Bayonetta 3 (Trinity Masquerade Edition) Nintendo SWITCH

119,99 €
86,99 €
Cena bez DPH: 72,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 450835
NintendoEN dabing
 
Chceš ušetriť 21,80 € ? Tento produkt predávame aj ako rozbalený za 65,19 €

Bayonetta 3 (Trinity Masquerade Edition) [NSW]

Bayonetta preskakuje medzi viacerými lokalitami v úplne novej, klimaktickej akčnej hre pre Nintendo Switch. S bláznivým novým zložením a nejak známymi nožnicami, titulná Umbra Witch sa musí postaviť záhadnému zlu, použitím jej klasických zbraní a schopnosťou Witch Time, ktorá spomalí čas. Tento krát, biozbrane, vztvorené ľuďmi, ktoré sa volajú Homunculi sa ocitnú v zameriavači Bayonetty.


Trinity Masquerade Edition obsahuje:

  • Bayonetta 3 plnú hru
  • 200-stranový Artbook
  • 3 alternatívne obaly do krabičky s hrou (každý rozdielny pre jednu z troch hier), ktoré dajú dohromady ohromujúce panoramatické dielo

O hre:

Pripravte sa na pekelne skvelý čas Nahliadnite sa do Bayonettinej temnejšej stránky a pridajte sa k Demon Masquerade, novej schopnosti, ktorou prúdia démoni napojení na jej zbraň. To jej vytvorí zábavné akčné možnosti, nevynímajúc kombá, ktoré vyvolajú zimomriavky. Rovnako môže vyvolať démonické zlatíčka ako Gomorrah, Malphas a Phantasmaraneae počas bitky, spúšťať ich démonické sily v zápale bojov a v nových bitkách, ktoré sú väčšie než život, kde priamo ovládate akciu.

Lov odmien pre Bayonetty Bojujte sa na svojej ceste ulicami Tokya, horami Číny a mnohými ďalšími lokalitam! Po ceste stretávajte virtuálny coven Bayonett, každú viac očarujúcu než ostatné. Tiež aj budete sekať a ničiť ako Viola, živá bosorka v tréningu, ktorá bojuje mečom a spoločníkom, démonom Cheshire. Objavte osud, ktorý očakáva Bayonettu a zistite, či toto magické spojenectvo skutočne zachráni realitu!




Kľúčové vlastnosti

  • Hrajte ako očarujúca Bayonetta v treťom pokračovaní klimaktickej hernej série
  • Strieľajte, dupte a premláťte svoju cestu cez viacero lokalít a stretávajte ostatné Bayonetty
  • Nechajte prúdiť silu démonov používaním novej schopnosti, Demon Masquerade
  • Vypustite Bayonettiných Pekelných Démonov v bitkách väčších než život
  • Mláťte a skajte ako bosorka v tréningu Viola a zozbierajte silu jej mačacieho démona Cheshire

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách