Herná bezdrôtová myš ASUS TUF Gaming M4

69,99 €
38,99 €
Cena bez DPH: 32,49 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 440085
ASUS

Herná bezdrôtová myš ASUS TUF Gaming M4 [90MP02F0-BMUA00]


Maximálna ochrana, minimálna hmotnosť

TUF Gaming M4 Wireless je kompaktná bezdrôtová herná myš, ktorá poskytuje výkon, spoľahlivosť a pohodlie, ktoré požadujete. Jeho nožičky myši zo 100% PTFE a vysoko presný optický snímač s rozlíšením 12 000 dpi ponúkajú presné ovládanie pre pridanú výhodu v boji. M4 Wireless je tvarovaná ako obojručná myš, ktorá poskytuje vyvážený pocit, váži iba 62 gramov (bez batérie a prijímača). Jeho PBT kryt je chránený úpravou ASUS Antibacterial Guard. Pre väčšie pohodlie funguje M4 Wireless s batériami typu AAA aj AA.





Duálna konektivita

TUF Gaming M4 Wireless ponúka duálne režimy prostredníctvom 2,4 GHz bezdrôtového pripojenia a pripojenia Bluetooth pre vynikajúcu stabilitu.





Antibakteriálny PBT na povrchu a bočných tlačítkach

TUF Gaming M4 Wireless má vrchný kryt PBT a bočné tlačidlá s antibakteriálnou úpravou iónovým striebrom. Materiál PBT odoláva opotrebovaniu alebo lesku a zaisťuje konzistentný pocit a bezpečné uchopenie. Povrch bez obsahu alkoholu vám tiež umožňuje bez obáv čistiť povrchy myši.



Povrchová úprava ASUS Antibacterial Guard

Aby bol váš TUF Gaming M4 Wireless hygienický, jeho povrchy a bočné tlačidlá sú chránené novou iónovou striebornou úpravou ASUS Antibacterial Guard. Pozitívne nabité strieborné (Ag+) ióny sa viažu na bunkové steny negatívne nabitých mikróbov a baktérií, narúšajú ich vnútorné funkcie a zabraňujú ďalšiemu rastu. Bolo vedecky dokázané, že Antibacterial Guard inhibuje rast baktérií o viac ako 99 %* počas 24 hodín. Antibakteriálna ochrana pomáha udržiavať povrchy vašej myši čisté a hygienické, čím potenciálne znižuje šírenie škodlivých baktérií.





Použiteľná s AAA aj AA batériami

Pribalený konvertor batérií AAA-na-AA vám umožňuje napájať TUF Gaming M4 Wireless batériami AA alebo AAA*. Spárovanie menšej AAA batérie s meničom má za následok 10% zníženie hmotnosti, čo môže viesť k rýchlejším pohybom.





100% PTFE Nožičky myši

Odnímateľná magnetická horná doska sa rýchlo a jednoducho vysunie, nie sú potrebné žiadne nástroje.



6 programovateľných tlačidiel

TUF Gaming M4 Wireless obsahuje šesť hmatových a programovateľných tlačidiel, ktoré vám umožňujú prispôsobiť ovládacie prvky tak, aby vyhovovali vášmu štýlu hry. Ľavé a pravé tlačidlo sú oddelené od horného krytu, čo vedie k nižšej sile ovládania a dojazdovej vzdialenosti pre rýchlejšie a hmatateľnejšie kliknutia. Prepínač a indikátor DPI vám umožňujú nastaviť citlivosť za behu, zatiaľ čo dve strategicky umiestnené tlačidlá na ľavej strane a rolovacie koliesko, na ktoré sa dá kliknúť, ponúkajú ďalšie možnosti ovládania.



Softvér Armoury Crate

Softvér Armory Crate ponúka rozsiahle ovládacie prvky a intuitívne používateľské rozhranie, ktoré vám umožní vyladiť TUF Gaming M4 Wireless tak, aby vyhovovali spôsobu, akým hráte. Vytvárajte profily, mapujte tlačidlá, upravujte nastavenia výkonu a ďalšie.



Kľúčové vlastnosti:

  • Bezdrôtová herná myš s 2,4 GHz bezdrôtovým pripojením a duálnym pripojením Bluetooth LE
  • Herný optický snímač s rozlíšením 12 000 dpi pre sledovanie s presnosťou na pixely, plus tlačidlo DPI na nastavenie citlivosti v štyroch úrovniach za chodu
  • Stredne veľká a ľahká 62-gramová herná myš s obojručným dizajnom (bez batérie a prijímača)
  • Úprava ASUS Antibacterial Guard udržuje myš čistú a hygienickú
  • Vrchný kryt z prémiového PBT polyméru a bočné tlačidlá s odolným matným povrchom
  • Funguje s batériami AA alebo AAA prostredníctvom pribaleného držiaka konvertora batérie pre zníženie hmotnosti o 10 %.
  • Nohy myši zo 100% PTFE pre rýchly a hladký sklz
  • Šesť dotykových, programovateľných tlačidiel a vstavaná pamäť na prispôsobenie
  • Exkluzívny softvér Armory Crate pre jednoduchú a intuitívnu konfiguráciu



Obsah balenia

  • Herná myš ASUS TUF GAMING M4 Wireless
  • 1x USB bezdrôtový prijímač
  • 1x AA batéria
  • 1x konvertor na AAA <-> AA batérie
  • používateľská príručka
  • záurčné dokumenty

Technická špecifikácia
Senzor: optický 3311
Max DPI: 12000 DPI
Maximálna rýchlosť: 300
Maximálne zrýchlenie: 35
Životnosť switchov: 60 000 000
Programovateľné tlačidlá: 6
Pripojenie: Bluetooth 5.1
RF 2,4 GHz
Napájanie: AAA batéria alebo AA batéria
hmotnosť 62 g bez batérie a prijímača
Rozmery 126 x 63,5 x 39,6 mm


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách