BioShock (The Collection Code in a Box) Nintendo SWITCH

29,99 €
28,99 €
Cena bez DPH: 24,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 407927
2KEN dabing

BioShock (The Collection Code in a Box) [NSW]

Zažite nezabudnuteľné svety a monumentálne príbehy ocenenej série BioShock s BioShock: The Collection. Zažite cestu do prekrásnych zlovestných miest Rapture a Columbia prostredníctvom BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered a BioShock Infinite, vrátane všetkých DLC pre jedného hráča, na Nintendo Switch. Fyzická verzia obsahuje BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered a BioShock Infinite: The Complete Edition.

BioShock: The Collection na Nintendo Switch zahŕňa:

BioShock Remastered
Víťaz najlepšej hry BAFTA Gaming Awards v roku 2007, hráči môžu teraz zažiť kritikou uznávaný a remasterovaný zážitok BioShock na Nintendo Switch. Preskúmajte podmorské mesto Rapture, útočisko pre najväčšie mysle spoločnosti, ktoré sa vyvinulo na dystopickú nočnú moru, ktorá bola vyvolaná ťažkosťami jedného človeka. Zahrnutý je aj doplnkový obsah z programu BioShock Remastered, ktorého súčasťou je „Múzeum osirelých konceptov“, prehliadaná galéria vyradených alebo prepracovaných koncepcií rozvoja z výroby BioShock, „Challenge Rooms“, séria oblastí, ktoré testujú hráčove schopnosti v oblasti hádania a boja a komentáre režiséra viazané na zberateľské predmety, ktoré odomknú 10 epizód „Imagining BioShock“ s pôvodnými tvorcami série Ken Levine a Shawn Robertson.

BioShock 2 Remastered
Od udalostí prvého BioShock uplynulo osem rokov a obyvatelia Rapture sa zhromaždili v kolektivistickom kulte. Pozrite sa na podmorské mesto Rapture očami strašidelného opatrovníka známeho ako Veľký ocko, pretekajúci proti času a nájdite nezvestné dievča ukryté niekde v zradných ruinách. Zahrnutý je doplnkový obsah z programu BioShock 2 Remastered, ktorý obsahuje doplnkovú kampaň „Minerva's Den“ a bojovo orientované rukavice z „The Protector Trials“.

BioShock Infinite: The Complete Edition
V tretej sérii BioShock hráči pôjdu do lietajúceho mesta Columbia, aby zachránili tajomné dievča Elizabeth. Zahrnutý je doplnkový obsah z programu BioShock Infinite, ktorý obsahuje dvojdielnu doplnkovú kampaň BioShock Infinite: Burial at Sea, s programom Rapture tesne pred jeho katastrofickým pádom, bojové výzvy „Clash in the Clouds“ a „Columbia's Finest Pack“ a „Early Bird Special Pack“, ktorý vám poskytne výhodu s bonusovým vybavením a zbraňami.

Bioshock: The Colletion hra obsahuje 16 GB kartu, vrátane otváracích dielov BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered a BioShock Infinite: The Complete Edition.



Ďalší DLC obsah a doplnky hry je potrebné stiahnuť cez internet!



Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách