ASUS ZenScreen Ink prenosný monitor MB14AHD, 14" FHD, IPS, Stylus Pen, čierny

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
predĺžená záruka na tento produkt je 3 mesiacov
3
499 €
390,99 €
Cena bez DPH: 325,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
48 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
82 €
Predĺžená záruka o 1 rok
35 €
Predĺžená záruka o 2 roky
51 €
Kód produktu: 459172
ASUS

ASUS ZenScreen Ink prenosný monitor MB14AHD, 14" FHD, IPS, Stylus Pen, čierny [90LM063V-B01170]

Moderný a prenosný

Monitor Asus ZenScreen bude vyhovovať všetkým, ktorí dlhodobo pracujú na počítači, ako v kancelárii tak aj doma, a tak si so sebou potrebujú vybavenie prenášať. Je ľahký, pripája sa cez moderný konektor USB-C a veľmi príjemne sa naň pozerá. Disponuje radom šikovných technológií na ochranu zraku.

O produkte

  • Produktivita na hrote pera
    ASUS ZenScreen Ink MB14AHD je prenosný monitor s uhlopriečkou 14 palcov, IPS panelom, Full HD rozlíšením a 10bodovým dotykovým ovládaním. Súčasťou balenia je aj pero ASUS Pen (SA201H), ktoré používateľom umožňuje písať a kresliť kedykoľvek a kdekoľvek. ASUS Pen disponuje technológiou MPP 2.0 a ponúka 4096 úrovní prítlaku zaručujúce presné písanie a kreslenie bez oneskorenia. Monitor je navyše vybavený integrovaným kickstand stojanom, ktorý umožňuje používať ZenScreen Ink takmer v akejkoľvek polohe.

  • Zaznamenajte si každý kreatívny nápad
    Pero ASUS Pen je dokonalý doplnok monitora ZenScreen Ink. Umožní vám písať, kresliť alebo si robiť poznámky v akejkoľvek podporovanej aplikácii. Pero využíva technológiu Microsoft Pen Protocol (MPP) 2.0 a ponúka 4096 úrovní citlivosti pre nízku latenciu a rýchlu odozvu, čo umožňuje plynulé a prirodzené písanie. Vďaka vstavaným magnetom, ktoré ho uchytia k hornej hrane monitora, a výdrži až jeden rok na jedno nabitie batérie je pero ASUS Pen pripravené na použitie kedykoľvek a kdekoľvek.

  • Kompatibilný softvér
    ZenScreen Ink je navrhnutý na zvýšenie produktivity a je plne kompatibilný s mnohými programami na písanie a ďalšími nástrojmi vrátane Microsoft Windows Ink, Whiteboard a OneNote.

  • Buďte efektívni
    Vďaka interaktívnej 10-bodovej dotykovej obrazovke ponúka ZenScreen Ink vysoko presné, citlivé a bezproblémové dotykové ovládanie, ktoré vám umožní upravovať dokumenty, kresliť do prezentácií alebo hrať hry dotykom prstov. Je kompatibilný so systémom Windows 10/11, čo vám umožní pracovať múdrejšie a efektívnejšie.

  • Flexibilné polohovanie
    Integrovaný polohovateľný stojan podporuje režimy na šírku aj na výšku. Ponúka rozsah pohybu pántu až 150 °, takže sa ľahko používa a je vhodný pre všetky druhy dotykov alebo písania. Monitor disponuje aj závitom pre statív, ktorý umožňuje ZenScreen Ink zdvihnúť a nastaviť do ľubovoľnej polohy.

  • Automatické otáčanie obrazovky
    Po pripojení k počítaču so systémom Windows dokáže nástroj ASUS DisplayWidget Lite rozpoznať orientáciu displeja ZenScreen Ink a automaticky prepínať medzi režimami na šírku a na výšku. Režim na šírku je ideálny pre prezentácie a tabuľky, zatiaľ čo režim na výšku poskytuje dokonalý prehľad pri prezeraní dokumentov, kníh alebo webových stránok.

  • Bohaté možnosti pripojenia
    ZenScreen Ink obsahuje port Micro HDMI a dva porty USB-C s režimom DisplayPort Alt na rýchle pripojenie ku kompatibilným zariadeniam. Porty USB-C je možné tiež použiť pre vstup napájania.

  • Chráňte svoje oči pomocou technológie ASUS Eye Care
    Exkluzívna technológia ASUS Ultra-Low Blue Light vás chráni pred potenciálne škodlivým modrým svetlom. Ponúka štyri nastavenia filtra, ktoré sú ľahko prístupné prostredníctvom menu na displeji pomocou špeciálneho klávesu. Technológia ASUS Flicker Free s certifikáciou TÜV Rheinland eliminuje blikanie a zaisťuje pohodlné sledovanie monitora. Táto technológia pomáha minimalizovať únavu očí a ďalšie problémy obvykle spojené s dlhodobým sledovaním obrazovky.
zenscreen-ink


Kľúčové vlastnosti

  • 14-palcový prenosný IPS monitor s rozlíšením Full HD (1920 x 1080) , 10-bodovým dotykovým ovládaním a podporou aktívneho stylusu
  • Stylus MPP 2.0 s 4096 úrovňami citlivosti a nízkou latenciou pre presné a pohodlné písanie
  • Široké možnosti pripojenia vďaka dvom USB-C (režim DP Alt) a micro HDMI
  • Integrovaný stojan ponúka rozsah pohybu pántu až 150 ° v orientácii na šírku aj na výšku, aby vyhovoval rôznym spôsobom použitia.

Technická špecifikácia
Základné parametre
Uhlopriečka 14"
Rozlíšenie 1920 x 1080 (Full HD)
Typ IPS
Povrch matný
Frekvencia 60 Hz
Doba odozvy 5 ms (GTG)
Pomer strán 16:9
Rozteč bodov 0,161 mm
Jas 220 cd/m2
Podpora farieb 262 K
Vlastnosti obrazovky
Uhol horizontálneho pohľadu 170 °
Uhol vertikálneho pohľadu 170 °
Podsvietenie LED
Naklápanie 1/4" Tripod Socket
Tvar obrazovky rovná
Výbava
Reproduktory nie
Vstupy/výstupy 2 x USB-C
1x microHDMI
1 x 3,5 mm audio jack
Funkcie Trace Free Technology
Technológia SPLENDID
Teplota farieb. Výber (4 režimy)
GamePlus
QuickFit
HDCP 1.4
isplayWidget
Nízke modré svetlo
Ostatné
Montáž na stenu nie
Napájanie 100-240 V, 50/60 Hz
Spotreba 10 W
Rozmery produktu 324,2 x 201,2 x 12,5 mm
Hmotnosť 0,87 kg

Obsah balenia:

  • ASUS Monitor
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách