Bezdrôtová herná klávesnica Logitech G715 TKL Tactile (Aurora Collection), biela

199,99 €
159,99 €
Cena bez DPH: 133,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 448219
Logitech

Bezdrôtová herná klávesnica Logitech G715 TKL Tactile (Aurora Collection), biela [920-010465]

Neváhajte sa zasnívať


G713 z kolekcie Aurora Collection je kompaktná herná mechanická bezdrôtová LIGHTSPEED a Bluetooth klávesnica navrhnutá pre pohodlie s priloženou opierkou dlaní, ktorá je mäkká ako obláčik. Plne vybavena RGB podsvietením a mechanickými spínačmi GX podľa vášho výberu. Klávesnica G715 prináša nízke vibrácie s vysokým výkonom. Buďte svoji a hrajte vo svojom štýle.


  • Nebeské pohodlie

    Bezdrôtová herná klávesnica G715 vás bude podporovať v hre. To je dôvod, prečo je jej súčasťou mäkučká opierka pre dlane, ktorá dotvára atmosféru sna ľahučkého ako oblak na vašej pracovnej, či hernej ploche. Ušetrite čas a svoj pracovný stôl s kompaktným, bezúdržbovým formátom. Uistite sa pomocou výškovo nastaviteľných nožičiek, že sú vaše prsty a zápästia uvoľnené a pripravené do akcie. Celodenné hranie? Žiadny problém.

  • V štýle LightSync

    LIGHTSYNC oživí vaše hranie vďaka mäkkému, éterickému osvetleniu po obvode a pod klávesami. Éterické podsvietenie LIGHTSYNC RGB zahŕňa nainštalované animácie Play Mood, charakteristické pre kolekciu Aurora Collection. Alebo si prispôsobte svoj vlastný vzhľad podsvietenia a animačné efekty pomocou 16,8 miliónov programovateľných RGB farieb prostredníctvom bezplatného softvéru G HUB.

  • Hrajte dlhšie, hrajte zdarma

    Zostaňte v hre vďaka ultra citlivému bezdrôtovému pripojeniu LIGHTSPEED, alebo prepnite do režimu Bluetooth jedným tlačidlom. Užite si výdrž batérie až 25 herných hodín. Na vašom stole, na kolenách, na pohovke, v inej dimenzii. Pripojte sa, kedykoľvek budete chcieť. Pomocou priloženého kábla USB-C na USB-A nabite batériu alebo hrajte v káblovom režime. Bezdrôtovú hernú myš G715 aj G705 môžete pripojiť pomocou rovnakého USB prijímača LIGHTSPEED. Ušetrite porty USB a užívajte si efektívnejšiu pracovnú plochu bez straty výkonu.

  • Herná technika na dosah

    Hrajte s uspokojivým pocitom mechanických spínačov GX, flexibilitou bezdrôtového pripojenia a ovládacími prvkami médií na dosah ruky, aby ste mohli hrať čo najlepšie a rýchlo ovládať svoju hudbu, filmy a ďalšie. Vyberte si najvhodnejší prepínač GX.

    Linear je tichý a má nízke trenie.
    Tactile pre citeľnú spätnú väzbu a odozvu v podobe kliknutia.
    Clicky je obľúbená klasika hráčov s najväčšou spätnou väzbou.


  • Vylaďte svoju hru

    Vaša klávesnica je vašim navigátorom a G HUB vám dáva úplnú kontrolu nad vašim herným štýlom. Herný režim je tiež výhodný, pretože v ňom môžete počas hry vypnúť určité klávesy, aby ste neprerušovali žiadne herné dobrodružstvá. A je toho oveľa viac na prispôsobenie a programovanie. G715 je pripravené na použitie.

  • Synchronizujte si herný priestor

    Vytvorte si vysnený priestor s kolekciou Aurora. Zoznámte sa s vybavením, ktoré spolu ladí najlepšie a je navrhnuté zámerne pre pohodlie, štýl a herný výkon. Využite kompletné a bezproblémové nastavenie, ktoré zdieľa rovnakú estetiku v štýle ľahučkého sna – vrátane synchronizovaného RGB podsvietenia. Spárujte klávesnicu a opierku s hernou myškou či slúchadlami.


Technická špecifikácia
Typ klávesnice: TKL
Typ kláves: Tactile
Počet kláves: 87
Krytky kláves: z dvojito vstrekovaného PBT
textúrované
odolné
Ovládacie prvky médií: vrátane rollera pre ovládanie hlasitosti
ovládanie jasu
Podsvietenie: RGB individuálne podsvietené mechanické spínače
Obvodové podsvietenie so 16 LED na spodu
Rozoženie kláves: US International (Qwerty)
Pripojenie: LIGHTSPPED
Bluetooth
Batéria: Li-Po, integrovaná
Výdrž batérie: 25 herných hodín
Systémové požiadavky: Pre pripojenie LIGHTSPEED - port USB
Pre pripojenie Bluetooth - kompatibilné zariadenie
Pripojenie k internetu pre stiahnutie softwaru (k dispozícii iba v systéme Windows a macOS)
Rozmery: 370,6 x 157 x 37,2 mm
Dĺžka kábla: 1,8 m
Hmotnosť: 976 g

Obsah balenia:

  • Klávesnica
  • Prijímač LIGHTSPEED
  • Napájací kábel USB-C na USB-A
  • Opierka zápästia
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách