Atelier Mysterious Trilogy (Collector’s Edition) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
305,99 €
Cena bez DPH: 254,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 446411
KoeiEN titulky

Atelier Mysterious Trilogy (Collector’s Edition) [NSW]

Príbeh


Príbeh sa odohráva počas tajomnej éry v čase plnom zázrakov za hranicami ľudského chápania a nepopierateľného šťastia. Vydajte sa na úžasnú cestu touto magickou hrou
asterix-banner

Atelier Firis: The Alchemist and the Mysterious Journey


Druhý vstup do tajomnej ságy sleduje dobrodružstvá nadšenej Firis Mistludovej a jej milujúcej staršej sestry Liane Mistludovej. Sestry prežili celý svoj život v izolovanom meste Ertona, kde Firis využíva svoju jedinečnú schopnosť vidieť, kde sú pochované kryštály materiálov. Ako osudové stretnutie sa Firis dozvie o skúške z alchýmie a rozhodne sa urobiť svoj prvý krok do vonkajšieho sveta a vydá sa na veľkú cestu, aby sa stala certifikovanou alchymistkou a objavila tajomstvá, ktoré život môže ponúknuť!

Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book


Najnovšia samostatná časť série Atelier, postavená na živom pozadí pripomínajúcom stredoveké európske mesto, sleduje vykorisťovanie mladej nováčikovej alchymistky Sophie, ktorá zistí, že je majiteľkou záhadnej knihy presiaknutej dušou. Zdá sa, že táto tajomná kniha skrýva všetky tajomstvá umenia alchýmie, dokonca sa stáva mentorkou Sophie. Ako Sophie v celom príbehu zdokonaľuje svoje schopnosti alchýmie, odhaľuje zabudnuté spomienky a nakoniec sa vydá odhaliť zvláštny príbeh o pôvode knihy.

Atelier Lydie & Suelle: The Alchemists and the Mysterious Paintings


Lydie a Suelle sú sestry dvojčatá, ktoré sú tiež alchymistky a žijú v Merveille, hlavnom meste kráľovstva Adalet, a snažia sa urobiť zo svojho ateliéru najlepší ateliér v kráľovstve. Jedného dňa nájdu Tajomný obraz s podivným a nádherným svetom, ktorý je plný vzácnych materiálov pre ich alchýmiu. Tento objav sa určite stane kľúčom k splneniu ich sna. Nový tajomný príbeh k 20. výročiu série Atelier! Ponorte sa spolu s Lydie a Suelle do fantastických svetov Tajomných obrazov!


O hre

  • Vychutnajte si nové kostými
    Po tom, čo Sophie objavila oblečenie svojej starej mamy z mladosti, bojuje s tým, že sa snaží byť viac podobná svojej babičke. Pri tvorbe postáv si môžete tentokrát vychutnať aj 6 nových kostímov “Aqua Suit”, “Lady Saber”, “Silver Tail”, “Violage”, “Saint Knight”, “Mascotti”

  • Nový obsah
    Užite si nové scény a epizódy popisujúce ako Sophie vyrastala. Nové kostímy, ktoré pridávaju Sophie dospelácky šarm. Boli pridané 3 nové kotlíky, ktoré budú v tomto dobrodružstve veľmi užitočné.

  • Efektívnejšie cestovanie
    S novou pridanou funkciou tzv "palubnej dosky" tentokrát cestujte jednoduchšie a predovšetkým efektívnejšie.

Atelier Mysterious Trilogy Collector's edition :

  • Atelier Mysterious Trilogy po Deluxe verzii prichádza s novou Collector's edition, ktorá zahŕňa exkluzívny obsah Deluxe verzie a prináša omnoho viac exkluzívneho obsahu v prémiovom boxe.
asterix-banner

Collector's edition obsahuje:

  • Atelier Mysterious Trilogy Deluxe Pack
  • Prémiový box
  • Novoilustrovaný plagát na stenu vo veľkosti A1
  • 4 x ilustrované zložky
  • Mini krištáľové ťažítko
asterix-banner

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách