Bassmaster Fishing 2022 (Deluxe Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Bassmaster Fishing 2022 (Deluxe Edition) - PC DVDBassmaster Fishing 2022 (Deluxe Edition) - PS5Bassmaster Fishing 2022 (Deluxe Edition) - NSW
39,99 €
25,99 €
Cena bez DPH: 21,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 434905
DovetailEN dabing

Bassmaster Fishing 2022 (Deluxe Edition) [PS4]



Bassmaster Fishing Deluxe Edition 2022, oficiálne videohra B.A.S.S., vyjde tento rok v novembri a prinesie vzrušujúce súťažné lov veľkých ostriežov na PC, PS4 a PS5. Ponorte sa do úplne licencovaného obsahu zo série Bassmaster od amatérskych súťaží až po tie elitné.

Úplne prvýkrát súťažte ako niektorý z 10 profi rybárov z Elite Tour - alebo ich vyzvite na súťaž - na 8 rôznych skutočných miestach. Šplhajte po rebríčku, získavajte sponzorov a prežite kariéru B.A.S.S, v ktorej sa z vás môže stať Bassmaster Classic Champion. Vyrazte na vodu a súťažte s ostatnými hráčmi v celej rade nových obrích režimov pre viacerých hráčov a ovládnite globálne rebríčky.

Vystúpte z davu vďaka obsahu Deluxe Edition, ako je napr. jedinečný obal na loď Bassmaster Fishing 2022, značková kozmetika a vybavenie B.A.S.S. a váš vlastný zoznam výziev z Deluxe Edition, vďaka ktorým sa z vás môže stať elitný rybár Bassmaster.

Vlastnosti:

  • Režim kariéry: Súťažte v rámci celej College Series, Opens a Elite Series a postúpte do Bassmaster Classic, kde sa z vás môže stať šampión.
  • 10 profi rybárov: Hrajte za legendy, ako sú Scott Martin, Hank Cherry a 8 ďalších oficiálnych profi rybárov - alebo hrajte proti nim.


Najväčšia hra pre viacerých hráčov - Vyskúšajte si rozsiahle online režimy v Bassmaster Fishing 2022. vyšplhajte po globálnom rebríčku, užite si režimy cross-play alebo sa staňte šampiónom v rámci Bassmaster Royale.




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách