Autobahn Police Simulator 3 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Autobahn Police Simulator 3 - PS4
Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
22,99 €
Cena bez DPH: 19,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 446839
AerosoftEN dabing

Doporučené produkty (1)

Autobahn Police Simulator 3 [PS5]

Vaše policajné dobrodružstvo pokračuje v Autobahn Police Simulator 3. Na úplne novej mape sveta máte k dispozícii nové typy ciest, nové policajné vozidlá, nové misie s vylepšenou alebo úplne odlišnou hrateľnosťou, ako je lúpež na čerpacej stanici. Pripravte sa na návrat do policajnej služby na najrýchlejších civilných cestách na svete!

O hre

Návrat na policajnú stanicu
Ste nováčikom policajtom a je to váš prvý deň späť na stanici po dopravnej nehode zahŕňajúcej ilegálne automobilové preteky, ktoré vás vyradili z prevádzky na nejaký čas. Vy a váš partner sadnete priamo za volant policajného auta, aby ste sa vrátili k základom policajnej práce a túžite ukázať celej policajnej stanici svoje schopnosti a zručnosti.

Bezpečnosť v uliciach je vo vašich rukách
Zúčastnite sa rôznych operácií a jedinečných misií na zabezpečenie bezpečnosti v uliciach. Pokračujte v rebríčku a odomknete ešte náročnejšie misie, nadobudnite nové zručnosti, ktoré vám pomôžu rásť. Odomknite úplne nové vybavenie a vozidlá, ako napríklad civilné auto na tajné misie.

Preskúmajte okolitý svet
Autobahn Police Simulator 3 obsahuje množstvo funkcií otvoreného sveta a miesta na preskúmanie, ktoré ponúkajú dlhodobý pestrý herný zážitok, ktorý presahuje obyčajnú simuláciu. Udržujte diaľnicu v bezpečí a staňte sa schopným policajtom. Ste pripravení prebrať na seba zodpovednosť?

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách