Battle Axe (Special Edition) PS5

Cena s DPH
29,99 €
Cena bez DPH: 24,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 451071
NumskullEN dabing

Battle Axe (Special Edition) [PS5]

Battle Axe, inšpirovaný klasickými adventúrami z 80. a 90. rokov, je arkádová hack & slash zhora nadol, ktorú vytvoril skúsený pixelový umelec Henk Nieborg. Battle Axe obsahuje vysokokvalitné vizuálne prvky, verné herným mechanizmom a hudbu od legendárneho skladateľa VGM Manamiho Matsumae – retro hráči sa radujú!


O hre

Odkedy si vy a vaši ľudia pamätáte, vaša vlasť Mercia bola držaná v tyranskom zovretí „Etheldreda“; despotická čarodejnica, ktorá sídli v zdanlivo nepreniknuteľnej veži vo vzdialených ľadových pustatinách na severe. Každých sedem rokov posiela svoje armády na juh, aby vyberali obyvateľov z každého mesta, ktorí budú vystavení životu v otroctve, a už o nich nikto nebude počuť.

Šampiónom po celej krajine sa odošle výzva, aby ich prosili, aby ukončili jej vládu. Na hovor odpovedajú škriatok, čarodejník a záškodník. Pridajte sa k tejto skupine hrdinov na ich výprave za porazením zla z krajiny a porazte Etheldred raz a navždy!

Spoločnosť Numskull Games sa spojila s Henkom Nieborgom, aby priniesla svoju retrogamnú kampaň na Kickstarteri širšiemu publiku a vytvorila krásnu krabicovú edíciu Battle Axe. Oveľa viac o hre a tvorcoch sa dozviete na stránke Kickstarter.




Kľúčové vlastnosti

  • Pixel art zábava
    dobrodružstvo pre nadšencov pixel artu s nádherne navrhnutými postavami a prostrediami, ktoré si vychutnáte pri každom zábere
  • Dobrodružstvo Hack n' slash
    známe, no oživené vďaka novým herným prvkom, vylepšeným ovládacím prvkom a animáciám dokonalým v pixeloch
  • Vychutnajte si nadčasovú melódiu
    vynikajúci soundtrack od legendárneho skladateľa Manamiho Matsumae
  • Sólo alebo kooperácia
    vyberte si z troch detailne prepracovaných hrdinov, s ktorými sa pustite do hľadania, hrajte sami alebo s priateľom v miestnom kooperácii
  • Inšpirované klasikou
    inšpirované žánrovými klasikami ako Gauntlet a Golden Axe



Special Edition obsahuje:

  • Battle Axe plnú hru
  • Originálny Soundtrack

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách