Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key - PS5Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key - NSW
Po dohraní odkúpime naspäť
59,99 €
39,99 €
Cena bez DPH: 33,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 457761
KoeiEN titulky

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key [PS4]

O hre

Počas odhaľovania tajomstiev ostrovov Kark bude Ryza a jej priatelia skúmať štyri regióny v novom „otvorenom poli“ – všetky je možné preskúmať s plynulými prechodmi!


Keď hráči cestujú cez tieto krásne a rozsiahle rozľahlé krajiny a výhľady, nájdu tajomné kľúče, ktoré im pomôžu v ich dobrodružstve. Existujú rôzne typy kľúčov, ktoré možno nájsť a vytvoriť, užitočné na prieskum, syntézu a boj. Každý kľúč má iný účinok, takže hráči budú chcieť s nimi experimentovať, pretože kľúče na odomknutie tajomstiev ostrova sú teraz vo vašich rukách.

Okrem toho Atelier Ryza 3: Alchemist of the End and the Secret Key znovu spája hráčov s postavami z predchádzajúcich hier a zároveň získava nových priateľov, ktorí sú kľúčovými pre príbeh! Celkom jedenásť členov strany bude predstavených v tomto najnovšom príspevku, jednom z najväčších v histórii seriálu! Na tretie letné dobrodružstvo sa vracia spoľahlivý a priateľský Ryza, inteligentná a pracovitá Klaudia, oddaný výskumník ruín Tao a skromný a úprimný Lent spolu s ďalšími postavami.

V RPG hre Atelier Ryza 3 sa hlavný scenárista Yashichiro Takahashi, ktorý napísal scenár k pôvodnej hre Atelier Ryza, vracia do série, aby priniesol nezabudnuteľnú tretiu kapitolu série Secret. Najnovšia letná eskapáda zastihne Ryzu a priateľov, ktorí si užívajú svoj pokojný život na ostrove Kurken, keď sa dozvedia, že v neďalekých vodách sa objavila záhadná skupina ostrovov.

Ukáže sa, že tieto ostrovy, známe ako Karkské ostrovy, majú negatívny vplyv na ich domovinu, a tak sa Ryza a jej priatelia rýchlo pustia do pátrania. Ale keď ich vyšetrovanie vedie k obrovskej bráne hlboko v podivných ruinách, Ryza počuje v hlave strašidelný hlas, ktorý ju chce priviesť ku 'Kódu vesmíru'. Kto sa s ňou rozpráva a čo leží za bránou?

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách