Bezdrôtová herná myš Logitech G502 X Lightspeed, biela

149 €
112,99 €
Cena bez DPH: 94,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 449725
Logitech
 
Chceš ušetriť 20 € ? Tento produkt predávame aj ako rozbalený za 92,99 €

Bezdrôtová herná myš Logitech G502 X Lightspeed, biela [910-006189]



Zakúp si akýkoľvek z vybraných produktov značky Logitech (aj taký, pri ktorom nie je táto informácia) v rozmedzí od 4. 3. 2024 do 31. 3. 2024 a vyplň do formulára kód, ktorým sa zaradíš do žrebovania o množstvo skvelých cien. Kód od nás získaš e-mailom najneskôr do 7 dní od tvojej objednávky. Detailné pravidlá a podmienky tejto súťaže nájdete na tejto stránke. Pokiaľ si zakúpiš viac produktov, prihlás sa určite viackrát. Za každý produkt získaš jeden kód. Neposkytuj svoj kód nikomu ďalšiemu, prišiel by si o šancu vyhrať! Žrebovanie výhercov prebehne najneskôr 20. 4. 2024, kedy budú usporiadateľom súťaže všetci výhercovia kontaktovaní na emailových adresách uvedených v prihláške.





Prepracovaná a spoľahlivá


Herná myš G502 X je najobľúbenejšou myšou na svete. Bola modernizovaná a prepracovaná s najnovšími inováciami v oblasti herných technológií a disponuje úplne novou technológiou hybridných opticko-mechanických spínačov LIGHTFORCE. Neuveriteľná rýchlosť, spoľahlivosť a zároveň presná aktivácia teraz tvorí jeden celok.


  • Bezdrôtová technológia LIGHTSPEED

    Pripojenie LIGHTSPEED je ultrarýchle a spoľahlivé profesionálne pripojenie so super výkonom, ktorému v súťaži dôverujú profesionáli z sportu. Teraz s aktualizovaným protokolom dosahujúcim o 68 % rýchlejšiu odozvu oproti predchádzajúcej generácii a vylepšenej stabilite.

  • Technológia POWERPLAY

    Myš G502 X LIGHTSPEED je kompatibilná s technológiou POWERPLAY. Zostáva stále nabitá, pri nečinnosti aj počas hrania, vďaka jedinečnému riešeniu bezdrôtového nabíjania (predáva sa samostatne). Už sa nikdy nestarajte o výdrž batérie!

  • Spínače LIGHTFORCE

    Prelomové hybridné opticko-mechanické spínače dosahujú vyššiu úroveň rýchlosti a spoľahlivosti a presnú aktiváciu s okamžitou odozvou. Mechanické ovládanie myši zachováva ostrú, hmatovú spätnú väzbu, ktorú hráči požadujú.


  • Herný senzor HERO 25K

    HERO je najpresnejší senzor spoločnosti Logitech, ktorý sa snáď nikdy nepletie. Snímky spracováva super rýchlo, a tak je schopný vám poskytnúť DPI v rozmedzí 100 - 25 600. Snímač HERO dosahuje presnosť na úrovni, ktorá sa používa v e-šport turnajoch, tak to určite využite a prispôsobte si DPI pomocou softvéru Logitech Gaming Software (LGS).

  • Prepracované DPI a koliesko

    Tlačidlo na prepínanie DPI je obojstranné a odnímateľné pre presné prispôsobenie v závislosti na vašom úchope a preferenciách. K inováciám došlo aj pri ultrarýchlom rolovacom koliesku. Prepínajte medzi režimom ultrarýchleho voľného otáčania a presným režimom po krokoch. Naklonením kolieska doľava a doprava získate ďalšie dva prispôsobiteľné ovládacie prvky.

Technická špecifikácia
Rozmery: 41,1 x 79,2 x 131,4 mm
Hmotnosť bez kábla: 102 g
Pripojenie: bezdrôtové
Bezdrôtová technológia: Radio Frequency
Ergonómia: pravoruká
Snímač pohybu: optický - HERO
Rozlíšenie pohybu: 100 - 25 600 dpi
Typ spínača: LIGHTFORCE
Zrýchlenie: >40G2
Počet tlačidiel: 13
Počet programovateľných tlačidiel: 13
Koliesko: štvorsmerné, mechanické
Podsvietenie: nie
Vlastnosti: až 5 profilov zabudovanej pamäte
nožičky z PTFE
nulové vyhladzovanie/zrýchľovanie/filtrovanie

Obsah balenia:

  • Myš
  • Nabíjací kábel
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách