Bezdrôtová klávesnica Logitech POP Key Daydream, fialová

99,99 €
79,99 €
Cena bez DPH: 66,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 439381
Logitech

Bezdrôtová klávesnica Logitech POP Key Daydream, fialová [920-010736]

Zvýraznite svoju osobnosť
Dajte priestor svojej osobnosti na pracovnom, či domácom stole a aj mimo neho prostredníctvom klávesnice Logitech POP Key. V symbióze s myškou POP nechajte prostredníctvom estetických a zábavných prispôsobiteľných klávesníc zažiariť svoje skutočné ja.


  • Dizajn Daydream
    Klávesy v osviežujúcich farbách mäty, orgovánu, bielej a slnečnej žltej sa spájajú v cukríkovom estetickom duchu s kvapkou sviežeho mojita. Získajte príjemný, relaxačný, letný pocit s klávesnicou v dizajne "Daydream" vhodným pre zasnívancov a rojkov.

  • Pocity na končekoch prstov
    Šťasný? Nahnevaný? Zaľúbený? Klávesnice POP sa dodávajú s ôsmimi vymeniteľnými klávesmi emoji, ktoré môžete ľahko kombinovať podľa svojej nálady. Môžete ich priradiť k akémukoľvek existujúcemu emotikonu, ktorý sa vám páči, pomocou softvéru Logitech alebo klepnúť na tlačidlo ponuky emotikonov a vybrať si z celej škály emotikonov počas chatovania s priateľmi. Emoji a softvér sú momentálne podporované iba v systémoch Windows a macOS.

  • Zbláznite sa do mechaniky
    Zažite písanie, ktoré je takmer návykové, na mechanických klávesoch v štýle písacieho stroja. Pocíťte, ako sa vaše prsty odrážajú po klávesoch, a vypočujte si, ako mechanické spínače cvakajú, cvakajú a pukajú pri každom stlačení. Old-schoolové a tak uspokojivé.


  • F'N cool nové skratky
    Nenechajte sa oklamať vintage estetikou POP Keys. Jeho 12 nových skratiek FN vám poskytne to, čo dnes skutočne potrebujete – pomôžu vám "zostrihať" obrazovku, spustiť prevod hlasu na text, a stíšiť alebo vypnúť váš mikrofón napríklad pri dlhom online meetingu a oveľa viac jednoduchým stlačením klávesu. (vyžaduje softvér Logitech)

  • Pripojte sa k trom zariadeniam súčasne
    S pomocou kávesov POP Keys Easy Switch môžete spárovať až 3 zariadenia a prepínať medzi nimi jediným klepnutím. Pripojte sa k počítaču, tabletu alebo telefónu prostredníctom bezdrôtovej technológie Bluetooth alebo USB prijímača Logi Bolt.

  • Kompaktné a pohodlné
    Všetky potrebné klávesy na ráme šetriacom priestor. Zaoblené okrúhle klávesy sa prispôsobia tvaru končekov vašich prstov pre pohodlné a plynulé dotykové písanie. Kompaktný dizajn POP Keys navyše umožňuje umiestniť myš bližšie, aby ste mali viac pohodlia a lepšie držali telo.


  • Vaša na dlhú dobu
    V skutočnej móde Logitech sú POP klávesnice navrhnuté tak, aby vydržali. S výdržou batérie až tri roky a klávesami, ktoré vydržia až 50 miliónov úderov (to je veľa), môžete tvoriť, chatovať a vyjadrovať sa podľa seba.

  • Zážitok plný sebavyjadrenia
    Majte svoj priestor nadizajnovaný podľa vášho vkusu a osobnosti prostredníctvom správneho príslušenstva, aby ste naštartovali a posunuli svoju produktivitu a štýl na novú úroveň.


Technická špecifikácia
Typ klávesov: mechanické, TTC
Pripojenie: Bluetooth LE
Logi Bolt
Dosah: 10 m
Životnosť klávesov: 50 miliónov stlačení
Aktivačná sila: 45 g
Celková dráha zdvihu: 4 mm
Kompatibilita: klávesnica - Windows, macOS, Chrome OS, Android, OS, iPadOS
Emoji a softvér - Windows, macOS
Diktovanie - Windows, macOS, momentálne dostupné len vo vybraných jazykoch a geografických oblastiach
Rozloženie kláves: US
Špeciálne klávesy: 4x emoji klávesy, 1x emoji panel
Podsvietenie: nie
LED kontrolky: 1x biely Caps Lock, 1x zelený/červený indikátor batérie, 3x biele LED diódy Easy-Switch Channel
Materiál: Vrchný a spodný kryt ABS, PC na svetlovodel
Napájanie: 2 x AAA batéria (nie je súčasťou balenia)
Životnosť batérie: 36 mesiacov
Rozmery: 321 x 35 x 138 mm
Hmotnosť bez kábla: 776 g

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách