Before Your Eyes [Steam]

digitálna distribúcia
15,99 €
11,99 €
Cena bez DPH: 9,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 440957
SkyboundEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Before Your Eyes [Steam] [PC digital]

Before Your Eyes je výpravná adventúra z pohľadu prvej osoby, ktorá rozpráva príbeh o ceste duše do posmrtného života pomocou novej a inovatívnej formy interakcie – žmurknutiami vášho skutočného života.

Príbeh sa začína po vašej smrti, na palube lode mýtického prievozníka, ktorý má za úlohu viesť duše do posmrtného života. Aby vám pomohol odovzdať sa, musí sa najprv naučiť príbeh vášho života. A tak vás pošle späť, aby ste prežili svoje najdôležitejšie chvíle.

Hra využíva vašu webovú kameru, aby vás vtiahla do tohto príbehu tak, ako ste to ešte nezažili. Naučíte sa ovládať tok rozprávania vašimi skutočnými očami – žmurkaním cez vzácne spomienky na rodinu, prvú lásku a vzostup umeleckej kariéry. Čoskoro však bude mať prevozník podozrenie, že mu neukazujete všetko, čo potrebuje vidieť. Takže vás prinúti hlbšie do temných zákutí vašich najpotláčanejších spomienok a nakoniec odhalí srdcervúcu pravdu.

Skombinovaním inovatívnej mechaniky interakcie žmurkania s očarujúcim svetom a plne nahovoreným príbehom je Before Your Eyes hlboko emotívnou a pútavou cestou – cestou o nemožných očakávaniach, ktoré na seba kladieme, a o ľutovaní, ktoré so sebou nesieme.

Skoršia verzia hry s názvom Close Your získala ocenenie Game Developers Choice na Indiecade a študentskú cenu na Independent Game Awards (IGF), predtým ako získala financovanie prostredníctvom úspešnej kampane na Kickstarter.

  • Názov vydavateľa: GoodbyeWorld
  • Názov vývojára Skybound Games
  • Dátum vydania: 08.04.2021
  • Pegi: 12
  • Žáner: Adventúra

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows 7 64-bit a vyšší
    Procesor: AMD Athlon X4 880K 4Ghz alebo Intel Pentium G4500 3.5Ghz
    Pamäť: 8 GB RAM
    Grafická karta: Intel HD Graphics 520 alebo AMD Radeon Vega Integrated Graphics
    Pevný disk: 5 GB voľného miesta






    Jedná sa o digitálnu verziu hry Before Your Eyes, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    ©2021 Skybound, LLC. Skybound and any related marks or logos are registered or otherwise protected trademarks owned by Skybound, LLC and/or its affiliates.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách