Bezdrôtové slúchadlá JBL Tune 230 NC TWS, čierne

99 €
69,99 €
Cena bez DPH: 58,33 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 445190
JBL

Bezdrôtové slúchadlá JBL Tune 230 NC TWS, čierne [T230TWSBK]

Čistý basový zvuk. Žiadne rušenie.

Vyrovnajte sa so svojim dňom hneď po prvej skladbe so slúchadlami JBL Tune 230NC TWS. Skutočné bezdrôtové slúchadlá do uší vám poskytnú 40 hodín výnimočného zvuku JBL Pure Bass, zatiaľ čo ergonomický a vodeodolný dizajn vám poskytne celodenný komfort za každého počasia. Pripojte telefonické hovory jednoducho a bezproblémovo pomocou 4 mikrofónov, ktoré rušia okolité zvuky a poskytujú dokonalé hovory kdekoľvek. A s technológiou Active Noise Canceling a Smart Ambient si vyberiete, či chcete odsunúť okolitý svet alebo sa venovať svojmu okoliu. Najlepšie na tom je, že aplikácia JBL Headphones vám umožní prispôsobiť si celý zážitok z počúvania. Zostaňte v spojení so svojim svetom, podľa seba.

O produkte

  • JBL Pure Bass Sound
    Šikovne navrhnuté 6,0 mm meniče vylepšené o bodový faktor dodávajú čistý basový zvuk JBL, takže budete cítiť každý pulzujúci úder.

  • Aktívne potlačenie hluku s funkciou Smart Ambient
    Počúvajte viac toho čo chcete, menej toho čo nechcete. Technológia aktívneho potlačenia hluku s 2 mikrofónmi vám umožní minimalizovať rušenie zvuku. S funkciou Ambient Aware sa môžete kedykoľvek naladiť na svoje okolie, aby ste sa cítili bezpečnejšie, keď ste mimo sveta, zatiaľ čo funkcia TalkThru vám umožní zastaviť sa na krátkom rozhovore bez toho, aby ste si museli slúchadlá zložiť.

  • 4 mikrofóny pre perfektné hovory
    Užite si bezproblémové a hands-free telefonické hovory v stereo zvuku. Tune 230NC TWS sú vybavené 4 mikrofónmi, takže budete vždy počuť s dokonalou čistotou. Nikdy neváhajte znova prijať alebo uskutočniť telefonický hovor.

  • Výdrž batérie až 40 hodín
    Nikdy nepremeškajte silu zvuku so 40 (10+30) hodinovou výdržou batérie alebo 8 hodinami, plus 24 hodinami v prípade, keď je aktivované potlačenie hluku. Potrebujete zosilniť? Rýchlym nabíjaním v trvaní iba desať minút získate 2 hodiny prehrávania.

  • Odolné voči vode a potu
    Nenechajte sa odradiť zlým počasím. Vďaka odolnosti voči vode triedy IPX4 a odolnosti voči potu nie je také cvičenie ani lejak, ktorý by slúchadlá Tune 230NC TWS nezvládli.

  • Celodenné napasovanie a pohodlie
    Bodový dizajn tesne a spoľahlivo utesňuje váš zvukovod a poskytuje hlbší basový výkon, izoláciu od okolitého hluku a pohodlie, takže môžete celý deň počúvať v blaženosti. Jediné, čo budete cítiť, je hudba.

  • Aplikácia JBL Headphones
    Aplikácia JBL Headphones vám umožní vychutnať si hudbu podľa seba. Môžete si prispôsobiť svoj zážitok z počúvania, zistiť, čo vám najlepšie vyhovuje, nájsť si svoje slúchadlá do uší a dokonca vytvoriť tichú bublinu pre maximálny pokoj.

Technická špecifikácia
Veľkosť meniča 6 mm dynamický menič
Napájanie 5 V / 1 A
Hmotnosť slúchadlá 5,1 g/ks (10,2 g kombinácia)
nabíjacie púzdro 47,3 g
Batéria slúchadlá Lítium-iónová polymérová (70 mAh/3,85 V)
nabíjacie púzdro Lítium-iónová polymérová (750 mAh/3,7 V)
Čas nabíjania 2 hodiny od úplného vybitia
Čas prehrávania 10 hodín so zapnutou funkciou Bluetooth a vypnutou funkciou ANC
8 hodín so zapnutou funkciou BT a ANC
Frekvenčná odozva 20 Hz – 20 kHz
Impedancia 16 Ohm
Citlivosť 105 dB SPL@1 kHz
Max SPL 95 dB
Citlivosť mikrofónu -38 dBV/Pa@1 kHz
Bluetooth 5.2
Frekvencia Bluetooth 2,4 GHz – 2,4835 GHz
Výkon Bluetooth <12 dBm
Podporované kodeky A2DP 1.3, AVRCP 1.6, HFP 1.7
Max teplota 45 °C

Obsah predajného balenia:

  • Slúchadlá JBL
  • Nabíjacie púzdro
  • Nabíjací kábel typu USB-C
  • 3 veľkosti náušníkov
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách