešne prežiť prísnu sériu testov MIL-STD-810H. Testovacie zariadenia sú vystavené pádom, vibráciám, vlhkosti a extrémnym teplotám, aby bola zaistená spoľahlivosť. F15 je spoľahlivý aj v tých najdrsnejších podmienkach a je viac než schopný odolať náhodným nárazom a nárazom každodenného života.
    • Optimalizovaná klávesnica pre hry
      Vyzbrojte sa klávesnicou v štýle stolného počítača optimalizovanou na hranie hier. Jednotné RGB podsvietenie vám umožní vyjadriť svoj vlastný jedinečný štýl, zatiaľ čo zvýraznené akcenty WASD vám poskytnú vizuálnu skratku pre kľúčové pohybové príkazy. Technológia Overstroke spúšťa vyššie pri každom stlačení klávesu pre rýchlejšiu odozvu a ovládanie bez námahy. V skutočnej forme TUF je každá klávesa dostatočne odolná, aby vydržala viac ako 20 miliónov stlačení pre vynikajúcu dlhodobú spoľahlivosť a presnosť.
    • Priestorový zvuk pre lepší zážitok
      Dva reproduktory so štyrmi výrezmi sú hlasné a výkonné a umožňujú hlbšie ponorenie do zvuku. DTS:X Ultra poskytuje vysoko verný zvuk pre čistý a presný zvuk. Virtuálny 7.1-kanálový priestorový zvuk vylepšuje priestorové povedomie v hre, aby vám pomohol poraziť nepriateľov. Až 8 prednastavených režimov pre hudbu, filmy a herné žánre ešte viac optimalizuje váš zážitok, navyše k vstavanému ekvalizéru, ktorý vám umožní doladiť vaše nastavenia podľa ľubovôle.
    • Komplexné chladenie
      Komplexné chladenie udržuje dlhodobú spoľahlivosť systému a predlžuje životnosť vášho stroja. Štyri tepelné trubice a tri chladiče odvádzajú teplo z vášho hardvéru a rýchlo ho rozptyľujú, pričom udržiavajú teplotu komponentov na optimálnej úrovni. Samočistiaci dizajn chladenia zaisťuje, že váš chladiaci systém zostane bez nečistôt pre plnú funkčnosť na dlhú trať. Vyladené prevádzkové režimy vyvažujú rýchlosť hodín a akustiku pre danú úlohu, prispôsobiteľné vašim potrebám.

    Softvér Armoury Crate

    Armoury Crate zjednocuje ovládanie systému a osvetlenia, aby ste mali základné nastavenia na dosah ruky v jedinej utilite. Jeho rozsiahle možnosti prispôsobenia vám umožňujú prispôsobiť estetické efekty, doladiť herné profily a upraviť nastavenia zvuku tak, aby vyhovovali vašim preferenciám. Pomocou profilov scenárov môžete definovať vlastné preferencie, ktoré automaticky upravia výkon a ďalšie nastavenia pri spustení obľúbených aplikácií a hier. Prevezmite úplnú kontrolu nad svojimi skúsenosťami a prispôsobte si ich.





    Technická špecifikácia
    Procesor: Intel Core i5-11400H (6 core, 12 MB Cache, 4,5 Ghz frekvencia Max)
    Grafika:NVIDIA GeForce RTX 2050 Laptop GPU
    Disk: 512 GB M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD
    Pamäť RAM: 16 GB GDDR6 (2x SO-DIMM slots, 0 voľný)
    Displej: 15,6" IPS LED 1920 x 1080 (FHD) 16:9 144 Hz
    Operačný systém: bez OS
    Optická mechanika: Bez optickej mechaniky
    Pripojenie
    Bluetooth: Áno, v 5.1
    Wi-Fi: Wi-Fi 6 (Gig+) (802.11ax)
    Celulárne siete: Nie
    Porty
    HDMI 2.0: 1 x
    VGA: Nie
    Display Port: Podporuje
    USB 3.2 Gen 1 Type-A:3 x
    Thunderbolt 4: 1 x
    RJ45 LAN port: 1 x
    3,5 mm Combo Audio Jack: 1 x
    Iné
    Batéria: 3-článková, 48 Wh
    Materiál šasi: plast
    Výška [mm]:24,5
    Šířka [mm]:359
    Hloubka [mm]:256
    Hmotnost [kg]:2,3


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách