Bezdrôtové herné slúchadlá Logitech Aurora G735 (Aurora Collection), biele

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
Cena s DPH
229,99 €
Cena bez DPH: 191,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
32 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
50 €
Predĺžená záruka o 1 rok
24 €
Predĺžená záruka o 2 roky
46 €
Kód produktu: 448205
Logitech

Bezdrôtové herné slúchadlá Logitech Aurora G735 (Aurora Collection), biele [981-001083]

Neváhajte sa zasnívať


Bezdrôtové slúchadlá G735 z kolekcie Aurora maximalizuje pohodlie a prispôsobenie pre všetkých hráčov vrátane menších veľkostí hlavy. Hrajte pohodlne s mäkkou čelenkou a otočnými náušníkmi. Je ideálny pre PC a mobilné zariadenia s LIGHTSPEED a bezdrôtovým pripojením Bluetooth. Pripravte sa na dobrodružstvo s herným zvukom, mikrofónom a technológiou RGB.



  • Tak toto je iný level

    Slúchadlá G735 sú zámerne navrhnuté pre celodenné pohodlie pre všetkých hráčov, vrátane hráčov s menšou veľkosťou hlavy – a pojmú aj okuliare a malé náušnice. Hrajte v maximálnom pohodlí s ľahkým dizajnom zabaleným do plyšového, polstrovaného nastaviteľného hlavového mosta, mäkkých materiálov po celom povrchu a najodolnejších otočných náušníkov.

  • Pohrajte sa s farbami

    Ukážte svoj štýl. Prispôsobte sa svojej nálade. Slúchadlá sú vybavené mäkkým, zónovým RGB podsvietením. Vyberte si zo štyroch pohlcujúcich animácií Play Mood, ktoré sú typickým osvetlením pre kolekciu Aurora, alebo si podsvietenie prispôsobte pomocou G HUB.



  • Rýchosť svetla

    Ponorte sa do nových herných svetov a vychutnajte si všetky rozhovory. Stačí pripojiť váš USB prijímač k počítaču a získate bezdrôtové pripojenie LIGHTSPEED s ultra-citlivou odozvou na hernej úrovni. Potom pri synchronizácii s kompatibilným zariadením pripojte slúchadlá prostredníctvom Bluetooth. Zostaňte v hre s výdržou batérie 16 herných hodín so zapnutým, alebo 56 hodín s vypnutým osvetlením. Ovládacie prvky vrátane stlmenia zvuku umiestnené na náušníkoch máte na dosah ruky.

  • Počúvajte a buďte počuť

    Vypočujte si celú hru, film, hudbu alebo čokoľvek, čo vás zaujíma, s jasnými a silnými 40 mm audio meničmi. Kompatibilita s Dolby Atmos a Windows Sonic Spatial Sound zaistí, že sa zo svojho priestoru prenesiete priamo do hry. Vychutnajte si to najlepšie s odnímateľným mikrofónom s filtrami Blue VO!CE podľa vášho výberu.


  • Premakajte svoj štýl

    S herným softvérom G HUB môžete vyladiť svoj zvukový ekvalizér, aby ste zvýšili basy alebo vyvážili vysoké tóny. Potom uložte svoje nastavenia na G HUB alebo priamo na náhlavnú súpravu, aby boli vždy pripravené, nech budete hrať kdekoľvek. Vytvarujte svoje vokály pomocou kompletnej ekvalizérovej ladičky mikrofónu a filtrov Blue VO!CE, vďaka ktorým budete znieť skvele. A potom sa uistite, že LIGHTSYNC vo vás vyvoláva pocit zasnenia pomocou vlastných farieb, animácií a dokonca efektov, ktoré reagujú na váš hlas alebo obrazovku.

  • Synchronizujte si herný priestor

    Vytvorte si vysnený priestor s kolekciou Aurora. Zoznámte sa s vybavením, ktoré spolu ladí najlepšie a je navrhnuté zámerne pre pohodlie, štýl a herný výkon. Využite kompletné a bezproblémové nastavenie, ktoré zdieľa rovnakú estetiku v štýle ľahučkého sna – vrátane synchronizovaného RGB podsvietenia. Synchronizujte slúchadlá s náušníkmi, mikrofónnymi ramienkami, hernou myšou, podložkou, opierkou zápästia či klávesnicou.


Technická špecifikácia
Typ slúchadiel: over-ear
Veľkosť meničov: 40 mm
Napájanie: Integrovaná batéria
Výdrž batérie: 16 + bezdrôtového hrania s plným osvetlením pri 50 % hlasitosti
56 hodín s vypnutým osvetlením pri 50 % hlasitosti
Nabíjanie: USB-C
Pripojenie: LIGHTSPEED USB prijímač (20 metrov)
Bluetooth
Dosah: až 20 metrov
Frekvenčná odozva: 20 Hz - 20 KHz
Impedancia: 38 ohmov
Mikrofón: odnímateľný
Vzor zdvihu: Kardioidný (jednosmerný)
Frekvenčná odozva mikrofónu: 100 Hz - 10 kHz
Kompatibilita: s priestorovým zvukom Dolby Atmos + Windows Sonic
Ostatné: Analógový audio vstup cez 3,5 mm kábel (nie je súčasťou dodávky)
Hmotnosť: 260 g

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách