Bezdrôtová myš Logitech POP Blast, žltá

39,99 €
32,99 €
Cena bez DPH: 27,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 439385
Logitech

Bezdrôtová myš Logitech POP Blast, žltá [910-006546]

Zvýraznite svoju osobnosť
Zoznámte sa s hravou bezdrôtovou myšou POP, navrhnutou tak, aby vaša osobnosť zažiarila na vašej pracovnej ploche aj mimo nej. Vyberte si z našej ponuky dizajnov POP myší, ktorá sa vám najviac páči, a prispôsobte si ju pomocou zábavného prispôsobenia emotikonov.



  • Dizajn Blast
    Odvážna kombinácia čiernej, šedej a žltej farby sa odráža na tejto dizajnovo výnimočnej myši s názvom "výbuch/náraz". Zmeňte hru pomocou myši POP Blast a dajte jasne najavo nádych retro štýlu, čo sa vo vás skrýva.

  • Špeciálny gombík
    Horné tlačidlo je miestom, kde zábava začína. Vyberte si z ponuky emotikonov pre svoj chat alebo priraďte tlačidlo prostredníctvom softvéru Logitech a odošlite svoje obľúbené emotikony jediným klepnutím.
    Ak to nie je presne váš štýl, tlačidlo môžete kedykoľvek priradiť k iným skratkám bez emotikonov – ako je napríklad stlmenie mikrofónu alebo vystrihnutie obrazovky.

  • Rýchle prevody
    Vďaka SmartWheel sa myš prepne z režimu s vysokou presnosťou, do režimu rýchleho posúvania, čo vám pomáha prechádzať dlhými stránkami jednoduchým pohybom kolieska.



  • Cíťte sa výnimočne. Kdekoľvek.
    Myš Logitech POP nielen dobre vyzerá, ale je tiež veľmi príjemná na dotyk. Jej jemné obrysy padnú ľahko do dlane. Navyše vďaka bezdrôtovej technológii ju môžete použiť takmer kdekoľvek.
    Technológia SilentTouch zabezpečuje, aby bolo každé kliknutie tiché a vysoko presný tracking vám pomôže pracovať aj na menších plochách. Myš sa vďaka svojim kompaktým rozmerom pohodlne vojde do kabelky, alebo tašky na počítač, či notebook.

  • Lietajte medzi svetmi
    Pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth pripojte myš POP až k 3 zariadeniam a preskakujte medzi nimi stlačením tlačidla. Môžete tiež povoliť softvéru Flow bezproblémový prenos textu, obrázkov a súborov medzi zariadeniami pomocou jednoduchého kopírovania a prilepenia. Nepoužívate Bluetooth? Vyskúšajte Logi Bolt USB Receiver.



  • Vaša na dlho
    Vďaka prísľubu kvality a odolnosti spoločnosti Logitech umožňuje výdrž batérie myši POP až 2 roky svižného chodu. Technológia úspory energie a automatického spánku maximalizuje batériu myši, ku ktorej máte jednoduchý prístup cez magnetický horný kryt.

  • Zážitok plný sebavyjadrenia
    Majte svoj priestor nadizajnovaný podľa vášho vkusu a osobnosti prostredníctvom správneho príslušenstva, aby ste naštartovali a posunuli svoju produktivitu a štýl na novú úroveň. Pridajte klávesnicu, webovú kameru a náhlavnú súpravu na dokončenie nastavenia práce z domu. Skvelé video a zvuk výrazne podporujú komunikáciu na virtuálnych stretnutiach a prezentáciách.


Technická špecifikácia
Pripojenie: Bluetooth 5.1 LE
Dosah: 10 m
Technológia: optická
Počet tlačidiel: 4
Rozlíšenie pohybu: 4000 dpi
Vlastnosti: automatický režim spánku
technológia Easy-Switch
Logitech Flow
súčasné pripojenie 3 zariadení
vysoko presné optické sledovanie
SIlentTouch
programovateľné horné tlačidlo
SmartWheel
Špeciálne tlačidlá: 1x emoji tlačidlo
Podsvietenie: nie
Materiál: Vrchný a spodný kryt ABS, PC na svetlovodel
Napájanie: 1 x AA batéria (je súčasťou balenia)
Životnosť batérie: 24 mesiacov
Požadovaný operačný systém: Google Chrome OS
Windows 10 alebo novší
Apple macOS 10.15 alebo novší
Apple iPadOS 13.4 alebo novší
Rozmery: 104.8 x 59.4 x 35.2 mm
Hmotnosť bez kábla: 82 g

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách