Bezdrôtové herné slúchadlá JBL Quantum 610, čierne

Cena s DPH
149 €
Cena bez DPH: 124,17 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
21 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
31 €
Predĺžená záruka o 1 rok
17 €
Predĺžená záruka o 2 roky
30 €
Kód produktu: 445471
JBL

Bezdrôtové herné slúchadlá JBL Quantum 610, čierne [QUANTUM610BLK]

Zvuk predstavuje prežitie

Je čas postúpiť na vyššiu úroveň so slúchadlami JBL Quantum 610 Wireless. Slúchadlá JBL QuantumSURROUND prinášajú úplne pohlcujúci zážitok. A 50 mm meniče poháňané technológiou JBL QuantumSOUND SIGNATURE urobia z každého momentu epický okamih, či už ste na tajnej misii alebo v zápale hromadnej bitky. Váš hlas bude znieť hlasno a zreteľne s výklopným mikrofónom a so svojím tímom sa môžete pripravovať a plánovať stratégie na DISCORD, Skype a TeamSpeak. Vychutnajte si dlhšie hranie so 40 hodinami výdrže batérie alebo sa pripojte k nekonečným sedeniam pomocou USB nabíjacieho kábla.

jbl-610


O produkte

  • Vžite sa do hry
    Zapojte hlavu do hry. Ponorte sa do epického zážitku a vychutnajte si plný zvuk z každého uhla, všetko vďaka JBL QuantumSURROUND. Slúchadlá sú taktiež vybavené DTS headphone:X v2.0. K dispozícii len na počítačoch s USB pripojením prostredníctvom JBL QuantumENGINE.

  • Buďte v centre hry
    Každý okamih hry je vzrušujúci, od prikradnutia sa k nepriateľovi, ktorý vydal ten najmenší šelest, až po rachot obrovskej explózie. S 50 mm meničmi poháňanými JBL QuantumSOUND SIGNATURE budete mať vždy výhodu.

  • Celodenné hranie
    Posledná vec, ktorú v kľúčovom momente potrebujete, je klesajúci zvuk, ale s bezstratovým 2,4 GHz bezdrôtovým pripojením na hernú úroveň zažijete úplnú slobodu, či už sedíte pevne vo svojom kresle alebo sa potulujete po miestnosti.

  • Súčasné prehrávanie a nabíjanie
    Choďte tvrdšie a hrajte dlhšie. Pripojte USB nabíjací kábel a získajte neobmedzené hranie alebo si vychutnajte viac ako 40 hodín bezdrôtovej výdrže batérie. Pri zábave nie je potrebné stláčať tlačidlo „pauza“.

  • Sklopný mikrofón
    Zaistite, aby bol váš hlas v kritických momentoch hlasný a čistý, pomocou výklopného smerového mikrofónu. A vďaka funkcii automatického zapnutia/vypnutia a stlmenia zvuku môžete rýchlo vypnúť, keď vás volá skutočný svet.

  • Ľahká, odolná konštrukcia
    Chystáte sa na maratónsku hru? Ľahký, odolný hlavový pás a náušníky z pamäťovej peny potiahnuté kožou vám zaistia pohodlie, aj keď sa akcia začne stupňovať.

  • Ovládač herného zvuku-chatu
    Či už potrebujete hovoriť o stratégii alebo dohnať priateľov, slúchadlá JBL Quantum 610 Wireless sú certifikované pre DISCORD a sú kompatibilné s inými chatovacími službami, ako sú Skype, Zoom, Twitch a TeamSpeak.

  • Kompatibilita s JBL QuantumENGINE
    Dolaďte si zvuk. Použite softvérový balík pre PC na prispôsobenie všetkých vašich zvukových a RGB efektov, vrátane QuantumSURROUND, EQ, sidetone, nastavení mikrofónu a ďalších.

  • Kompatibilita s rôznymi platformami
    Slúchadlá JBL Quantum 610 Wireless sú kompatibilné prostredníctvom 2,4 GHz bezdrôtového pripojenia s počítačmi, PS (PS5 a PS4) a Nintendo Switch (len pri dokovaní). Kompatibilné cez 3,5 mm audio konektor s počítačmi, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, Mobile, Mac a VR. Funkcie poháňané JBL QuantumENGINE (JBL QuantumSURROUND, RGB, EQ, nastavenia mikrofónu atď.) sú dostupné len na počítačoch. Kompatibilitu skontrolujte v sprievodcovi pripojením.
jbl-610-2


Technická špecifikácia
Veľkosť meničov 50 mm
Frekvenčná odozva 20 Hz - 20 kHz
Frekvenčná odozva mikrofónu 100 Hz – 10 kHz
Max vstupný výkon 30 mW
Citlivosť 100 dB SPL @1 kHz/1 mW
Max SPL 95 dB
Citlivosť mikrofónu -40 dBV @1 kHz/Pa
Impedancia 32 Ohm
Výkon 2,4G bezdrôtového vysielača <14 dBm
Prenosová frekvencia 2,4G bezdrôtového vysielača 2400 MHz – 2483,5 MHz
Batéria Li-ion batéria (3,7 V/1300 mAh)
Napájanie 5 V/ 2 A
Čas nabíjania 3 hodiny
Čas prehrávania hudby 40 hodín s vypnutým RGB svetlom
Mikrofón jednosmerový, sklápací
Kábel jednostranný, odpojiteľný
Hmotnosť 357 g

Obsah balenia:

  • Slúchadlá JBL Quantum 610 Wireless
  • USB nabíjací kábel
  • 3,5 mm audio kábel
  • USB bezdrôtový hardvérový kľúč
  • Ochranná pena na mikrofón
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách