Biomutant Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Biomutant - PC DVDBiomutant - PS4Biomutant - PS5Biomutant - XBOX ONEBiomutant - NSW
39,99 €
20,99 €
Cena bez DPH: 17,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 448739
THQEN dabing

Biomutant [Xbox Series X|S]

Biomutant je postapokalyptická Kung-Fu RPG bájka v otvorenom svete s jedinečným súbojovým systémom, ktorý vám umožňuje kombinovať kontaktný boj, streľbu a akčné schopnosti mutantov.

Užite si neuveriteľný príbeh a rozsiahly svet hry Biomutant na PlayStation 5! Teraz plynulejší a krásnejší než kedykoľvek predtým vďaka rýchlemu načítavaniu, natívnemu rozlíšeniu 4K, podpore HDR a až 60fps. Vyberte si z troch rôznych grafických režimov:
  • Kvalita: 30 fps pri rozlíšení 4K
  • Super Kvalita: 40+ fps, v priemere 50 - 60 fps, rozlíšenie až 4K
  • Výkon: 60fps pri zamknutom rozlíšení 1440p

Biomutant na PS5 zvyšuje nie len počet snímkov, ale tiež výkon DualSense. Ponorte sa do hry ešte viac vďaka haptickej spätnej väzbe, adaptívnym spúšťam, pohybovému ovládaniu a zvuku z reproduktorov. Exkluzívne karty PlayStation navyše ponúknu radu rôznych možností, ako sa vrátiť priamo do hry Biomutant. Pokiaľ už vlastníte verziu na PlayStation 4, budete si ju môcť vylepšiť na túto rozšírenú verziu zadarmo a môžete si previesť aj svoje úžasné uložené pozície z PS4!

O hre

Rozvíjajte hrateľnosť
  • Budete môcť prekódovať svoju genetickú štruktúru a zmeniť to, ako vypadáte a ako hráte.
Nová úroveň výroby
  • Kombinujte súčiastky a vytvorte si jedinečné jeno, či obojručné sečné, tupé i bodné zbrane.
Vybavte sa na dobrodružstvo
  • Vo výbave svojej postavy máte úplnú voľnosť Nie len keď príde na výber zbraní, ktoré ste si vyrobili, ale tiež v tom, aký druh vybavenia máte na sebe.
Prežite v živom otvorenom svete
  • Vytvorte si vlastné dobrodružstvo, zatiaľ čo budete skúmať otvorený svet a to, čo sa skrýva pod jeho povrchom, či už pešo, v mechu, na vodnom skútri, v balóne alebo inak.
Neobvyklý príbeh s neobvyklým koncom
  • Zem zužuje mor a z koreňov Stromu života presakuje smrť. Kmene sú rozdelené a potrebujú niekoho dosť silného na to, aby ich zjednotil, alebo ich všetky zlikvidoval...

Trailer

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách