Bezdrôtový projektor XGIMI Horizon, sivý

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
1 139 €
893,99 €
Cena bez DPH: 744,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
59 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
92 €
Predĺžená záruka o 1 rok
60 €
Predĺžená záruka o 2 roky
99 €
Kód produktu: 448474
XGIMI

Bezdrôtový projektor XGIMI Horizon, sivý [PGX-032]

Zoznámte sa s projektorom HORIZON, najuniverzálnejším a najjednoduchším domácim projektorom s rozlíšením Full HD od spoločnosti XGIMI. HORIZON ponúka špičkové funkcie v intuitívnom a výkonnom balení. Zbavte sa všetkých starostí s hľadaním dokonalého obrazu; stačí projektor HORIZON zapnúť v ľubovoľnej miestnosti a počas niekoľkých sekúnd izbu pretvoríte na kinematografický zážitok. Pohlcujúci zážitok môžete mať naozaj kdekoľvek si vyberiete vďaka špičkovej kvalite obrazu, inteligentným zobrazovacím funkciám a zvuku od spoločnosti Harman Kardon.

O produkte

  • Budúcnosť nikdy nebola jasnejšia
    Projektor HORIZON prináša krištáľovo čistý obraz v kvalite 1080 px až do obrovskej veľkosti obrazovky 300". S rozlíšením až 1920 × 1080 môžete posunúť vaše gaming sessions na vyššiu úroveň alebo sledovať obľúbený film. Už nemusíte vyberať prenosnosť a veľkosť obrazovky alebo kvalitu obrazu; HORIZON má všetky možnosti pokryté.

  • Technológia superjasnej projekcie
    Už sa nemusíte obťažovať s výberom inej miestnosti alebo uhla projekcie počas dňa alebo v jasnom prostredí. HORIZON je najjasnejším projektorom vo svojej triede takmer o 30 % a vyžaruje neuveriteľných 2200 ANSI lumenov. Živé farby a mimoriadne ostrý obraz, a to aj v jasnom prostredí.

  • Premeňte svoj svet v priebehu niekoľkých sekúnd
    Už žiadne problémy s nastavovaním. Projektor HORIZON je vždy pripravený vďaka superrýchlemu spusteniu, automatickému zaostreniu, korekcii lichobežníkového skreslenia a novej detekcii objektov pomocou umelej inteligencie. Pripravte sa na používanie svojej najväčšej obrazovky rovnakým spôsobom ako pri akomkoľvek inom zariadení: okamžite a intuitívne.

  • Bleskové zapnutie
    Projektor HORIZON sa plne zapne v priebehu niekoľkých sekúnd a využíva najmodernejšiu inteligentnú detekciu plátna, ktorá automaticky prispôsobí veľkosti premietania veľkosti plátna.

  • Bezstarostná korekcia obrazu
    Špičková technológia automatickej korekcie lichobežníkového skreslenia spoločnosti XGIMI vyrovnáva obraz vertikálne aj horizontálne tak, aby sa prispôsobil vašim stenám alebo plátnu s dokonalým pomerom strán. Pomocou ručnej korekcie lichobežníkového skreslenia môžete obrazovku ďalej prispôsobiť na bočnú projekciu až o 45 stupňov. Automatické ostrenie udržuje obraz živý a čistý, a to až do maximálnej veľkosti obrazovky 300". Vďaka nízkej latencii, ohromujúcemu kontrastu a integrovanej optike je kvalita a konzistencia snímok HORIZON rýchlejšia a systematickejšia než kedykoľvek predtým.

  • Obrazový engine X-VUE 2.0
    Jedinečný systém obrazového enginu X-VUE spoločnosti XGIMI výrazne zvyšuje jasnosť a vernosť podania dynamických snímok. Kvalita obrazu je jasnejšia a plynulejšia.

  • HDR 10 × HLG
    Technológia HDR 10 vám prináša pôsobivý kontrastný pomer v jasnom aj tmavom prostredí. Vychutnajte si obsah v plných detailoch v ktorúkoľvek dennú dobu. Vďaka kompatibilite s vysielacím štandardom Hybrid Log Gamma poskytuje projektor plný obraz HDR naprieč vysielacími stanicami.

  • Nastavenie jasu pomocou umelej inteligencie
    Integrovaný optický snímač v spolupráci s umelou inteligenciou XGIMI detekuje a reaguje na objekty v ceste a na zmeny okolitého svetla. Automatické nastavenie jasu zaisťuje, že pri zmene úrovne okolitého jasu zostane obraz jasný a farebný. Rozlúčte sa s ručným nastavovaním a vychutnajte si bezproblémový zážitok ako z kina v akejkoľvek miestnosti av ktorúkoľvek dennú dobu.

  • Na zvuku záleží
    Projektor je postavený na profesionálnom zvukovom dizajne od overeného výrobcu reproduktorov Harman Kardon. Vychutnajte si kvalitný zvuk ako v kine z dvoch 8W 45mm reproduktorov s plným rozsahom, ktoré boli vyvinuté špeciálne pre HORIZON. Zvuk Harman Kardon poskytuje bezkonkurenčné pohltenie a vyváženosť s nízkym skreslením a vysokou dynamickou odozvou. V kombinácii s technológiou DTS Studio Sound dokáže HORIZON poskytnúť virtualizovaný priestorový zvuk s vylepšením dialógov a basov. Horizon môžete dokonca používať ako vysoko výkonný reproduktor jednoduchým pripojením k akémukoľvek zariadeniu.

  • Bezproblémové pripojenie
    Projektor HORIZON sa pripojí k ľubovoľnému zariadeniu vďaka dvom portom HDMI a USB, sieťovým konektorom LAN a slúchadlovému portu 3,5 mm. Navyše disponuje konektivitou Wi-Fi 2,4/5G a Bluetooth.

  • Aplikácia
    Projektor spolupracuje s vašimi obľúbenými aplikáciami Google, aby ste boli neustále v spojení a mali dokonalú kontrolu nad svojim prostredím. Vďaka integrácii obchodu Google Play a Android TV môžete pomocou projektora pristupovať k viac ako 5 000 natívnym aplikáciám vrátane HBO, Showtime a YouTube. Stlačením tlačidla Google Assistant na diaľkovom ovládači projektora získate okamžitý prístup k hlasovému asistentovi. Vďaka integrácii Chromecast môžete z obľúbených zariadení vysielať obsah, aplikácie a hry priamo do zariadenia Horizon.

  • Udržateľnosť
    HORIZON prehlbuje záväzok spoločnosti XGIMI voči používateľom aj životnému prostrediu. Odolnejšie zariadenia umožňujú dlhšie používanie a pomáha znižovať množstvo elektro-odpadu. Projektor využíva mimoriadne účinný zdroj svetla LED, ktorý poskytuje dokonale ostrý a jasný obraz po celú dobu svojej životnosti – až 10 rokov, a to aj pri 8-hodinovom každodennom používaní.

  • Umelá inteligencia
    Vstavaná umelá inteligencia vyhľadáva objekty v oblasti premietania a okamžite mení mierku obrazu, aby ste mohli nerušene hrať hry alebo sledovať filmy.
xgimi-horizon


Technická špecifikácia
Operačný systém Android TV 9.0
Optická jednotka XGIMI FHD OPTICAL ENGINE
Zobrazovací čip 0,47" DMD
Rozlíšenie 1920 × 1080 px
Farebný gamut 110 % DCI-P3
Max podporované rozlíšenie 4096 × 2160
Svietivosť 2200 lm
Kontrastný pomer neuvedené
Zaostrenie automatické
Veľkosť projekcie 30 - 300"
Pomer strán 16:9
Max projekčná vzdialenosť neuvedené cm
Max uhlopriečka obrazu 300 cm
Pripojenie Bluetooth 5.0
WiFi Dual-band 2.4 / 5 GHz, 802.11 a/b/g/n
Operačná pamäť 2 GB
Vnútorná pamäť 32 GB
Max. spotreba 200 W
Konektivita 1× DC, 2× HDMI 2.0, 2× USB 2.0, 1× 3,5 mm audio, 1x LAN
Funkcie Chromecast
Technológia premietania DLP
Korekcia 40° vertikálna, 40° horizontálna
Hlučnosť 30 dB
Reproduktory 2 x 8 W
Rozmery 208 × 218 × 136 mm
Hmotnosť 2,9 kg

Obsah balenia:

  • Projektor Horizon
  • Napájací adaptér
  • Napájací kábel
  • Diaľkové ovládanie
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách