Battletech [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
11,99 €
Cena bez DPH: 9,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 435016
ParadoxEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Battletech [Steam] [PC digital]

Od pôvodného tvorcu BATTLETECH/MechWarrior Jordana Weismana a vývojárov oceňovanej série Shadowrun Returns pochádza nová generácia ťahových taktických bojov Mech.

Píše sa rok 3025 a galaxia je uväznená v cykle večnej vojny, v ktorej bojujú vznešené rodiny s obrovskými mechanizovanými bojovými vozidlami nazývanými BattleMechs. Prevezmite velenie nad svojim vlastným žoldnierskym oblečením „Mechov a MechWarriors“, ktorí ich pilotujú, a snažíte sa udržať na hladine, keď sa ocitnete vtiahnutí do brutálnej medzihviezdnej občianskej vojny. Vylepšujte svoju základňu operujúcich hviezd, vyjednávajte žoldnierske zmluvy s feudálmi, opravte a udržujte svoje starnúce BattleMechs a vykonajte zničujúce bojové taktiky, aby ste porazili svojich nepriateľov na bojisku.

Vlastnosti:

  • Rozkazujte čate mechov v hre založenej na ťahoch - Nasaďte do boja viac ako 30 BattleMechov v najrozmanitejších kombináciách. Využite terén, určovanie polohy, výber zbraní a špeciálne schopnosti na to, aby ste prekonali a obohrali svojich protivníkov.
  • Spravujte svoju žoldniersku spoločnosťNábor, prispôsobenie a vývoj jedinečných MechWarriors. Vylepšite a prispôsobte si svoju základnú loď. Ako žoldnier cestujte po širokom priestore, podnikajte misie a spravujte svoju povesť v rôznych šľachtických domoch a miestnych frakciách.
  • Zúčastnite sa zúfalej občianskej vojny - Ponorte sa do príbehu násilne zvrhnutej vládkyne, ktorá vedie brutálnu vojnu, aby vzala späť svoj trón s podporou vašej ragtagovej žoldnierskej spoločnosti.
  • Upravujte svojich Mechov - Použite svoj MechLab na údržbu a vylepšovanie svojich jednotiek a nahraďte poškodené zbraňové systémy náhradnými časťami nájdenými na bojisku.
  • PvP módy pre viac hráčov - Prispôsobte si svojich „Mechs and MechWarriors“ tak, aby ste sa postavili tvárou v tvár svojim priateľom, súťažili proti súperom online alebo skočili do režimu potýčky pre jedného hráča a otestovali svoje stratégie proti AI.


  • Názov vydavateľa: Paradox Interactive
  • Názov vývojára Harebrained Schemes
  • Dátum vydania: 24.04.2018
  • Pegi: 12
  • Žáner: Stratégia

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: 64-bit Windows 7 alebo vyšší
    Procesor: Intel® Core™ i3-2105 alebo AMD® Phenom™ II X3 720
    Pamäť: 8 GB RAM
    Grafická karta: Nvidia® GeForce™ GTX 560 Ti alebo AMD® ATI Radeon™ HD 5870 (1 GB VRAM)
    Pevný disk: 35 GB voľného miesta
    DirectX®: 11
    Zvuková karta: Kompatibilná s DirectX 9




    Jedná sa o digitálnu verziu hry Battletech, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    Copyright© 2018 Harebrained Holdings, Inc. All Rights Reserved. MechWarrior and BATTLETECH® are registered trademarks of Microsoft Corporation in Europe, the U.S., and other countries, and are used under license. Published by Paradox Interactive AB. All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách