Sony WF-C500 bezdrôtové slúchadlá, oranžová

99,99 €
74,99 €
Cena bez DPH: 62,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 456188
SONY

Sony WF-C500 bezdrôtové slúchadlá, oranžová [WFC500D.CE7]

Nekompromisný zvuk v malom balení

Ľahké minimalistické TWS slúchadlá Sony WF-C500 ponúkajú množstvo užitočných funkcií, vďaka ktorým si ich zamilujete. Čistý zvuk, ktorého kvalitu zvyšuje technológia DSEE, ergonomický dizajn, dlhá výdrž batérie či technológia Fast Pair, ktorá vám umožní slúchadlá nájsť pomocou mobilného telefónu je len zlomok z kompletnej ponuky, ktorá robí z týchto slúchadiel perfektného spoločníka na počúvanie doma, v práci či na cestách.

sony


O produkte

  • Vysoká kvalita zvuku
    Kompresia zvukových stôp často uberie na kvalite predovšetkým vysokých frekvencií. Technológia Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) preto opravuje tieto straty a zvyšuje tým kvalitu zvuku. Môžete sa tak spoľahnúť, že skladby, ktoré počúvate majú kvalitu o niečo bližšie k originálnej nahrávke. Vaše osobné preferencie si ľahko upravíte a nastavíte v aplikácii Sony Headphones Connect, ktorá ponúka prekvapivo širokú paletu možností.

  • Malé, ľahké, ergonomické a praktické
    Pohodlný dizajn dobre sadne do každého ucha. Vďaka malému cylindrickému puzdru ich jednoducho prenesiete vo vrecku či taške a môžu vás tak sprevádzať na každom kroku. Puzdro má naviac štýlový vzhľad - vrchná časť je polopriehľadná a pripomína mliečne sklo.

  • Jednoduché ovládanie
    Tlačidlá na oboch slúchadlách umožnia nielen zastaviť a spustiť prehrávanie, ale tiež preskakovanie skladieb, ovládanie zvuku či spustenie hlasových asistentov a vybavovanie hovorov bez toho, aby ste museli siahnuť na váš mobilný telefón.

  • Fast Pair & Swift Pair
    Užitočná funkcia Fast Pair rýchlo a jednoducho spáruje slúchadlá so zariadeniami využívajúcimi Android pomocou Bluetooth. Po prvom spárovaní naviac budete môcť pomocou svojho Android telefónu slúchadlá "prezvoniť" či skontrolovať ich poslednú polohu, čo určite ocenia všetci tí, ktorí majú tendenciu strácať svoju elektroniku. V prípade párovania so zariadeniami s Windowsom funkcia Swift Pair osloví najbližšie zariadenia, vďaka čomu je párovanie naozaj veľmi jednoduché.

  • Dve slúchadlá, jedno slúchadlo
    Potrebujete počúvať iba jedným uchom? Žiadny problém. Slúchadlá Sony WF-C500 umožňujú používať iba jedno slúchadlo z páru a druhé nechať v puzdre.

  • Dlhá výdrž batérie
    Užite si až 10 hodín počúvania na jedno nabitie. Puzdro je schopné slúchadlá nabiť 1x, teda bez nabíjačky ponúkajú celkove 20 hodín posluchu.

sony


Technická špecifikácia
Konštrukcia uzavretá
Veľkosť meničov 5,8 mm
Frekvenčná odozva 20 Hz - 20 kHz
Pripojenie Bluetooth 5.0
Podporované Bluetooth profily A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Podporované Bluetooth kodeky SBC, AAC
Výdrž batérie 10 hodín - slúchadlá + 10 hodín - puzdro
Čas nabíjania 2,5 hodiny - slúchadlá
3 hodiny - puzdro
Nabíjanie USB-C
Stupeň krytia IPX4
Hmotnosť 5,4 g x 2 - slúchadlá
35 g - puzdro

Obsah balenia:

  • Slúchadlá Sony WF-C500
  • Nabíjacie puzdro
  • USB-C nabíjací kábel
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách