Bezdrôtový projektor XGIMI Halo+, sivý

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
899 €
705,99 €
Cena bez DPH: 588,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
53 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
82 €
Predĺžená záruka o 1 rok
49 €
Predĺžená záruka o 2 roky
79 €
Kód produktu: 448471
XGIMI

Bezdrôtový projektor XGIMI Halo+, sivý [PGX-034]

XGIMI Halo+ prekonáva hranice, vďaka najpokročilejším technológiám a bezkonkurenčným vlastnostiam je Halo+ jasnou voľbou medzi prenosnými projektormi!

O produkte

  • Skvelý parťák aj na cestu
    Ultraprenosný Halo+ sa vyznačuje špičkovou konštrukciou, vstavanou 59 Wh batériou s 2 hodinovou výdržou a minimalistickým dizajnom, všetko optimalizované pre váš maximálny vizuálny zážitok.

  • Duálne reproduktory
    Ohromujúce rozlíšenie obrazu je kompenzované duálnymi 5 W reproduktormi Harman Kardon, ktoré vydávajú čistý Hi-Fi zvuk bez skreslenia s optimálnou basovou tóninou. Oživte každú noc s karaoke alebo počúvaním vašej obľúbenej hudby prostredníctvom pripojenia Bluetooth.

  • Optimálna korekcia obrazu
    Projektor sám upravuje premietaný obraz tak, aby zodpovedal veľkosti vašej obrazovky, vďaka inteligentnej detekcii premietaného priestoru na základe vertikálnych/horizontálnych uhlov +/- 45°. Halo+ automaticky zmení merítko projekcie, aby sa zabránilo prekážkam a tiež automaticky zaostruje obraz, kým nie je krištáľovo čistý.

  • Halo+ pracuje za vás
    Špičková technológia Intelligent Screen Adaption (ISA) zjednodušuje ovládateľnosť a nastavenie. Vynikajúca rýchlosť procesora dohromady s vylepšenou umelou inteligenciou ponúka veľmi rýchlu adaptáciu a korekciu obrazu na základe plochy na ktorú premietate.

  • Očarujúce 3D
    3D funkcia poskytuje mimoriadne vnímanie hĺbky a fúzie obrazu vďaka technológii DLP na úrovni kina, používanej vo väčšine kín po celom svete. S Halo+ môžete ľahko nastaviť 200" displej a užiť si 3D obsah kdekoľvek a kedykoľvek.

  • Všetky vaše obľúbené aplikácie
    Objavte nový svet zábavy. Vďaka operačnému systému Android TV 10.0 a Google Play projektor poskytuje bezproblémový prístup k viac ako 5000 aplikáciám, ako je HBO Max a Prime Video. Bez ohľadu na to, či sa pozeráte doma na najnovší seriál alebo kempujete pod stanom.

  • Zabudovaný Chromecast
    S integrovaným Chromecastom môžete bezdrôtovo streamovať aplikácie, hry a ďalšie priamo do Halo+ zo svojich zariadení Android alebo Apple.

  • Ovládanie hlasom
    Stále tak ľahko použiteľný Google Assistant integrovaný do diaľkového ovládača vám umožňuje okamžite otvárať aplikácie, vyhľadávať videá a mnoho ďalšieho.

  • Neporovnateľný výkon
    Integrovaná 60 Hz technológia MEMC (motion compensation technology) využíva špecializovaný algoritmus na vylepšenie ostrosti obrazu a odozvy pri prehrávaní. Aj počas dynamických momentov športových udalostí je váš obraz nepretržite ostrý a jasný.

  • Pestré a realistické farby
    Funkcia HDR10+, ktorou projektor disponuje, ponúka zdroj fenomenálnej hĺbky farby a dobre vyváženého kontrastu, snímku po snímke. Užite si realistické svetlé a temné farby, ideálne pre romantický filmový večer na pláži.

  • Bezkonkurenčná vizuálna čistota
    Technickí nadšenci si zamilujú pokročilý imidž engine - X-VUE 2.0. Zobrazuje veľmi jasne s vysokým dôrazom kladeným na širokú škálu farieb s ultra jasnými vizuálmi, ktoré vás pohltia pri sledovaní vášho obľúbeného televízneho obsahu v exteriéri.

  • Vyvinuté pre video hry
    Mód „Game Mode Boost“ spája špičkové rozlíšenie obrazu so zvukom, s vysokou obnovovacou frekvenciou snímok a nízkou odozvou 26.5 ms, plne podporujúcou aj tie najnáročnejšie video hry. Vďaka portom pre HDMI 2.0, USB 2.0 a slúchadlám je Halo+ pripravený na všetko.

  • Berie ohľad na ekológiu a vaše zdravie
    Znižovaním emisií modrého svetla, znižuje projektor Halo+ unavenosť očí. Spotrebováva značne menej elektriny ako konkurenčné projektory s ultra-úspornou LED žiarovkou, ktorá má životnosť až 10 rokov.
XGIMI-Halo+


Technická špecifikácia
Operačný systém Android TV 10.0
Optická jednotka X-VUE 2.0 ENGINE
Zobrazovací čip 0.33''DMD
Rozlíšenie 1920 × 1080 px
Kompatibilné rozlíšenie 2K / 4K
Max podporované rozlíšenie 3840 px
Svietivosť 900 lm
Kontrastný pomer neuvedené
Zaostrenie automatické
Veľkosť projekcie neuvedené
Pomer strán 16:10
Max projekčná vzdialenosť 530 cm
Max uhlopriečka obrazu 762 cm
Pripojenie Bluetooth 5.0
WiFi Wi-Fi Dual-band 2.4/ 5 GHz, 802.11 a/b/g/n
Operačná pamäť 2 GB
Vnútorná pamäť 16 GB
Max. spotreba 90 W
Konektivita 1× DC, 2× HDMI 2.0, 2× USB 2.0, 1× 3,5 mm audio
Funkcie 3D, Chromecast
Technológia premietania DLP
Korekcia 40° vertikálna, 40° horizontálna
Hlučnosť 30 dB
Reproduktory 2 x 5 W
Rozmery 113 × 145 × 171 mm
Hmotnosť 1600 g

Obsah balenia:

  • Projektor Halo+
  • Napájací adaptér
  • Diaľkové ovládanie
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách