Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg (Limited Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg (Limited Edition) - PS5Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg (Limited Edition) - NSW
149,99 €
142,99 €
Cena bez DPH: 119,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 461558
KoeiEN titulky

Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg (Limited Edition) [PS4]

O hre

Nejde o záchranu sveta. V tomto dobrodružnom RPG sa neúspešná študentka Marie venuje alchýmii, dobrodružstvám a pátraniu, pričom sa snaží ukončiť štúdium za päť rokov. "Atelier Marie", pôvod série Atelier, bol prerobený s novými prvkami!

Na Kráľovskej akadémii mágie Marie zlyháva vo svojich pokusoch o štúdium alchýmie. Jedného dňa jej profesor pridelí ateliér v rámci špeciálnej maturity. Aby Marie promovala, musí dokončiť predmet, ktorý zapôsobí na jej profesora. Najprv sa však Marie musí snažiť zlepšiť svoje alchymistické schopnosti, zbierať ingrediencie a zarábať peniaze na najímanie dobrodruhov a nakupovanie receptov a náčinia. Pridajte to všetko k syntéze, bitkám a úlohám, ktoré musí podstúpiť, a je jasné, že má veľa práce, kým bude pripravená na skúšku!

Je len na vás, aby ste si vybrali, kde začať! Tvrdo pracujte na absolvovaní akadémie, ale určite si to užite.


Kľúčové vlastnosti

  • Aktualizovaná grafika! Marie a priatelia ožili pomocou najnovšej technológie!
    Dizajn postáv a ilustrácie udalostí boli prepracované a v remaku boli zavedené aj 2D animácie. Okrem toho sú teraz k dispozícii 3D modely postáv a pódií, takže si hráči môžu vychutnať pohľad na roztomilé mini postavičky, keď sa pohybujú po mape a skúmajú.

  • Pôvod série Ateliér, prispôsobený modernej dobe a vylepšený o hrateľnosť!
    Pri zachovaní jednoduchosti a flexibility pôvodnej verzie bol rozšírený a vylepšený návod a navigácia vo funkciách hry. Spôsoby pohybu po meste a zbierania predmetov v teréne boli tiež upravené tak, aby vyhovovali požiadavkám modernej doby, vďaka čomu je remake ešte pohodlnejší a hrateľnejší.

  • Pridané nové prvky na ďalšie zlepšenie herného zážitku!
    Fanúšikov pôvodnej verzie hry spolu s nováčikmi v sérii Atelier poteší množstvo nových prvkov, ktoré boli do remaku pridané. S novým režimom Unlimited Mode, ktorý vám umožňuje hrať uvoľnenejším tempom, a pridaním nových udalostí, ktoré umožňujú interakciu s novými postavami, si môžete ďalej užívať svet „Atelier Marie“.

Limited Edition obsahuje:

  • Hra Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg
  • Artbook
  • Soundtrack

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách