Bezdrôtový projektor XGIMI Horizon Pro, sivý

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
1 769 €
1 315,99 €
Cena bez DPH: 1 096,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
82 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
136 €
Predĺžená záruka o 1 rok
84 €
Predĺžená záruka o 2 roky
134 €
Kód produktu: 448513
XGIMI

Bezdrôtový projektor XGIMI Horizon Pro, sivý [PGX-033]

Zoznámte sa s projektorom HORIZON Pro, najvšestrannejším a najjednoduchším domácim projektorom 4K od spoločnosti XGIMI. Obsahuje špičkové funkcie v intuitívnom a výkonnom balení. Prestaňte sa zaoberať hľadaním dokonalého obrazu, stačí zapnúť projektor v ľubovoľnej miestnosti a počas niekoľkých sekúnd máte zážitok ako z kina ihneď po vybalení z krabice. Získajte ešte väčšie pohltenie kdekoľvek si vyberiete vďaka špičkovej kvalite obrazu, inteligentným zobrazovacím funkciám a zvuku od spoločnosti Harman Kardon.

O produkte

  • Budúcnosť nikdy nebola jasnejšia
    HORIZON Pro vám prináša najvyššiu kvalitu obrazu 4K, dostupnú v projektore tejto veľkosti, a to až do obrovskej uhlopriečky 300". S rozlíšením až 3840 × 2160 môžete posunúť herný večer na vyššiu úroveň alebo si pustiť obľúbený film v ultra HD rozlíšení. Už nemusíte vyberať medzi prenosnosťou a veľkosťou alebo kvalitou obrazu.

  • Jas nadovšetko
    Technológia superjasnej projekcie HORIZON Pro prekoná ktorúkoľvek konkurenciu. Už sa nemusíte obťažovať s výberom inej miestnosti alebo hľadaním uhla projekcie počas dňa alebo v jasnom prostredí. HORIZON Pro je najjasnejším projektorom vo svojej triede a to takmer o 30 %. Vyžaruje úžasných 2200 ANSI lumenov. HORIZON Pro poskytuje živé farby a mimoriadne ostrý obraz, a to aj v jasnom prostredí.

  • Extra rýchle nastavenie
    Už žiadne problémy s konfiguráciou. HORIZON Pro je pripravený na prácu vďaka superrýchlemu spusteniu, automatickému ostreniu a korekcii lichobežníkového skreslenia a novej detekcii objektov pomocou umelej inteligencie. Pripravte sa na používanie svojej najväčšej obrazovky rovnakým spôsobom ako pri akomkoľvek inom zariadení: okamžite a intuitívne.

  • Automatizované procesy
    Projektor HORIZON Pro sa plne zapne v priebehu niekoľkých sekúnd a využíva špičkovú inteligentnú detekciu obrazovky, ktorá automaticky prispôsobí veľkosť obrazovky veľkosti premietaného obrazu. Špičková technológia automatickej korekcie lichobežníkového skreslenia spoločnosti XGIMI vyrovnáva obraz vertikálne aj horizontálne tak, aby sa prispôsobil vašim stenám alebo obrazovke s dokonalým pomerom strán. Pomocou ručnej korekcie lichobežníkového skreslenia môžete obrazovku ďalej prispôsobiť na bočnú projekciu až o 45 stupňov. Vstavaná umelá inteligencia vyhľadáva objekty v oblasti sledovania a okamžite mení mierku obrazu, aby ste mohli nerušene hrať hry alebo sledovať filmy. Špičkové automatické ostrenie udržuje obraz živý a čistý, a to až do maximálnej veľkosti obrazovky 300".

  • Obrazový engine X-VUE 2.0
    Jedinečný systém obrazového enginu X-VUE spoločnosti XGIMI výrazne zvyšuje jasnosť a vernosť dynamických snímok. Kvalita obrazu je jasnejšia a plynulejšia, s čistejšími a realistickejšími farbami prináša skutočne pohlcujúci užívateľský zážitok.

  • Interpolácia snímok MEMC
    HORIZON Pro poskytuje veľmi nízku latenciu s čo najmenším rozmazaním obrazu pomocou technológie interpolácie snímok MEMC. Technológia kompenzácie pohybu spoločnosti XGIMI využíva špecializovaný algoritmus, ktorý zabraňuje rozmazaniu obrazu. Športové prenosy, filmy a všetky vaše obľúbené hry zostanú ostré a jasné aj v zápale akcie.

  • HDR 10 × HLG
    HORIZON Pro využíva technológiu HDR 10, ktorá prináša pôsobivý kontrastný pomer v jasnom aj tmavom prostredí. Vychutnajte si svoj obsah v plných detailoch v ktorúkoľvek dennú dobu. Vďaka kompatibilite s vysielacím štandardom Hybrid Log Gamma poskytuje Horizon plnohodnotný obraz HDR naprieč vysielacími stanicami, takže vám neunikne ani okamih.

  • Nastavenie jasu pomocou umelej inteligencie
    HORIZON Pro má integrovaný optický snímač, ktorý v spolupráci s umelou inteligenciou XGIMI detekuje a reaguje na objekty, ktoré mu stoja v ceste, a tiež na zmeny okolitého svetla. Funkcia AI Brightness Adjustment zaisťuje, že pri zmene úrovne okolitého jasu zostane obraz jasný a farebný. Rozlúčte sa s ručným nastavovaním a vychutnajte si bezproblémový zážitok z kina v akejkoľvek miestnosti av ktorúkoľvek dennú dobu.

  • Na zvuku záleží
    HORIZON Pro je postavený na profesionálnom zvukovom dizajne od overeného výrobcu reproduktorov Harman Kardon. Vychutnajte si zvuk v kvalite ako v kine z dvoch 8W 45mm reproduktorov s plným rozsahom vyvinutých špeciálne pre Horizon. Zvuk Harman Kardon poskytuje bezkonkurenčné pohltenie a vyváženosť s nízkym skreslením a vysokou dynamickou odozvou. V kombinácii s technológiou DTS Studio Sound dokáže HORIZON Pro poskytnúť virtualizovaný priestorový zvuk s vylepšením dialógov a basov. HORIZON Pro môžete dokonca používať ako vysoko výkonný reproduktor Bluetooth jednoduchým pripojením k akémukoľvek zariadeniu.

  • Aplikácia
    HORIZON Pro spolupracuje s vašimi obľúbenými aplikáciami Google, aby ste boli neustále v spojení. Vďaka integrácii obchodu Google Play a Android TV môžete pomocou HORIZON Pro pristupovať k viac ako 5 000 natívnym aplikáciám vrátane HBO, Showtime a YouTube. Stlačením tlačidla Google Assistant na diaľkovom ovládači získate okamžitý prístup k hlasovému asistentovi. Môžete ovládať pripojené inteligentné zariadenia, vyhľadávať obsah alebo otvárať obľúbené aplikácie. Integrácia s Chromecastom vám umožní vysielať obsah, aplikácie a hry priamo do projektora z vašich obľúbených zariadení.

  • Konektivita
    HORIZON Pre vás pripojí kamkoľvek vďaka dvom portom HDMI a USB, LAN a pripojeniu slúchadiel. Prerušte kábel a pripojte ešte viac periférnych zariadení vďaka dvojpásmovému 2,4 / 5 G Wi-Fi a Bluetooth.

  • Ekologická zodpovednosť
    HORIZON Pro posilňuje záväzok spoločnosti XGIMI voči používateľom aj životnému prostrediu. Odolnejšie zariadenia umožňujú väčšie využitie a pomáhajú znižovať množstvo odpadu. HORIZON Pro využíva mimoriadne účinný zdroj svetla LED, ktorý poskytuje dokonale ostrý a jasný obraz po celú dobu svojej životnosti – až 10 rokov, a to aj pri 8-hodinovom každodennom používaní.
xgimi-horizon-pro


Technická špecifikácia
Operačný systém Android TV 9.0
Optická jednotka XGIMI FHD OPTICAL ENGINE
Zobrazovací čip 0,47" DMD
Rozlíšenie 3840 × 2160 (4K), 8,29 mil. px
Farebný gamut 110 % DCI-P3
Max podporované rozlíšenie 4096 × 2160, 60 Hz
Svietivosť 2200 lm
Kontrastný pomer neuvedené
Zaostrenie automatické
Veľkosť projekcie 30 - 300"
Pomer strán 16:9
Max projekčná vzdialenosť neuvedené cm
Max uhlopriečka obrazu 300 cm
Pripojenie Bluetooth 5.0
WiFi Dual-band 2.4 / 5 GHz, 802.11 a/b/g/n
Operačná pamäť 2 GB
Vnútorná pamäť 32 GB
Max. spotreba 200 W
Konektivita 1× DC, 2× HDMI 2.0, 2× USB 2.0, 1× 3,5 mm audio, 1x LAN
Funkcie Chromecast
Technológia premietania DLP
Korekcia 40° vertikálna, 40° horizontálna
Hlučnosť 30 dB
Reproduktory 2 x 8 W
Rozmery 208 × 218 × 136 mm
Hmotnosť 2,9 kg

Obsah balenia:

  • Projektor Horizon
  • Napájací adaptér
  • Napájací kábel
  • Diaľkové ovládanie
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách